Linjaseuraavat robotit

Sukella robotiikan jännittävään maailmaan helppokäyttöisten linjaa seuraavien robottiautojemme avulla. Nämä kompaktit ihmeet sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin, ja ne opettavat ohjelmoinnin, elektroniikan ja mekaniikan perusteet. Robottiautomme voivat navigoida monimutkaisilla poluilla yksinkertaisesti seuraamalla linjaa. Seuraa linjaa loputtomaan oppimishauskuuteen.
28 tuloksia Järjestä


3 suosituin Linjaseuraavat robotit

Mitkä ovat suosituimmat robotit?

Suosituimmat opetusrobotit on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille käytännönläheisiä oppimiskokemuksia ja auttamaan heitä opettamaan robotiikkaa, ohjelmointia ja muita STEM-aineita. Jotkut suosituimmista koulutusroboteista ovat:

 1. DFRobot Micro: Maqueen, kompakti ja helppokäyttöinen opetusrobotiikkasarja, joka toimii Micro:bit -mikrokontrollerin avulla! Tämä sarja on ihanteellinen aloittelijoille ja opiskelijoille, ja sen avulla voit rakentaa ja ohjelmoida omia robotteja Micro:bit yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla.
 2. Pololu Zumo, kompakti ja ketterä tela-alustainen robotti, joka on täydellinen Mini Sumo -kilpailuihin. Ohjaa robottiasi Arduino tai yhteensopivalla laitteella ja hyödynnä sen mikrometallivaihteistomoottoreita, 6 infrapunaanturia, 3-akselista kiihtyvyysanturia ja summeria.
 3. Pololu 3pi+, tehokas, monipuolinen ja käyttäjän ohjelmoitava robotti, jossa on useita ominaisuuksia, kuten kaksoiskvadratuurienkooderit, viivaanturit, etutörmäysanturit, IMU ja OLED-näyttö.
 4. Makerex robottisarja, rakentaa ja pelata näillä täysin mekaanisilla roboteilla ilman ohjelmointia. Opi vaihteista, vipuista ja uusiutuvasta energiasta pitäen hauskaa.
 5. Tobbie II, Ultimate Robot Toy! Päivitetyillä ominaisuuksilla varustettu Tobbie 2 tarjoaa loputtomasti hauskaa ja viihdettä. Hän tanssii, laulaa ja voidaan jopa ohjelmoida suorittamaan tehtäviä. Täydellinen lahja lapsille ja tekniikan ystäville!

Mitä hyötyä koulutusrobotiikasta on opiskelijoille?

Opetusrobotiikka tarjoaa opiskelijoille käytännönläheisiä STEM-oppimiskokemuksia, kannustaa luovuuteen ja innovatiivisuuteen, edistää kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä, edistää ryhmätyötä ja kehittää 2000-luvun taitoja. Se auttaa myös lisäämään opiskelijoiden sitoutumista ja motivaatiota STEM-aineisiin. Opiskelijarobotiikassa on useita etuja opiskelijoille, mukaan lukien:

 1. STEM-taitojen parantaminen: Robotiikka tarjoaa opiskelijoille käytännön kokemuksia luonnontieteiden, tekniikan, tekniikan ja matematiikan (STEM) aloilta, mikä auttaa kehittämään tärkeitä taitoja näillä aloilla.
 2. Luovuus ja innovaatio: Robotiikka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden rakentaa, ohjelmoida ja kokeilla omia robottejaan, mikä edistää luovuutta ja innovaatioita.
 3. Kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisua: Robotiikka haastaa opiskelijat ajattelemaan kriittisesti ja ratkaisemaan ongelmia, kun he rakentavat ja ohjelmoivat robottejaan.
 4. Opiskelijoiden sitoutumisen lisääminen: Robotiikka on mukaansatempaava ja interaktiivinen tapa opiskelijoille oppia, mikä auttaa ylläpitämään heidän kiinnostuksensa ja motivaatiotaan STEM-aineisiin.

Mitkä ovat opetusrobotiikkasarjojen suositellut ikäryhmät?

Opetusrobotiikkasarjojen suositellut ikäryhmät vaihtelevat sarjan ja sen monimutkaisuuden mukaan. Tässä on joitain yleisiä ohjeita:

 1. Varhaislapsuus (4-7-vuotiaat): Yksinkertaiset opetusrobotiikkasarjat, joissa on suurempia kappaleita ja vähemmän komponentteja, voivat sopia tälle ikäryhmälle. Täysin mekaaniset robotit olisi hyvä valinta.
 2. Peruskoulu (8–11-vuotiaat): Monimutkaisemmat opetusrobotiikkasarjat, jotka sisältävät ohjelmoinnin peruskäsitteitä, voivat olla sopivia tälle ikäryhmälle.
 3. Keskikoulu (12–14-vuotiaat): Kehittyneet opetusrobotiikkasarjat, joissa keskitytään enemmän ohjelmointi- ja suunnitteluperiaatteisiin, voivat olla sopivia tälle ikäryhmälle.
 4. Lukio (15-18-vuotiaat): Monimutkaiset opetusrobotiikkasarjat, jotka sisältävät edistyneempiä ohjelmointikieliä ja suunnitteluperiaatteita, voivat sopia tälle ikäryhmälle.Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit