Meidän tuotemerkit

3DLAC 3DLAC

3DLAC on johtava 3D-tulostuksen tuotemerkki vuodesta 2016 lähtien. Ympäristöystävällisiin ratkaisuihin keskittyen heidän suosittuja tuotteitaan ovat biohajoavat filamentit ja myrkyttömät hartsit.

Adafruit Adafruit

Adafruit on vuonna 2005 perustettu johtava avoimen lähdekoodin elektroniikkayritys, jonka kotipaikka on New York City, USA. He ovat erikoistuneet tee-se-itse-elektroniikkaan, mikä helpottaa oppimista, suunnittelua ja luomista laajalla valikoimalla suosittuja tuotteita, kuten Arduino -levyjä, Raspberry Pi -sarjoja ja muita.

Apollo Automation Apollo Automation Arduino Arduino

Arduino on avoimen lähdekoodin elektroniikkaalusta, joka perustettiin vuonna 2005 Italiassa. Ne keskittyvät tarjoamaan helppokäyttöisiä laitteistoja ja ohjelmistoja interaktiivisten projektien ja suunnitelmien luomiseen. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat Arduino -levyt, suojat ja ohjelmistokirjastot. Arduino käytetään laajasti harrastus-, koulutus- ja ammattikäyttöön.

Camelion Camelion

Camelion on brändi, joka tarjoaa innovatiivisia energiaratkaisuja. Yritys on erikoistunut ladattaviin akkuihin, aurinkopaneeleihin ja latureihin. Heidän tuotteet ovat tunnettuja korkeasta suorituskyvystään, kestävyydestään ja luotettavuudestaan.

Chibitronics Chibitronics

Vuonna 2013 perustettu Chibitronics keskittyy innovatiivisen, helppokäyttöisen elektroniikan luomiseen taiteilijoille ja tekijöille. Suosittuja tuotteita ovat LED-tarrat ja piiritarrat, jotka sopivat täydellisesti interaktiiviseen taiteeseen. Perustuu Yhdysvalloissa.

Cytron Cytron

Cytron on vuonna 2011 perustettu robotiikkayritys, joka keskittyy tarjoamaan edullisia ja helppokäyttöisiä ratkaisuja tekijöille, kouluttajille ja tutkijoille. Suosittuja tuotteita ovat kehityslevyt, ohjaimet, anturit ja toimilaitteet. Sijaitsee Malesiassa.

DFRobot DFRobot

DFRobot on johtava robotiikka- ja avoimen lähdekoodin laitteistoyritys, joka perustettiin vuonna 2008. Se keskittyy tarjoamaan innovatiivisia, helppokäyttöisiä ja edullisia tuotteita tekijöille, kouluttajille ja ammattilaisille. Suosittuja tuotteita ovat kehityslevyt, anturit ja moduulit. Perustuu Kiinaan.

Devil Design Devil Design

Tietoja Devil Design

Devil Design -yritys perustettiin vuonna 2012. Alun perin he myivät 3D-tulostimien osia, tarvikkeita ja filamentteja, mutta vuonna 2014 he aloittivat oman 3D-tulostimissa käytettävän filamentin valmistuksen. Filamenttien valmistuksessa käytetään 100 % alkuperäistä materiaalia huippumerkeiltä. Edistyksellisen teknologisen prosessin ansiosta filamentti on parasta laatua ja kuplatonta, mikä eliminoi tulostuksessa ongelmia aiheuttavat epäpuhtaudet.

Miksi myymme Devil Design filamentteja

Useiden merkkien perusteellisen tutkimuksen ja testauksen jälkeen huomasimme, että Devil Design toimittaa jatkuvasti korkealaatuisia filamentteja, jotka soveltuvat monenlaisiin 3D-tulostussovelluksiin. Heidän panostuksensa laatuun ja kestävään kehitykseen sopii saumattomasti omiin arvoihimme.

Onko Devil Design -filamentti yhteensopiva 3D-tulostimeni kanssa?

Ehdottomasti Devil Design -filamentit on suunniteltu erityisesti toimimaan useiden markkinoilla olevien 3D-tulostimien kanssa. Tämä sisältää suosittuja tuotemerkkejä ja erilaisia tulostimia lähtötasosta teollisuuskoneisiin. Niiden filamentit on optimoitu antamaan luotettavat ja yhdenmukaiset tulokset riippumatta siitä, minkä tyyppistä tulostinta käytät. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan paitsi monipuolisuuden myös luotettavuuden vuoksi.

Entä kestävyys ja ympäristöystävällisyys?

Kestävä kehitys on Devil Design ensiarvoisen tärkeää. Suuri osa heidän tuotevalikoimastaan on valmistettu biohajoavista materiaaleista, kuten PLA. He pienentävät aktiivisesti ympäristöjalanjälkeään tuotantoprosessin aikana energiaa säästävien teknologioiden ja jätehuollon avulla. Devil Design luotettuna jälleenmyyjänä olemme ylpeitä saadessamme edustaa tuotemerkkiä, joka panostaa niin vakavasti kestävään kehitykseen.

Mikä on Devil Design -filamentin toimitusaika?

Useimmissa tapauksissa meillä on oma Devil Design -filamenttivarastomme, mikä tarkoittaa, että kaikki arkisin ennen klo 23.59 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Tämä varmistaa nopean toimituksen, joten voit aloittaa 3D-tulostusprojektisi mahdollisimman nopeasti.

Voi kuitenkin käydä niin, että tietty väri on tilapäisesti loppunut varastosta. Jos näin on, haluamme vakuuttaa, että toimitusaika on yleensä vain yksi viikko. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on saada 3D-tulostusprojektisi valmiiksi ajoissa, minkä vuoksi teemme tiivistä yhteistyötä Devil Design kanssa varmistaaksemme, että jälkitilaukset täytetään mahdollisimman nopeasti. Joten vaikka meillä ei olisikaan väriä heti saatavilla, voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme saadaksemme filamentin sinulle mahdollisimman nopeasti.

Erikois Devil Design -tuotteita saatavilla pyynnöstä

Ymmärrämme, että jokaisella 3D-tulostinprojektilla on omat tarpeensa, ja joskus etsit tiettyä Devil Design -filamenttityyppiä, jota ei ole lueteltu verkkosivustollamme. Älä huoli, voimme auttaa. Devil Design ylpeänä jälleenmyyjänä meillä on pääsy heidän täydelliseen valikoimaan 3D-tulostusmateriaaleja.

Haluatko tilata Devil Design tietyn tuotteen, jota et löydä verkkoluettelostamme? Ole hyvä ja ole vapaa Ottaa yhteyttä ota yhteyttä erikoistilauksen saamiseksi. Heti kun saamme pyyntösi, aloitamme sen käsittelyn välittömästi. Meillä on yleensä vain muutaman työpäivän toimitusaika Devil Design saatavuudesta riippuen.

Minulla on ongelma tilaukseni kanssa. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos kohtaat odottamattomia ongelmia Devil Design -tuotteesi kanssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä suoraan. Olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja ratkaisemaan ongelmia. Olipa sinulla kysyttävää hehkulangan käytöstä, yhteensopivuusongelmia tai olet saanut väärän tuotteen, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan. Lähetä meille kuva pakkauksesta ja filamentista, niin tarjoamme sopivan ratkaisun yhteistyössä Devil Design kanssa.

Dyno Europe Dyno Europe

Dyno Eurooppa tarjoaa täydellisen valikoiman akkuja ja tarvikkeita Access Industrylle erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

ELECFREAKS ELECFREAKS

Vuonna 2011 perustettu ELECFREAKS tarjoaa avoimen lähdekoodin elektroniikka- ja robotiikkasarjoja, moduuleja ja työkaluja. Ne on suunnattu tekijöille, opettajille ja harrastajille. Suosittuja tuotteita ovat kehityslevyt, anturit ja moduulit. He tarjoavat myös opetusmateriaaleja ja opetusohjelmia. ELECFREAKS sijaitsee Kiinassa.

Elecrow Elecrow

Elecrow on vuonna 2013 perustettu elektroniikkaa valmistava yritys, joka on erikoistunut tee-se-itse-projekteihin, IoT:hen ja avoimen lähdekoodin laitteisiin. Suosittuja tuotteita ovat kehityslevyt, anturit ja moduulit. Perustuu Kiinaan.

HQ Power HQ Power

HQ Power on tehoratkaisuihin erikoistunut yritys. Ne tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten akkuja, latureita, inverttereitä ja virtapankkeja. Niiden pääpaino on korkealaatuisten ja luotettavien tuotteiden tarjoamisessa asiakkailleen.

Itead Itead

Itead on vuonna 2011 perustettu Kiinassa toimiva teknologiayritys. He ovat erikoistuneet avoimen lähdekoodin laitteistoihin, IoT:hen ja DIY-elektroniikkaan. Heidän suosittuihin tuotteisiinsa kuuluvat Sonoff ja Nextion, valikoima WiFi-kytkimiä ja HMI TFT -näyttöjä. Ne tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten kehityslevyjä, antureita, moduuleja ja muita elektronisia komponentteja.

Kitronik Kitronik

Kitronik aloitti vuonna 2003 ja keskittyi elektroniikkaan ja tee-se-itse-projekteihin. Suosittuja tuotteita ovat kehityslevyt, moottorit ja komponentit. Kitronik sijaitsee Isossa-Britanniassa.

LilyGO LilyGO

LilyGO ® on vuonna 2018 perustettu elektronisten moduulien ja kehityslevyjen tuotemerkki. IoT:hen, tee-se-itse ja koulutukseen keskittynyt suosittuja tuotteita ovat T-Watch, ESP32-kehityslevyt ja suosittu TTGO-sarja. Sijaitsee Shenzhenissä, Kiinassa.

LogiLink LogiLink

LogiLink on vuonna 1997 perustettu tietokoneiden oheislaitteiden ja lisävarusteiden merkki, jonka pääpaino on tarjota korkealaatuisia ja edullisia tuotteita IT- ja kotiviihdekäyttöön. Suosittuja tuotteita ovat verkkosovittimet, kaapelit ja kuulokkeet. LogiLink sijaitsee Saksassa.

Lolin Lolin

Vuonna 2015 perustettu Lolin on erikoistunut IoT-, tee-se-itse- ja koulutuselektroniikkamoduuleihin ja -kehitystauluihin. Lolin tunnetaan suosituista Wemos-kehityslevyistä ja -moduuleista, jotka ovat yhteensopivia Arduino -alustan kanssa. Lolin sijaitsee Shenzhenissä, Kiinassa.

McPower McPower

McPower on luotettava tuotemerkki, joka on erikoistunut korkealaatuisiin sähkö- ja elektroniikkakomponentteihin, jotka on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa ja tasaista suorituskykyä. Jokainen McPower malliston tuote on suunniteltu tarkasti ja tukena on sitoutuminen laatuun. Olitpa elektroniikan harrastaja, ammattilainen tai joku, joka vain etsii luotettavaa tuotetta, McPower auttaa sinua. Yksi McPower tuotteiden tärkeimmistä puolista on niiden helppokäyttöisyys.

Brändin laaja valikoima takaa, että löydät aina oikean komponentin projektiisi. McPower ei ole vain komponenttien tarjoamista, vaan luovuuden ja innovaatioiden mahdollistamista elektroniikassa. Joten jos aiot päivittää piirisi, suunnitella uuden elektronisen laitteen tai tarvitset vain luotettavan komponentin, McPower valinta on fiksu päätös.

Mean well Mean well

Mean well on vuonna 1982 perustettu teholähdebrändi, jonka pääpaino on korkealaatuisten, luotettavien ja energiatehokkaiden tehoratkaisujen tarjoamisessa. Suosittuja tuotteita ovat AC-DC-virtalähteet, DC-DC-muuntimet ja LED-ohjaimet. Mean well sijaitsee Taiwanissa.

Micro:bit Micro:bit

Micro:bit on vuonna 2015 perustettu koulutuksen kehittämiskeskusten brändi, jonka tavoitteena on tehdä koodauksen ja elektroniikan oppimisesta interaktiivisempaa. Suosittuja tuotteita ovat Micro:bit -levy. Micro:bit on BBC:n ja useiden kumppanien, mukaan lukien Microsoftin, yhteistyö, ja se sijaitsee Isossa-Britanniassa.

Nitto Denko Nitto Denko

Nitto Denko Corporation on japanilainen yritys, joka valmistaa teippejä, vinyyliä, LCD-näyttöjä, eristeitä ja useita muita tuotteita. Se perustettiin Osakissa Tokioon vuonna 1918 tuottamaan sähköeristeitä.

Opencircuit Opencircuit

Oma tuotevalikoimamme vuodesta 2014 Opencircuit -laatutakuulla. Toimenpidejärjestelmä varmistaa tiukan laadunvalvonnan kaikilla osto-, tuotanto- ja logistiikkaketjun osa-alueilla, jotta voit jatkaa projektia huoletta.

PJRC PJRC

PJRC on vuonna 2005 alkanut tuotemerkki, joka keskittyy mikrokontrolleriteknologiaan. Heidän suosittuihin tuotteisiinsa kuuluvat Teensy -sarjan mikrokontrollerilevyt. He sijaitsevat Yhdysvalloissa.

Perel Perel

Vuonna 2000 perustettu Perel tarjoaa laajan valikoiman käsi- ja sähkötyökaluja ammattilaisille ja tee-se-itse-harrastajille. Euroopassa sijaitsevat ne tarjoavat korkealaatuisia ja kestäviä työkaluja, kuten työkalulaatikoita, järjestelyjä, ulkoilutuotteita ja paljon muuta.

Pimoroni Pimoroni

Isossa-Britanniassa vuonna 2012 perustettu Pimoroni on erikoistunut korkealaatuisiin elektronisiin komponentteihin, lisälevyihin, antureihin ja tarvikkeisiin harrastajille, tekijöille ja kouluttajille. Ne tarjoavat myös ohjelmistoja ja opetusohjelmia suosittujen tuotteidensa, kuten mikrokontrollerilevyjen, -koteloiden, -näytöiden ja virtalähteiden, käyttöön.

Pkcell Pkcell

Kiinassa vuonna 2000 perustettu Pkcell tarjoaa korkealaatuisia akkuja, latureita ja virtalähteitä erilaisille laitteille. Suosittuja tuotteita ovat alkali- ja litiumparistot, ladattavat akut, laturit ja virtapankit.

Plusivo Plusivo

Yhdysvalloissa vuonna 2020 perustettu Plusivo tarjoaa korkealaatuisia koulutuselektroniikkasarjoja kaikenikäisille harrastajille ja opiskelijoille. Suosittuja tuotteita ovat Arduino , Raspberry Pi ja Micro:bit -sarjat. Brändin missiona on tehdä elektroniikan oppimisesta hauskaa ja kaikkien saatavilla olevaa.

Pololu Pololu

Vuonna 2000 perustettu Yhdysvalloissa sijaitseva Pololu tarjoaa korkealaatuisia mikrokontrollerikortteja, moottoreita ja robotiikkasarjoja harrastajille, opettajille ja ammattilaisille. Suosittuja tuotteita ovat A-Star, Zumo-laudat, askelmoottorit ja robottisarjat. Pololu keskittyy tarjoamaan helppokäyttöisiä tuotteita, joiden avulla asiakkaat voivat luoda uusia projekteja.

Raspberry Pi Raspberry Pi

Iso-Britanniassa vuonna 2012 perustettu Raspberry Pi tarjoaa mikro-ohjainkortteja elektroniikkaprojekteihin, koulutukseen ja yleiseen tietokoneen käyttöön. Suosittuja tuotteita ovat Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3 ja Raspberry Pi Zero. Brändin missiona on edistää tietojenkäsittelytieteen koulutusta.

Shelly Shelly

Vuonna 2014 Eurooppaan perustettu Shelly tarjoaa kodin automaatiolaitteita, kuten älykytkimiä, pistokkeita ja muita IoT-laitteita. Heidän tehtävänsä on tarjota yksinkertaisia, edullisia ja luotettavia älykotiratkaisuja asunnonomistajille, suosittuja tuotteita ovat Shelly 1, Shelly 2.5, Shelly Plug S, Shelly Plug, Shelly RGBW2 ja Shelly Dimmer.

Sparkfun Sparkfun

Yhdysvalloissa vuonna 2003 perustettu Sparkfun tarjoaa elektronisia komponentteja ja työkaluja harrastajille, opettajille ja ammattilaisille. Niiden tavoitteena on tehdä elektroniikasta helposti opittava ja saatavilla. Suosittuja tuotteita ovat mikrokontrollerilevyt, anturit ja elektroniset komponentit. Ne tarjoavat myös opetusohjelmia ja resursseja, jotka auttavat käyttäjiä pääsemään alkuun.

Sunon Sunon

Sunon , perustettu vuonna 1980 Taiwanissa, tarjoaa korkealaatuisia jäähdytysratkaisuja tietokoneille, elektroniikalle ja teollisuuslaitteille. Niiden tavoitteena on tarjota energiatehokkaita ja luotettavia jäähdytysratkaisuja. Suosittuja tuotteita ovat DC-puhaltimet, AC-tuulettimet, puhaltimet ja jäähdytyslevyt.

Toolland Toolland

Velleman Toolland on vuonna 2021 perustettu tuotemerkki, joka keskittyy luomaan laadukkaita työkaluja tee-se-itse-harrastajille, -harrastajille ja ammattilaisille. Heidän suosittuihin tuotteisiinsa kuuluvat ruuvitaltat, pistorasiasarjat, työkalusarjat, magneettityökalut ja paljon muuta. Heidän kotipaikkansa on Belgia.

Totem Totem

TotemMaker on Liettuassa sijaitseva brändi, joka on erikoistunut luomaan ainutlaatuisen rakennusjärjestelmän, jossa on leikattavia osia robotiikkaan ja elektroniikan prototyyppien valmistukseen. Vuodesta 2015 lähtien ne ovat omistautuneet tekemään insinöörimaailmasta hauskaa, ymmärrettävää ja yksinkertaista kaikentasoisille tekijöille. Heidän käyttäjäystävällisen järjestelmän tavoitteena on tarjota esteetön alusta robotiikasta ja elektroniikkaprojekteista kiinnostuneille henkilöille.

Transcend Transcend

Transcend on vuonna 1988 alkanut tuotemerkki. Se keskittyy luomaan korkealaatuisia tallennusratkaisuja, kuten flash-asemia, ulkoisia kiintolevyjä ja muistikortteja. Heidän tuotteet ovat tunnettuja poikkeuksellisesta suorituskyvystään ja luotettavuudestaan. He sijaitsevat Taiwanissa.

Varta Varta

Varta on vuonna 1887 alkanut brändi, joka keskittyy luomaan korkealaatuisia akkuja erilaisiin laitteisiin, kuten autoihin, moottoripyöriin, veneisiin ja kannettavaan elektroniikkaan. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat autojen akut, ladattavat akut ja kannettavat virtapankit. He sijaitsevat Saksassa.

Velleman Velleman

Velleman on vuonna 1972 perustettu brändi, joka keskittyy luomaan korkealaatuista elektroniikkaa tee-se-itse-harrastajille, harrastajille ja ammattilaisille. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat juotosasemat, oskilloskoopit, virtalähteet ja sarjat elektroniikkaprojekteihin. Ne sijaitsevat Belgiassa.

Suosittuja Velleman tuotteita

Mittauslaitteet

Mittaus on osaamista, ja Velleman laajalla mittauslaitteistolla olet aina varma tarkoista tuloksista. Yleismittarista oskilloskoopeihin nämä laitteet on suunniteltu sekä aloitteleville tee-se-itse-harjoittajille että kokeneille ammattilaisille. Näiden työkalujen avulla voit mitata erilaisia sähköarvoja, kuten jännitettä, virtaa ja vastusta, jolloin voit työskennellä projekteissasi tarkasti.

Juotosraudat ja sarjat

Elektroniikan parissa työskentely vaatii luotettavan juotosraudan. Velleman tarjoaa laajan valikoiman juotoskolvia ja niihin liittyviä sarjoja, jotka tekevät projekteistasi saumattomia. Olitpa aloittelija, joka on vasta aloittamassa juottamista tai asiantuntija, joka etsii edistyneitä työkaluja, Velleman on oikea ratkaisu.

Anturit ja komponentit

Velleman on laaja valikoima antureita ja elektronisia komponentteja lämpötila-antureista liiketunnistimiin. Nämä tuotteet ovat välttämättömiä erilaisissa projekteissa ja ovat yhtä monipuolisia ja luotettavia kuin niiden juotoskolvit ja sarjat. Sekä aloittelijat että kokeneet ammattilaiset voivat löytää täydelliset komponentit erityistarpeisiinsa.

Mikä tekee Velleman ainutlaatuisen?

Velleman erottuu muista brändeistä useiden tekijöiden yhdistelmällä: kestävyys, laaja tuotevalikoima ja helppokäyttöisyys. Olitpa aloittelija, joka on juuri hankkimassa ensimmäistä juotoskolvikettasi tai kokenut insinööri, Velleman tarjoaa tuotteita jokaiselle asiantuntemustasolle. Lisäksi he pyrkivät aina korkeimpiin laatustandardeihin, joten voit luottaa siihen, että sijoituksesi kestää pitkään.

Miksi tarjoamme Velleman

Velleman ja meillä on yhteinen missio: tee-se-itse-työntekijöiden ja ammattilaisten elämästä helpottaminen laadukkaalla elektroniikalla. Siksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman Velleman tuotteita. Uskomme, että brändi edustaa täydellistä yhdistelmää luotettavuutta, monipuolisuutta ja innovaatioita.

Ottamalla Velleman tarjontaamme tiedämme, että tarjoamme asiakkaillemme parasta. Työskenteletpä sitten pienessä kotiprojektissa tai suuressa ammatillisessa aloitteessa, Velleman -tuotteilla olet varma kestävyydestä ja suorituskyvystä. Ne ovat työkaluja ja komponentteja, joihin voit luottaa, ja juuri sitä haluamme tarjota asiakkaillemme.

Tutustu Velleman monipuolisiin maailmoihin

Velleman ylpeänä jälleenmyyjänä tarjoamme enemmän kuin vain ydinbrändin Velleman . Itse asiassa Velleman Group markkinoi peräti seitsemää omaa tuotemerkkiään, joista jokaisella on omat erikoisuutensa ja painopisteensä:

  • Velleman: Ydinbrändi, joka on synonyymi elektroniikan laadulle, juotosraudasta antureihin ja kaikkeen siltä väliltä.
  • Whadda: Keskittyy koulutussarjoihin ja -projekteihin, sopii kaikille, jotka haluavat oppia tekemällä, kouluista harrastajiin.
  • HQ Power: Kaikille, jotka etsivät korkealaatuisia ääni- ja valolaitteita kaiuttimista savukoneisiin.
  • Perel: Tämä tuotemerkki sisältää laajan valikoiman työkaluja ja ulkoilutuotteita, mukaan lukien puutarhatyökalut ja retkeilyvarusteet.
  • Toolland: Täältä löydät erilaisia käsityökaluja, työstökoneita ja tarvikkeita, jotka helpottavat jokaista työtä.
  • Velbus: Erikoistunut kodin automaatioratkaisuihin, jotka tekevät kodistasi tai toimistostasi älykkään ja automatisoidun.
  • EtiamPro: Tämä tuotemerkki keskittyy ammattimaisiin audiovisuaalisiin laitteisiin ja asennuksiin, jotka ovat ihanteellisia suuriin tapahtumiin ja yrityssovelluksiin.

Mikä on Velleman tuotteiden toimitusaika?

Pyrimme ylläpitämään laajaa Velleman tuotteiden varastoa, jotta voimme lähettää ennen klo 23.59 tehdyt tilauksesi arkisin samana päivänä. Näin pääset nopeasti alkuun elektroniikka- tai tee-se-itse-projektisi kanssa.

Tiedämme kuitenkin, että joskus tapahtuu odottamattomia asioita, kuten tilapäinen pula tietystä tuotteesta. Tällaisissa tapauksissa haluamme vakuuttaa: keskimääräinen toimitusaika on yleensä vain muutama työpäivä. Ymmärrämme, että projektisi eivät voi odottaa, minkä vuoksi teemme tiivistä yhteistyötä Velleman kanssa varmistaaksemme, että jälkitilaukset käsitellään nopeasti. Vaikka tuote olisi tilapäisesti poissa, teemme kaikkemme saadaksemme sen sinulle mahdollisimman nopeasti.

Erikoistuotteita Velleman saatavilla pyynnöstä

Ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen ja joskus tarvitset vain yhden tietyn Velleman tuotteen, jota ei ole verkkosivuillamme. Älä huoli, meillä on sinulle ratkaisu. Velleman valtuutettuna jälleenmyyjänä meillä on suora pääsy koko Velleman tuotevalikoimaan, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät alamerkit, kuten Whadda , HQ Power , Perel , Toolland , Velbus ja EtiamPro.

Jos haluat tilata tuotteen, jota ei ole verkkosivuillamme, voit yksinkertaisesti Ottaa yhteyttä ota yhteyttä erikoistilauksen saamiseksi. Pyyntösi jälkeen ryhdymme välittömästi työskentelemään tuotteen hankkimiseksi puolestasi. Yleensä toimitusaika on vain muutama työpäivä, riippuen saatavuudesta itse Velleman . Ymmärrämme, että aika voi olla ratkaisevaa projekteillesi, minkä vuoksi olemme sitoutuneet palvelemaan sinua mahdollisimman nopeasti.

Minulla on ongelma tilaukseni kanssa. Mitä minun pitäisi tehdä?

Onko sinulla ongelmia Velleman tuotteesi kanssa? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä suoraan. Asiakaspalvelumme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmasi. Olipa sinulla teknisiä kysymyksiä, yhteensopivuusongelmia tai olet saanut väärän tuotteen, autamme mielellämme. Lähetä meille kuva tuotteesta ja pakkauksesta, niin löydämme sopivan ratkaisun yhteistyössä Velleman kanssa.

Waveshare Waveshare

Waveshare International Limited on vuonna 2013 alkanut brändi, joka keskittyy luomaan korkealaatuisia elektroniikkamoduuleja, kehityslevyjä ja tarvikkeita tekijöille, harrastajille ja insinööreille. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat Raspberry Pi -hatut, Arduino -suojat ja e-paperinäytöt. Ne sijaitsevat Kiinassa.

Weller Weller

Weller on yritys, joka on erikoistunut toimittamaan korkealaatuisia juotoslaitteita ja tarvikkeita ammattilaisille. Suosittuja tuotteita ovat juotoskolvit, asemat ja kärjet. Weller sijaitsee Yhdysvalloissa ja palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti.

Whadda Whadda

Whadda on vuonna 2022 alkanut brändi, joka keskittyy luomaan korkealaatuisia työkaluja ammattilaisille, tee-se-itse-harrastajille ja harrastajille. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat ruuvimeisselit, jakoavaimet, työkalusarjat, magneettityökalut, pihdit ja paljon muuta. Ne sijaitsevat Belgiassa ja ovat Velleman .

Xytronic Xytronic

Xytronic on vuonna 1985 alkanut tuotemerkki. He keskittyvät luomaan korkealaatuisia juotoslaitteita, työkaluja ja tarvikkeita elektroniikan kokoonpanoon ja korjaukseen. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat juotosasemat, juotoksen purkutyökalut ja savunpoistolaitteet. Heidän kotipaikkansa on Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit