Meidän tuotemerkit

3DLAC 3DLAC

3DLAC on johtava 3D-tulostuksen tuotemerkki vuodesta 2016 lähtien. Ympäristöystävällisiin ratkaisuihin keskittyen heidän suosittuja tuotteitaan ovat biohajoavat filamentit ja myrkyttömät hartsit.

Adafruit Adafruit

Adafruit on vuonna 2005 perustettu johtava avoimen lähdekoodin elektroniikkayritys, jonka kotipaikka on New York City, USA. He ovat erikoistuneet tee-se-itse-elektroniikkaan, mikä helpottaa oppimista, suunnittelua ja luomista laajalla valikoimalla suosittuja tuotteita, kuten Arduino -levyjä, Raspberry Pi -sarjoja ja muita.

Arduino Arduino

Arduino on avoimen lähdekoodin elektroniikkaalusta, joka perustettiin vuonna 2005 Italiassa. Ne keskittyvät tarjoamaan helppokäyttöisiä laitteistoja ja ohjelmistoja interaktiivisten projektien ja suunnitelmien luomiseen. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat Arduino -levyt, suojat ja ohjelmistokirjastot. Arduino käytetään laajasti harrastus-, koulutus- ja ammattikäyttöön.

Camelion Camelion

Camelion on brändi, joka tarjoaa innovatiivisia energiaratkaisuja. Yritys on erikoistunut ladattaviin akkuihin, aurinkopaneeleihin ja latureihin. Heidän tuotteet ovat tunnettuja korkeasta suorituskyvystään, kestävyydestään ja luotettavuudestaan.

Chibitronics Chibitronics

Vuonna 2013 perustettu Chibitronics keskittyy innovatiivisen, helppokäyttöisen elektroniikan luomiseen taiteilijoille ja tekijöille. Suosittuja tuotteita ovat LED-tarrat ja piiritarrat, jotka sopivat täydellisesti interaktiiviseen taiteeseen. Perustuu Yhdysvalloissa.

Cytron Cytron

Cytron on vuonna 2011 perustettu robotiikkayritys, joka keskittyy tarjoamaan edullisia ja helppokäyttöisiä ratkaisuja tekijöille, kouluttajille ja tutkijoille. Suosittuja tuotteita ovat kehityslevyt, ohjaimet, anturit ja toimilaitteet. Sijaitsee Malesiassa.

DFRobot DFRobot

DFRobot on johtava robotiikka- ja avoimen lähdekoodin laitteistoyritys, joka perustettiin vuonna 2008. Se keskittyy tarjoamaan innovatiivisia, helppokäyttöisiä ja edullisia tuotteita tekijöille, kouluttajille ja ammattilaisille. Suosittuja tuotteita ovat kehityslevyt, anturit ja moduulit. Perustuu Kiinaan.

Devil Design Devil Design

Yritys Devil Design on perustettu vuonna 2012. Toimii alun perin 3D-tulostimien osien, tarvikkeiden ja filamenttien jälleenmyyjänä, mutta vuonna 2014 se aloitti oman 3D-tulostimissa käytettävän filamentin tuotannon. Filamenttien valmistuksessa käytetään 100 % alkuperäistä huippumerkin rivimateriaalia. Edistyneen teknologisen prosessin ansiosta filamentit ovat parasta laatua ja kuplittomia, joten kaikki tulostusongelmia aiheuttavat epäpuhtaudet eliminoituvat.

Dyno Europe Dyno Europe

Dyno Eurooppa tarjoaa täydellisen valikoiman akkuja ja tarvikkeita Access Industrylle erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

ELECFREAKS ELECFREAKS

Vuonna 2011 perustettu ELECFREAKS tarjoaa avoimen lähdekoodin elektroniikka- ja robotiikkasarjoja, moduuleja ja työkaluja. Ne on suunnattu tekijöille, opettajille ja harrastajille. Suosittuja tuotteita ovat kehityslevyt, anturit ja moduulit. He tarjoavat myös opetusmateriaaleja ja opetusohjelmia. ELECFREAKS sijaitsee Kiinassa.

Elecrow Elecrow

Elecrow on vuonna 2013 perustettu elektroniikkaa valmistava yritys, joka on erikoistunut tee-se-itse-projekteihin, IoT:hen ja avoimen lähdekoodin laitteisiin. Suosittuja tuotteita ovat kehityslevyt, anturit ja moduulit. Perustuu Kiinaan.

HQ Power HQ Power

HQ Power on tehoratkaisuihin erikoistunut yritys. Ne tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten akkuja, latureita, inverttereitä ja virtapankkeja. Niiden pääpaino on korkealaatuisten ja luotettavien tuotteiden tarjoamisessa asiakkailleen.

Itead Itead

Itead on vuonna 2011 perustettu Kiinassa toimiva teknologiayritys. He ovat erikoistuneet avoimen lähdekoodin laitteistoihin, IoT:hen ja DIY-elektroniikkaan. Heidän suosittuihin tuotteisiinsa kuuluvat Sonoff ja Nextion, valikoima WiFi-kytkimiä ja HMI TFT -näyttöjä. Ne tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten kehityslevyjä, antureita, moduuleja ja muita elektronisia komponentteja.

Kitronik Kitronik

Kitronik aloitti vuonna 2003 ja keskittyi elektroniikkaan ja tee-se-itse-projekteihin. Suosittuja tuotteita ovat kehityslevyt, moottorit ja komponentit. Kitronik sijaitsee Isossa-Britanniassa.

LilyGO LilyGO

LilyGO ® on vuonna 2018 perustettu elektronisten moduulien ja kehityslevyjen tuotemerkki. IoT:hen, tee-se-itse ja koulutukseen keskittynyt suosittuja tuotteita ovat T-Watch, ESP32-kehityslevyt ja suosittu TTGO-sarja. Sijaitsee Shenzhenissä, Kiinassa.

LogiLink LogiLink

LogiLink on vuonna 1997 perustettu tietokoneiden oheislaitteiden ja lisävarusteiden merkki, jonka pääpaino on tarjota korkealaatuisia ja edullisia tuotteita IT- ja kotiviihdekäyttöön. Suosittuja tuotteita ovat verkkosovittimet, kaapelit ja kuulokkeet. LogiLink sijaitsee Saksassa.

Lolin Lolin

Vuonna 2015 perustettu Lolin on erikoistunut IoT-, tee-se-itse- ja koulutuselektroniikkamoduuleihin ja -kehitystauluihin. Lolin tunnetaan suosituista Wemos-kehityslevyistä ja -moduuleista, jotka ovat yhteensopivia Arduino -alustan kanssa. Lolin sijaitsee Shenzhenissä, Kiinassa.

McPower McPower

McPower on luotettava tuotemerkki, joka on erikoistunut korkealaatuisiin sähkö- ja elektroniikkakomponentteihin, jotka on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa ja tasaista suorituskykyä. Jokainen McPower malliston tuote on suunniteltu tarkasti ja tukena on sitoutuminen laatuun. Olitpa elektroniikan harrastaja, ammattilainen tai joku, joka vain etsii luotettavaa tuotetta, McPower auttaa sinua. Yksi McPower tuotteiden tärkeimmistä puolista on niiden helppokäyttöisyys.

Brändin laaja valikoima takaa, että löydät aina oikean komponentin projektiisi. McPower ei ole vain komponenttien tarjoamista, vaan luovuuden ja innovaatioiden mahdollistamista elektroniikassa. Joten jos aiot päivittää piirisi, suunnitella uuden elektronisen laitteen tai tarvitset vain luotettavan komponentin, McPower valinta on fiksu päätös.

Mean well Mean well

Mean well on vuonna 1982 perustettu teholähdebrändi, jonka pääpaino on korkealaatuisten, luotettavien ja energiatehokkaiden tehoratkaisujen tarjoamisessa. Suosittuja tuotteita ovat AC-DC-virtalähteet, DC-DC-muuntimet ja LED-ohjaimet. Mean well sijaitsee Taiwanissa.

Micro:bit Micro:bit

Micro:bit on vuonna 2015 perustettu koulutuksen kehittämiskeskusten brändi, jonka tavoitteena on tehdä koodauksen ja elektroniikan oppimisesta interaktiivisempaa. Suosittuja tuotteita ovat Micro:bit -levy. Micro:bit on BBC:n ja useiden kumppanien, mukaan lukien Microsoftin, yhteistyö, ja se sijaitsee Isossa-Britanniassa.

Nitto Denko Nitto Denko

Nitto Denko Corporation on japanilainen yritys, joka valmistaa teippejä, vinyyliä, LCD-näyttöjä, eristeitä ja useita muita tuotteita. Se perustettiin Osakissa Tokioon vuonna 1918 tuottamaan sähköeristeitä.

Opencircuit Opencircuit

Oma tuotevalikoimamme vuodesta 2014 Opencircuit -laatutakuulla. Toimenpidejärjestelmä varmistaa tiukan laadunvalvonnan kaikilla osto-, tuotanto- ja logistiikkaketjun osa-alueilla, jotta voit jatkaa projektia huoletta.

PJRC PJRC

PJRC on vuonna 2005 alkanut tuotemerkki, joka keskittyy mikrokontrolleriteknologiaan. Heidän suosittuihin tuotteisiinsa kuuluvat Teensy -sarjan mikrokontrollerilevyt. He sijaitsevat Yhdysvalloissa.

Perel Perel

Vuonna 2000 perustettu Perel tarjoaa laajan valikoiman käsi- ja sähkötyökaluja ammattilaisille ja tee-se-itse-harrastajille. Euroopassa sijaitsevat ne tarjoavat korkealaatuisia ja kestäviä työkaluja, kuten työkalulaatikoita, järjestelyjä, ulkoilutuotteita ja paljon muuta.

Pimoroni Pimoroni

Isossa-Britanniassa vuonna 2012 perustettu Pimoroni on erikoistunut korkealaatuisiin elektronisiin komponentteihin, lisälevyihin, antureihin ja tarvikkeisiin harrastajille, tekijöille ja kouluttajille. Ne tarjoavat myös ohjelmistoja ja opetusohjelmia suosittujen tuotteidensa, kuten mikrokontrollerilevyjen, -koteloiden, -näytöiden ja virtalähteiden, käyttöön.

Pkcell Pkcell

Kiinassa vuonna 2000 perustettu Pkcell tarjoaa korkealaatuisia akkuja, latureita ja virtalähteitä erilaisille laitteille. Suosittuja tuotteita ovat alkali- ja litiumparistot, ladattavat akut, laturit ja virtapankit.

Plusivo Plusivo

Yhdysvalloissa vuonna 2020 perustettu Plusivo tarjoaa korkealaatuisia koulutuselektroniikkasarjoja kaikenikäisille harrastajille ja opiskelijoille. Suosittuja tuotteita ovat Arduino , Raspberry Pi ja Micro:bit -sarjat. Brändin missiona on tehdä elektroniikan oppimisesta hauskaa ja kaikkien saatavilla olevaa.

Pololu Pololu

Vuonna 2000 perustettu Yhdysvalloissa sijaitseva Pololu tarjoaa korkealaatuisia mikrokontrollerikortteja, moottoreita ja robotiikkasarjoja harrastajille, opettajille ja ammattilaisille. Suosittuja tuotteita ovat A-Star, Zumo-laudat, askelmoottorit ja robottisarjat. Pololu keskittyy tarjoamaan helppokäyttöisiä tuotteita, joiden avulla asiakkaat voivat luoda uusia projekteja.

Raspberry Pi Raspberry Pi

Iso-Britanniassa vuonna 2012 perustettu Raspberry Pi tarjoaa mikro-ohjainkortteja elektroniikkaprojekteihin, koulutukseen ja yleiseen tietokoneen käyttöön. Suosittuja tuotteita ovat Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3 ja Raspberry Pi Zero. Brändin missiona on edistää tietojenkäsittelytieteen koulutusta.

Shelly Shelly

Vuonna 2014 Eurooppaan perustettu Shelly tarjoaa kodin automaatiolaitteita, kuten älykytkimiä, pistokkeita ja muita IoT-laitteita. Heidän tehtävänsä on tarjota yksinkertaisia, edullisia ja luotettavia älykotiratkaisuja asunnonomistajille, suosittuja tuotteita ovat Shelly 1, Shelly 2.5, Shelly Plug S, Shelly Plug, Shelly RGBW2 ja Shelly Dimmer.

Sparkfun Sparkfun

Yhdysvalloissa vuonna 2003 perustettu Sparkfun tarjoaa elektronisia komponentteja ja työkaluja harrastajille, opettajille ja ammattilaisille. Niiden tavoitteena on tehdä elektroniikasta helposti opittava ja saatavilla. Suosittuja tuotteita ovat mikrokontrollerilevyt, anturit ja elektroniset komponentit. Ne tarjoavat myös opetusohjelmia ja resursseja, jotka auttavat käyttäjiä pääsemään alkuun.

Sunon Sunon

Sunon , perustettu vuonna 1980 Taiwanissa, tarjoaa korkealaatuisia jäähdytysratkaisuja tietokoneille, elektroniikalle ja teollisuuslaitteille. Niiden tavoitteena on tarjota energiatehokkaita ja luotettavia jäähdytysratkaisuja. Suosittuja tuotteita ovat DC-puhaltimet, AC-tuulettimet, puhaltimet ja jäähdytyslevyt.

Toolland Toolland

Velleman Toolland on vuonna 2021 perustettu tuotemerkki, joka keskittyy luomaan laadukkaita työkaluja tee-se-itse-harrastajille, -harrastajille ja ammattilaisille. Heidän suosittuihin tuotteisiinsa kuuluvat ruuvitaltat, pistorasiasarjat, työkalusarjat, magneettityökalut ja paljon muuta. Heidän kotipaikkansa on Belgia.

Totem Totem

TotemMaker on Liettuassa sijaitseva brändi, joka on erikoistunut luomaan ainutlaatuisen rakennusjärjestelmän, jossa on leikattavia osia robotiikkaan ja elektroniikan prototyyppien valmistukseen. Vuodesta 2015 lähtien ne ovat omistautuneet tekemään insinöörimaailmasta hauskaa, ymmärrettävää ja yksinkertaista kaikentasoisille tekijöille. Heidän käyttäjäystävällisen järjestelmän tavoitteena on tarjota esteetön alusta robotiikasta ja elektroniikkaprojekteista kiinnostuneille henkilöille.

Transcend Transcend

Transcend on vuonna 1988 alkanut tuotemerkki. Se keskittyy luomaan korkealaatuisia tallennusratkaisuja, kuten flash-asemia, ulkoisia kiintolevyjä ja muistikortteja. Heidän tuotteet ovat tunnettuja poikkeuksellisesta suorituskyvystään ja luotettavuudestaan. He sijaitsevat Taiwanissa.

Varta Varta

Varta on vuonna 1887 alkanut brändi, joka keskittyy luomaan korkealaatuisia akkuja erilaisiin laitteisiin, kuten autoihin, moottoripyöriin, veneisiin ja kannettavaan elektroniikkaan. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat autojen akut, ladattavat akut ja kannettavat virtapankit. He sijaitsevat Saksassa.

Velleman Velleman

Velleman on vuonna 1972 alkanut brändi, joka keskittyy luomaan korkealaatuista elektroniikkaa tee-se-itse-harrastajille, -harrastajille ja ammattilaisille. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat juotosasemat, oskilloskoopit, virtalähteet ja sarjat elektroniikkaprojekteihin. Heidän kotipaikkansa on Belgia.

Waveshare Waveshare

Waveshare International Limited on vuonna 2013 alkanut brändi, joka keskittyy luomaan korkealaatuisia elektroniikkamoduuleja, kehityslevyjä ja tarvikkeita tekijöille, harrastajille ja insinööreille. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat Raspberry Pi -hatut, Arduino -suojat ja e-paperinäytöt. Ne sijaitsevat Kiinassa.

Weller Weller

Weller on yritys, joka on erikoistunut toimittamaan korkealaatuisia juotoslaitteita ja tarvikkeita ammattilaisille. Suosittuja tuotteita ovat juotoskolvit, asemat ja kärjet. Weller sijaitsee Yhdysvalloissa ja palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti.

Whadda Whadda

Whadda on vuonna 2022 alkanut brändi, joka keskittyy luomaan korkealaatuisia työkaluja ammattilaisille, tee-se-itse-harrastajille ja harrastajille. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat ruuvimeisselit, jakoavaimet, työkalusarjat, magneettityökalut, pihdit ja paljon muuta. Ne sijaitsevat Belgiassa ja ovat Velleman .

Xytronic Xytronic

Xytronic on vuonna 1985 alkanut tuotemerkki. He keskittyvät luomaan korkealaatuisia juotoslaitteita, työkaluja ja tarvikkeita elektroniikan kokoonpanoon ja korjaukseen. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat juotosasemat, juotoksen purkutyökalut ja savunpoistolaitteet. Heidän kotipaikkansa on Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit