Meistä


Opencircuit on hollantilainen vuonna 2014 perustettu verkkokauppa, jonka tavoitteena on tehdä elektroniikasta edullista ja kaikkien saatavilla. Ostamalla irtotavarana toimittajilta voimme tarjota halvempia hintoja erittäin nopealla toimitusajalla.

”Aloitimme vuonna 2014 nuorina yrittäjinä tai harrastajina, jotka ovat tehneet harrastuksesta bisneksen. Opencircuit jatkoi kasvuaan ja olemme laajentaneet valikoimaamme huomattavasti vuosien varrella kaikenlaisilla tunnetuilla tuotemerkeillä sekä laajalla valikoimalla elektroniikkaa ja tarvikkeita. Lisäämme edelleen monia uusia kohteita. ”

Opencircuit keihäänkärjet ovat erittäin nopea toimitus ja paras palvelu.

”Kauniiden projektien luomiseksi uskomme, että nopea toimitus on tärkeää, koska juuri silloin inspiraatio ja ideat ovat vielä uusia. Lisäksi välitämme syvästi siitä, että voimme tehdä ja pitää asiakkaat tyytyväisinä verkkosivuihimme, palveluihimme ja tuotteisiimme. Teemme hyvää yhteistyötä tiimimme kanssa parhaan palvelun takaamiseksi.”

Opencircuit on nyt kasvanut menestyväksi, kansainväliseksi verkkokauppayritykseksi, joka auttaa tuhansia asiakkaita vuosittain elektroniikkatarvikkeilla. Olemme monien tunnetun elektroniikan jälleenmyyjä tuotemerkit, kuten Velleman, Pololu, Adafruit, Sparkfun ja Sonoff. Toimitamme tilaukset omasta varastostamme, varastomme sijaitsee Hollannissa (Houten). Koska varastollamme on läheinen yhteistyö PostNL:n kanssa, skaalaus ei ole enää ongelma ja voimme lähettää tilauksia keskiyöhön asti. Kaikki tilaukset, joissa kaikkea on varastossa ja jotka on tehty ennen klo 23:59 (CET), lähetetään aina samana työpäivänä.

Kuka sinä olet?

Tiimimme haluaa myös tutustua sinuun ja projekteihin, joiden parissa työskentelet. Onko sinulla hieno, luova tai nerokas projekti tekeillä ja haluaisit jakaa sen muiden keksijöiden/hakkereiden kanssa? Kerro meille! Koska parasta, mitä voit tehdä tiedolla, on tietysti sen jakaminen!

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit