Pihdit

Pihdejä on monia erilaisia, jokaisella on oma tehtävänsä. Siellä on pihdit, joilla voi esimerkiksi tarttua, taivuttaa tai leikata jotain.
16 tuloksia Järjestä


3 suosituin Pihdit

Mikä on pihdit?

Pihdit ovat käsityökaluja, jotka on suunniteltu erilaisiin sovelluksiin, ja niitä voidaan käyttää useisiin tehtäviin, kuten: tarttumiseen, lukitsemiseen, kiertämiseen, pitämiseen, taivutukseen tai leikkaamiseen materiaaleissa, kuten lankoissa. Käyttökohteesta riippuen pihdejä on useita kokoja ja tyylejä, mukaan lukien puristuspihdit, irrotuspihdit, pitkäkärkiset pihdit, leikkauspihdit ja tarkkuuspihdit. Joissakin pihdeissä on lukitusmekanismi, joka pitää valitun materiaalin tai esineen tiukasti paikallaan ilman uudelleensäätöä, mikä myös eliminoi käyttäjän käden kouristumisen tai loukkaantumisen riskin pitkäaikaisen käytön aikana. Pihdit voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, mutta yleensä ne on valmistettu hiiliteräksestä tai muista karkaistuista terässeoksista optimaalisen kestävyyden varmistamiseksi. Tämä mahdollistaa myös raskaan käytön viimeistelystä tinkimättä ja estää ruostetta pitäen pihdit vahvoina pitkään. Käyttömukavuuden varmistamiseksi pihdityypit on suunniteltu pehmeällä kahvalla. Nämä voivat olla erityisen hyödyllisiä usein käyttäville, koska nämä kahvat pehmentävät kämmentä ja sormia ja estävät jännitystä tai kouristumista.

Mihin tarvitsen pihdit?

Jos sinun on kysyttävä tämä itseltäsi, aliarvioit työkalun hyödyllisyyden ja monipuolisuuden. Pihdit käyttävät usein ammattilaiset, kuten sähköasentajat, putkimiehet, kirvesmiehet, korujen valmistajat ja automekaanikot, mutta ne ovat myös kätevä työkalu, joka jokaisen tulisi olla kotona. Pihdit ovat erittäin suosittuja tee-se-itse-työntekijöiden keskuudessa monenlaisiin tee-se-itse-projekteihin. Puristus-/leikkauspihdeillä tai näiden yhdistelmällä jokainen yleismies voi helposti vaihtaa valokytkimet ja pistorasiat. Katkaisupihdejä käytetään usein kotona vaikeiden pakkausten avaamiseen ja metallilangan tai kovan muovin leikkaamiseen. Kuten näet, se on välttämätön työkalu, jota jokainen tarvitsee jossain vaiheessa.

Millaisia pihtejä on olemassa?

Pitkät pihdit: Nämä työkalut sopivat monikäyttöisiin tehtäviin, kuten taivutukseen ja puristamiseen, ja niitä voidaan käyttää kaikkeen sähkötöistä koruihin.

puristustyökalu: Pihdit, joissa alumiini- tai teräsputken päähän tehdään useita leikkauksia, jotka sitten kiristetään tiukasti halkaisijan pienentämiseksi, esim. kaapelikengät tai dupont liittimet.

Irrotuspihdit: Kuorintapihdit on erikoistyökalu kaapeleiden kuorimiseen. Tämä mahdollistaa olemassa olevan eristeen, yleensä muovin tai kumin, erottamisen johtimesta hallitusti. Tämä helpottaa liittimen liittämistä tai juotosliitoksen tekemistä.

Leikkauspihdit: Leikkauspihdit ovat nimensä mukaisesti työkalu, jolla voidaan leikata johtoja ja kaapeleita. Lisäksi esimerkiksi maadoituskaapelin metallivaippa voidaan poistaa myös leikkauspihdeillä.

Tarkkuuspihdit: Jotkut edellä mainitut pihdit ovat saatavilla myös pienempiä kokoja. Näitä pihtejä kutsutaan usein myös tarkkuuspihdeiksi. Nämä pihdit ovat niin pieniä, että niitä voidaan käyttää tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Mitä tulee millimetreihin, tarkkuuspihdit tarjoavat ratkaisun.
Asiakkaiden arvostelut tuotteesta Pihdit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit