Robottisarjat

Tutustu robottisarjavalikoimaamme. Rakenna ja suunnittele omia robottejasi kattavien ja helppokäyttöisten sarjojemme avulla. Ihanteellinen sekä aloittelijoille että edistyneille, lapsille ja aikuisille.
72 tuloksia Järjestä
Katsottu 50 / 72 Tuotteet


3 suosituin Robottisarjat

Mitkä ovat suosituimmat robotit?

Suosituimmat opetusrobotit on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille käytännönläheisiä oppimiskokemuksia ja auttamaan heitä opettamaan robotiikkaa, ohjelmointia ja muita STEM-aineita. Jotkut suosituimmista koulutusroboteista ovat:

 1. DFRobot Micro: Maqueen, kompakti ja helppokäyttöinen opetusrobotiikkasarja, joka toimii Micro:bit -mikrokontrollerin avulla! Tämä sarja on ihanteellinen aloittelijoille ja opiskelijoille, ja sen avulla voit rakentaa ja ohjelmoida omia robotteja Micro:bit yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla.
 2. Pololu Zumo, kompakti ja ketterä tela-alustainen robotti, joka on täydellinen Mini Sumo -kilpailuihin. Ohjaa robottiasi Arduino tai yhteensopivalla laitteella ja hyödynnä sen mikrometallivaihteistomoottoreita, 6 infrapunaanturia, 3-akselista kiihtyvyysanturia ja summeria.
 3. Pololu 3pi+, tehokas, monipuolinen ja käyttäjän ohjelmoitava robotti, jossa on useita ominaisuuksia, kuten kaksoiskvadratuurienkooderit, viivaanturit, etutörmäysanturit, IMU ja OLED-näyttö.
 4. Makerex robottisarja, rakentaa ja pelata näillä täysin mekaanisilla roboteilla ilman ohjelmointia. Opi vaihteista, vipuista ja uusiutuvasta energiasta pitäen hauskaa.
 5. Tobbie II, Ultimate Robot Toy! Päivitetyillä ominaisuuksilla varustettu Tobbie 2 tarjoaa loputtomasti hauskaa ja viihdettä. Hän tanssii, laulaa ja voidaan jopa ohjelmoida suorittamaan tehtäviä. Täydellinen lahja lapsille ja tekniikan ystäville!

Mitä hyötyä koulutusrobotiikasta on opiskelijoille?

Opetusrobotiikka tarjoaa opiskelijoille käytännönläheisiä STEM-oppimiskokemuksia, kannustaa luovuuteen ja innovatiivisuuteen, edistää kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä, edistää ryhmätyötä ja kehittää 2000-luvun taitoja. Se auttaa myös lisäämään opiskelijoiden sitoutumista ja motivaatiota STEM-aineisiin. Opiskelijarobotiikassa on useita etuja opiskelijoille, mukaan lukien:

 1. STEM-taitojen parantaminen: Robotiikka tarjoaa opiskelijoille käytännön kokemuksia luonnontieteiden, tekniikan, tekniikan ja matematiikan (STEM) aloilta, mikä auttaa kehittämään tärkeitä taitoja näillä aloilla.
 2. Luovuus ja innovaatio: Robotiikka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden rakentaa, ohjelmoida ja kokeilla omia robottejaan, mikä edistää luovuutta ja innovaatioita.
 3. Kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisua: Robotiikka haastaa opiskelijat ajattelemaan kriittisesti ja ratkaisemaan ongelmia, kun he rakentavat ja ohjelmoivat robottejaan.
 4. Opiskelijoiden sitoutumisen lisääminen: Robotiikka on mukaansatempaava ja interaktiivinen tapa opiskelijoille oppia, mikä auttaa ylläpitämään heidän kiinnostuksensa ja motivaatiotaan STEM-aineisiin.

Mitkä ovat opetusrobotiikkasarjojen suositellut ikäryhmät?

Opetusrobotiikkasarjojen suositellut ikäryhmät vaihtelevat sarjan ja sen monimutkaisuuden mukaan. Tässä on joitain yleisiä ohjeita:

 1. Varhaislapsuus (4-7-vuotiaat): Yksinkertaiset opetusrobotiikkasarjat, joissa on suurempia kappaleita ja vähemmän komponentteja, voivat sopia tälle ikäryhmälle. Täysin mekaaniset robotit olisi hyvä valinta.
 2. Peruskoulu (8–11-vuotiaat): Monimutkaisemmat opetusrobotiikkasarjat, jotka sisältävät ohjelmoinnin peruskäsitteitä, voivat olla sopivia tälle ikäryhmälle.
 3. Keskikoulu (12–14-vuotiaat): Kehittyneet opetusrobotiikkasarjat, joissa keskitytään enemmän ohjelmointi- ja suunnitteluperiaatteisiin, voivat olla sopivia tälle ikäryhmälle.
 4. Lukio (15-18-vuotiaat): Monimutkaiset opetusrobotiikkasarjat, jotka sisältävät edistyneempiä ohjelmointikieliä ja suunnitteluperiaatteita, voivat sopia tälle ikäryhmälle.Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit