Työkalut

Löydä äärimmäinen valikoima huippulaadukkaita työkaluja mihin tahansa projektiin. Vasarista porakoneisiin – meillä on kaikki lyömättömään hintaan. Osta nyt ja tee työsi kunnolla!
120 tuloksia Järjestä
Katsottu 50 / 120 Tuotteet


Mikä on antistaattisen työtilan merkitys?

Staattista sähköä löytyy melkein kaikkialta, myös ihmiskehossa, jossa se voi tuottaa useiden tuhansien volttien sähkövarauksen. Vaikka tätä varausta ei yleensä huomaa, se voi purkautua koskettaessaan ovenkahvaa esimerkiksi huonosti johtavien materiaalien välisen kosketuksen vuoksi. Syntyvät kipinät voivat vahingoittaa elektronisia komponentteja, minkä vuoksi on tärkeää estää staattisen sähkön muodostuminen. Antistaattiset työkalut on erityisesti suunniteltu kestämään staattista sähköä ja välttämään tämän ongelman.

Antistaattinen rannekoru

Antistaattinen rannerengas estää latauksen purkamisen elektroniikkakomponentteihin, mutta myös latausta voidaan rakentaa. Staattinen sähkö puretaan maahan.

Uudelleen suljettava vetoketju

Elektroniikkasi turvalliseen säilyttämiseen voit käyttää antistaattisia uudelleen suljettavia vetoketjupusseja. Nämä varmistavat, että elektroniset komponentit ovat suojattu lataukselta, kun et käytä komponentteja.

Silikoninen juotosmatto ja antistaattinen matto

Voit myös käyttää antistaattisesta materiaalista valmistettua silikonista juotosmattoa tai maadoitusjohdolla varustettua antistaattista mattoa. Antistaattinen matto on varustettu maadoituskaapelilla, jotta kuorma voidaan purkaa turvallisesti. Matto toimii käyttämällä 2 kerrosta (johtava ja ei-johtava kerros) estämään staattisten varausten muodostumista. Se voidaan myös yhdistää maadoituspistokkeeseen, kun käytetään useita antistaattisia työkaluja. Tämä käyttää yhteistä maadoituspistettä eri kytketyille laitteille. Mukana on myös maadoituskaapeli, jota voidaan käyttää antistaattisella matolla. Sitä voidaan käyttää myös liittämällä mukana toimitetulla liittimellä.

Antistaattiset harjat, pinsetit ja ruuvimeisselit

Voit myös puhdistaa osasi, erityisesti piirilevyt, antistaattisella harjalla. Tämä on tehty siten, että se estää oikosulun tai purkauksen syntymisen piirilevyn puhdistuksen aikana. Se ei myöskään naarmuta lähes ollenkaan, mikä aiheuttaa minimaalisen vaurion piirilevylle. Lopuksi voit käyttää antistaattisia pinseteitä ja ruuvimeisseliä, jotka estävät sähkövarauksen vahingossa vapautumisen elektroniikkaa ohjattaessa.

Miten voin mitata virran tai jännitteen?

yleismittari

Ensinnäkin on tärkeää tietää, että mittaat virtaa komponentin läpi ja mittaat komponentin jännitettä. Nämä 2 määrää on helppo mitata yleismittarilla. Nämä virrat ja jännitteet ovat kuitenkin rajallisia. Useimmat digitaaliset yleismittarit voivat yleensä mitata jopa 10A ja jännite jopa 600V. On myös tärkeää kiinnittää huomiota yleismittarin resoluutioon. Tämä osoittaa, kuinka tarkasti mitattu arvo näytetään. Tätä kuvaa myös laskujen määrä. Lisäksi yleismittarit voivat myös mitata vastuksen tai ilmoittaa piippauksella, tapahtuuko kaapelissa johtumista. Yleismittaria on helppo käyttää kahdella mittausjohdolla.

akun testeri

Akkutesteri antaa sinulle mahdollisuuden testata, toimivatko akut edelleen. Mittari näyttää akun jännitteen. Tämä mahdollistaa erityyppisten paristojen, kuten AA-, 9 voltin tai AAA-paristojen, testaamisen. Näitä on myös digitaalisena ja analogisena versiona.
Asiakkaiden arvostelut tuotteesta Työkalut

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit