Velleman

Velleman

Myymme Velleman tuotteita, jotka sopivat kaikkiin projekteihin. Työskenteletpä sitten robotiikan, valaistusjärjestelmien tai äänen parissa, Velleman on mitä tarvitset. Heillä on yli 40 vuoden kokemus luotettavan ja monipuolisen elektroniikan valmistuksesta. Ei ole väliä oletko aloittelija vai asiantuntija; Velleman kanssa projektistasi tulee suuri menestys!
558 tuloksia Järjestä
Katsottu [var] / [var] Tuotteet


Velleman on vuonna 1972 perustettu brändi, joka keskittyy luomaan korkealaatuista elektroniikkaa tee-se-itse-harrastajille, harrastajille ja ammattilaisille. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat juotosasemat, oskilloskoopit, virtalähteet ja sarjat elektroniikkaprojekteihin. Ne sijaitsevat Belgiassa.

Suosittuja Velleman tuotteita

Mittauslaitteet

Mittaus on osaamista, ja Velleman laajalla mittauslaitteistolla olet aina varma tarkoista tuloksista. Yleismittarista oskilloskoopeihin nämä laitteet on suunniteltu sekä aloitteleville tee-se-itse-harjoittajille että kokeneille ammattilaisille. Näiden työkalujen avulla voit mitata erilaisia sähköarvoja, kuten jännitettä, virtaa ja vastusta, jolloin voit työskennellä projekteissasi tarkasti.

Juotosraudat ja sarjat

Elektroniikan parissa työskentely vaatii luotettavan juotosraudan. Velleman tarjoaa laajan valikoiman juotoskolvia ja niihin liittyviä sarjoja, jotka tekevät projekteistasi saumattomia. Olitpa aloittelija, joka on vasta aloittamassa juottamista tai asiantuntija, joka etsii edistyneitä työkaluja, Velleman on oikea ratkaisu.

Anturit ja komponentit

Velleman on laaja valikoima antureita ja elektronisia komponentteja lämpötila-antureista liiketunnistimiin. Nämä tuotteet ovat välttämättömiä erilaisissa projekteissa ja ovat yhtä monipuolisia ja luotettavia kuin niiden juotoskolvit ja sarjat. Sekä aloittelijat että kokeneet ammattilaiset voivat löytää täydelliset komponentit erityistarpeisiinsa.

Mikä tekee Velleman ainutlaatuisen?

Velleman erottuu muista brändeistä useiden tekijöiden yhdistelmällä: kestävyys, laaja tuotevalikoima ja helppokäyttöisyys. Olitpa aloittelija, joka on juuri hankkimassa ensimmäistä juotoskolvikettasi tai kokenut insinööri, Velleman tarjoaa tuotteita jokaiselle asiantuntemustasolle. Lisäksi he pyrkivät aina korkeimpiin laatustandardeihin, joten voit luottaa siihen, että sijoituksesi kestää pitkään.

Miksi tarjoamme Velleman

Velleman ja meillä on yhteinen missio: tee-se-itse-työntekijöiden ja ammattilaisten elämästä helpottaminen laadukkaalla elektroniikalla. Siksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman Velleman tuotteita. Uskomme, että brändi edustaa täydellistä yhdistelmää luotettavuutta, monipuolisuutta ja innovaatioita.

Ottamalla Velleman tarjontaamme tiedämme, että tarjoamme asiakkaillemme parasta. Työskenteletpä sitten pienessä kotiprojektissa tai suuressa ammatillisessa aloitteessa, Velleman -tuotteilla olet varma kestävyydestä ja suorituskyvystä. Ne ovat työkaluja ja komponentteja, joihin voit luottaa, ja juuri sitä haluamme tarjota asiakkaillemme.

Tutustu Velleman monipuolisiin maailmoihin

Velleman ylpeänä jälleenmyyjänä tarjoamme enemmän kuin vain ydinbrändin Velleman . Itse asiassa Velleman Group markkinoi peräti seitsemää omaa tuotemerkkiään, joista jokaisella on omat erikoisuutensa ja painopisteensä:

  • Velleman: Ydinbrändi, joka on synonyymi elektroniikan laadulle, juotosraudasta antureihin ja kaikkeen siltä väliltä.
  • Whadda: Keskittyy koulutussarjoihin ja -projekteihin, sopii kaikille, jotka haluavat oppia tekemällä, kouluista harrastajiin.
  • HQ Power: Kaikille, jotka etsivät korkealaatuisia ääni- ja valolaitteita kaiuttimista savukoneisiin.
  • Perel: Tämä tuotemerkki sisältää laajan valikoiman työkaluja ja ulkoilutuotteita, mukaan lukien puutarhatyökalut ja retkeilyvarusteet.
  • Toolland: Täältä löydät erilaisia käsityökaluja, työstökoneita ja tarvikkeita, jotka helpottavat jokaista työtä.
  • Velbus: Erikoistunut kodin automaatioratkaisuihin, jotka tekevät kodistasi tai toimistostasi älykkään ja automatisoidun.
  • EtiamPro: Tämä tuotemerkki keskittyy ammattimaisiin audiovisuaalisiin laitteisiin ja asennuksiin, jotka ovat ihanteellisia suuriin tapahtumiin ja yrityssovelluksiin.

Mikä on Velleman tuotteiden toimitusaika?

Pyrimme ylläpitämään laajaa Velleman tuotteiden varastoa, jotta voimme lähettää ennen klo 23.59 tehdyt tilauksesi arkisin samana päivänä. Näin pääset nopeasti alkuun elektroniikka- tai tee-se-itse-projektisi kanssa.

Tiedämme kuitenkin, että joskus tapahtuu odottamattomia asioita, kuten tilapäinen pula tietystä tuotteesta. Tällaisissa tapauksissa haluamme vakuuttaa: keskimääräinen toimitusaika on yleensä vain muutama työpäivä. Ymmärrämme, että projektisi eivät voi odottaa, minkä vuoksi teemme tiivistä yhteistyötä Velleman kanssa varmistaaksemme, että jälkitilaukset käsitellään nopeasti. Vaikka tuote olisi tilapäisesti poissa, teemme kaikkemme saadaksemme sen sinulle mahdollisimman nopeasti.

Erikoistuotteita Velleman saatavilla pyynnöstä

Ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen ja joskus tarvitset vain yhden tietyn Velleman tuotteen, jota ei ole verkkosivuillamme. Älä huoli, meillä on sinulle ratkaisu. Velleman valtuutettuna jälleenmyyjänä meillä on suora pääsy koko Velleman tuotevalikoimaan, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät alamerkit, kuten Whadda , HQ Power , Perel , Toolland , Velbus ja EtiamPro.

Jos haluat tilata tuotteen, jota ei ole verkkosivuillamme, voit yksinkertaisesti Ottaa yhteyttä ota yhteyttä erikoistilauksen saamiseksi. Pyyntösi jälkeen ryhdymme välittömästi työskentelemään tuotteen hankkimiseksi puolestasi. Yleensä toimitusaika on vain muutama työpäivä, riippuen saatavuudesta itse Velleman . Ymmärrämme, että aika voi olla ratkaisevaa projekteillesi, minkä vuoksi olemme sitoutuneet palvelemaan sinua mahdollisimman nopeasti.

Minulla on ongelma tilaukseni kanssa. Mitä minun pitäisi tehdä?

Onko sinulla ongelmia Velleman tuotteesi kanssa? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä suoraan. Asiakaspalvelumme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmasi. Olipa sinulla teknisiä kysymyksiä, yhteensopivuusongelmia tai olet saanut väärän tuotteen, autamme mielellämme. Lähetä meille kuva tuotteesta ja pakkauksesta, niin löydämme sopivan ratkaisun yhteistyössä Velleman kanssa.
Asiakkaiden arvostelut tuotteesta Velleman

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit