Devil Design

Devil Design

Devil Design : äärimmäinen valinta 3D-tulostusfilamentille! Anna projekteillesi ammattimainen kosketus laadukkailla, kestävillä ja ympäristöystävällisillä filamenteillamme. PLA:sta PETG:hen tarjoamme laajan valikoiman materiaaleja ja värejä kaikkiin luoviin tarpeisiin. Luotettava, johdonmukainen ja tehty kaltaisillesi tekijöille!
180 tuloksia Järjestä
Katsottu [var] / [var] Tuotteet


Tietoja Devil Design

Devil Design -yritys perustettiin vuonna 2012. Alun perin he myivät 3D-tulostimien osia, tarvikkeita ja filamentteja, mutta vuonna 2014 he aloittivat oman 3D-tulostimissa käytettävän filamentin valmistuksen. Filamenttien valmistuksessa käytetään 100 % alkuperäistä materiaalia huippumerkeiltä. Edistyksellisen teknologisen prosessin ansiosta filamentti on parasta laatua ja kuplatonta, mikä eliminoi tulostuksessa ongelmia aiheuttavat epäpuhtaudet.

Miksi myymme Devil Design filamentteja

Useiden merkkien perusteellisen tutkimuksen ja testauksen jälkeen huomasimme, että Devil Design toimittaa jatkuvasti korkealaatuisia filamentteja, jotka soveltuvat monenlaisiin 3D-tulostussovelluksiin. Heidän panostuksensa laatuun ja kestävään kehitykseen sopii saumattomasti omiin arvoihimme.

Onko Devil Design -filamentti yhteensopiva 3D-tulostimeni kanssa?

Ehdottomasti Devil Design -filamentit on suunniteltu erityisesti toimimaan useiden markkinoilla olevien 3D-tulostimien kanssa. Tämä sisältää suosittuja tuotemerkkejä ja erilaisia tulostimia lähtötasosta teollisuuskoneisiin. Niiden filamentit on optimoitu antamaan luotettavat ja yhdenmukaiset tulokset riippumatta siitä, minkä tyyppistä tulostinta käytät. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan paitsi monipuolisuuden myös luotettavuuden vuoksi.

Entä kestävyys ja ympäristöystävällisyys?

Kestävä kehitys on Devil Design ensiarvoisen tärkeää. Suuri osa heidän tuotevalikoimastaan on valmistettu biohajoavista materiaaleista, kuten PLA. He pienentävät aktiivisesti ympäristöjalanjälkeään tuotantoprosessin aikana energiaa säästävien teknologioiden ja jätehuollon avulla. Devil Design luotettuna jälleenmyyjänä olemme ylpeitä saadessamme edustaa tuotemerkkiä, joka panostaa niin vakavasti kestävään kehitykseen.

Mikä on Devil Design -filamentin toimitusaika?

Useimmissa tapauksissa meillä on oma Devil Design -filamenttivarastomme, mikä tarkoittaa, että kaikki arkisin ennen klo 23.59 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Tämä varmistaa nopean toimituksen, joten voit aloittaa 3D-tulostusprojektisi mahdollisimman nopeasti.

Voi kuitenkin käydä niin, että tietty väri on tilapäisesti loppunut varastosta. Jos näin on, haluamme vakuuttaa, että toimitusaika on yleensä vain yksi viikko. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on saada 3D-tulostusprojektisi valmiiksi ajoissa, minkä vuoksi teemme tiivistä yhteistyötä Devil Design kanssa varmistaaksemme, että jälkitilaukset täytetään mahdollisimman nopeasti. Joten vaikka meillä ei olisikaan väriä heti saatavilla, voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme saadaksemme filamentin sinulle mahdollisimman nopeasti.

Erikois Devil Design -tuotteita saatavilla pyynnöstä

Ymmärrämme, että jokaisella 3D-tulostinprojektilla on omat tarpeensa, ja joskus etsit tiettyä Devil Design -filamenttityyppiä, jota ei ole lueteltu verkkosivustollamme. Älä huoli, voimme auttaa. Devil Design ylpeänä jälleenmyyjänä meillä on pääsy heidän täydelliseen valikoimaan 3D-tulostusmateriaaleja.

Haluatko tilata Devil Design tietyn tuotteen, jota et löydä verkkoluettelostamme? Ole hyvä ja ole vapaa Ottaa yhteyttä ota yhteyttä erikoistilauksen saamiseksi. Heti kun saamme pyyntösi, aloitamme sen käsittelyn välittömästi. Meillä on yleensä vain muutaman työpäivän toimitusaika Devil Design saatavuudesta riippuen.

Minulla on ongelma tilaukseni kanssa. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos kohtaat odottamattomia ongelmia Devil Design -tuotteesi kanssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä suoraan. Olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja ratkaisemaan ongelmia. Olipa sinulla kysyttävää hehkulangan käytöstä, yhteensopivuusongelmia tai olet saanut väärän tuotteen, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan. Lähetä meille kuva pakkauksesta ja filamentista, niin tarjoamme sopivan ratkaisun yhteistyössä Devil Design kanssa.
Asiakkaiden arvostelut tuotteesta Devil Design

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit