PALAUTUSKÄYTÄNTÖ - Opencircuit

Täytä alla olevat kentät ja napsauta "Pyydä RMA". Jos sinulla on tili meillä, voit yksinkertaisesti pyytää palautusvaltuutusta omasi kautta Tilin yleiskatsausHeijastusaika

Kuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta syytä ilmoittamatta.Peruutuksen jälkeen sinulla on vielä 14 päivää aikaa palauttaa tuote.Sinulle hyvitetään sitten koko tilaussumma, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta mahdollisia lisäkustannuksia, jotka johtuvat siitä, että valitset eri toimitustavan kuin halvin tarjoamamme vakiotoimitus).Vain verkkokauppaan palautuskulut ovat omalla kustannuksellasi. Ctarkat hinnat saat operaattorisi verkkosivustolta.Jos käytät peruuttamisoikeuttasi, tuote palautetaan Opencircuit kaikkien mukana toimitettujen lisävarusteiden kanssa ja - jos kohtuudella mahdollista - alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa.Jos tuote on vaurioitunut tai pakkaus on vaurioitunut enemmän kuin on tarpeen tuotteen kokeilemiseksi, voimme siirtää tämän tuotteen poiston sinulle.Käsittele siis tuotetta varovasti ja varmista, että se on pakattu asianmukaisesti palautettaessa. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä RMA-pyynnön yllä olevalla lomakkeella.Palautamme tilauksen erääntyvän summan 14 päivän kuluessa palautuksen rekisteröimisestä, mikäli tuote on jo palautettu hyvässä kunnossa.

Paluu kuluttajana

Jos peruutat sopimuksen, saat kaikki siihen mennessä suorittamasi maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta mahdollisia lisäkustannuksia, jotka johtuvat siitä, että valitset muun toimitustavan kuin halvin tarjoamamme vakiotoimituksen) , takaisin. Palautamme sinulle samalla maksutavalla, jolla teit alkuperäisen tapahtuman, ellet ole nimenomaisesti sopinut toisin; joka tapauksessa hyvityksestä ei peritä maksuja.

Yritysten palautukset / peruutukset

Oletko tilannut jotain yrityskäyttöön, mutta haluat palauttaa jotain? Yritystilauksiin sovelletaan eri sääntöjä ja lakeja kuin kuluttajiin. (Vaikka olisit tilannut jotain yrityskäyttöön omaan käyttöön). Esimerkiksi yrityksenä sinulla on selvitysvelvollisuus, ja sinulla ei ole palautusoikeutta (etämyyntilaki). Poikkeustapauksissa voimme päättää poiketa tästä myönteisenä toimenpiteenä. Tätä ei kuitenkaan voida panna täytäntöön missään olosuhteissa, ja palautus- ja varastointikulujen käsittelystä voidaan veloittaa lisäkuluja. Peruttaessa tilausta, jota ei ole lähetetty, teemme parhaamme peruuttaaksemme sen toimittajamme kanssa, valitettavasti tämä ei aina ole mahdollista. Tässä tapauksessa voimme veloittaa varastointikuluja, jos kyseessä on tiettyjä tuotteita, joita meillä ei yleensä ole varastossa, mutta tavarantoimittajien tilauskohtaisesti.

Palauta lähetykset

Tavaran palautuksen välittömät kustannukset ovat sinun omalla kustannuksellasi. Olet myös vastuussa tavaroiden käytöstä johtuvasta arvon alentumisesta, joka ylittää sen, mikä on tarpeen tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan toteamiseksi. Toimipisteissämme ei ole mahdollista vierailla, ei edes palautuslähetystä tuoda. On toivottavaa, että palautukset lähetetään avaamattomina, alkuperäispakkauksissa, joissa on laskun numero ja nimi sekä track-and-trace -koodi. Palautuksia voidaan käsitellä vain, kun ne on rekisteröity ja hyväksytty RMA-lomakkeella.

Väärät kohteet

Mikäli tilauksestasi on toimitettu muita tuotteita tai ne ovat toisin kuin tilausvahvistuksessa on ilmoitettu, palautamme lähetyksen ja toimitamme sinulle oikeat tuotteet mahdollisimman pian. Tämä ei sisällä viallisia tuotteita.

Palautusosoite

Opencircuit OÜ

Kaagschip 14

3991CS Houten

The Netherlands

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit