DONOFF iot valonsäädin

Asetettu päälle

Käännä ja lataa laiteohjelmisto ESP-01:een

Ensin sinun on ladattava laiteohjelmiston lähdekoodi githubista paikalliseen koneellesi. Käynnistä pääte-/komentoikkuna ja siirry hakemistoon, jossa kaikki Arduino projektisi sijaitsevat.
$ cd 
Luo nyt kansio nimeltä "DONOFF"
$ mkdir DONOFF
ja cd tähän kansioon
$ cd DONOFF
Mene nyt kohtaan DONOFF github-sivu ja napsauta vihreää painiketta.
Kopioi URL-osoite ( https://github.com/mrWheel/DONOFF.git ) leikepöydälle.
Käynnistä sitten pääte-/komentoikkuna ja kirjoita:
$git-klooni https://github.com/mrWheel/DONOFF.git .
Älä unohda laittaa "." komennon loppuun. (piste) sijoittaa.

Käynnistä nyt Arduino IDE ja avaa DONOFF-luonnos. Huomaa, että luonnos sisältää joitain välilehtiä, jotka sisältävät tiettyjä koodin osia.
Ennen kuin käännät ja lataat laiteohjelmiston ESP-01:een, varmista, että olet valinnut oikean levyn oikeilla vaihtoehdoilla!!
** ** DONOFF: yleinen ESP8266 salaman koko 1M (128KB SPIFFS) ** LED_BUILTIN-nasta 1 ** PWM-lähtönasta 3 ** ** NODEMCU: salaman koko 4M (1MB SPIFFS) ** LED_BUILTIN-nasta 16 (D0) ** PWM ulos (mikä tahansa nasta saatavilla) ** ** SONOFF: yleinen ESP8266 salaman koko 1M (128KB SPIFFS) ** LED_BUILTIN-nasta 13 ** PWM-ulostulonasta 12 (ei varsinaisesti PWM, vaan vain päällä/pois) ** ** Arduino -IDE-asetukset ESP-01:lle (musta): ** ** - Kortti: "Generic ESP8266 Module" ** - Salamatila: "DOUT" ** - Salaman koko: "1M (128K SPIFFS)" ** - Virheenkorjausportti: "Ei käytössä " ** - Vianetsintätaso: "Ei mitään" ** - IwIP-versio: "v2 Lower Memory" ** - Reset Method: "nodemcu" // mutta riippuu ohjelmoijasta! ** - Crystal Frequency: "26MHz" ** - VTables: "Flash" ** - Flash Frequency: "40MHz" ** - Prosessorin taajuus: "80MHz" ** - Buildin Led: "1" // "1" for ESP-01, ”16” NodeMCU:lle, ”13” SONOFF:lle ** - Latausnopeus: "115200" ** - Poista Flash: "Only Sketch" ** - Portti: "DONOFF at <-- IP-osoite - -> "**

Lataa datakartta ESP-01:een

Kun olet kääntänyt ja ladannut laiteohjelmiston ESP8266:een, sinun on myös ladattava datakansiossa olevat tiedostot ESP8266:een.
Kun olet asentanut ESP8266 Sketch Data Uploaderin (URL), aloita lataaminen napsauttamalla tätä työkalua. Huomautus: jos Serial-Monitor-ikkuna on auki, saat virheilmoituksen. Sinun on ensin suljettava Serial-Monitor-ikkuna!
Riippuen käyttämästäsi ESP8266:sta, tietojen lataaminen SPIFFS:ään kestää muutamasta sekunnista (ESP-01 SPIFFS 128KB) muutamaan minuuttiin (NODEMCU SPIFFS 1MB).
Olet nyt valmis liittämään ESP-01:n DONOFF-laitteistoon ja aloittamaan valonsäätimen käytön!
Tämänhetkinen sivu 10. Lataa laiteohjelmisto 1. Johdanto 2. Projektin tavoitteet 3. Elektroniikka 4. Verkko AC DC 5. MOSFET-ohjauspiiri 6. optoerotinpiiri 7. ESP8266 mikroprosessori 8. 3v3 DC virtalähde 9. Laiteohjelmisto 10. Lataa laiteohjelmisto 11. Ensimmäinen käynnistyskerta 12. telnet-palvelin 13. rakentaa DONOFF lähettänyt Verkkosivusto Willem Aandewiel (1955) on tausta elektroniikasta ja digitaalitekniikasta. Suurimman osan työelämästään hän on kuitenkin työskennellyt automaation parissa, jossa hän on työskennellyt lähes kaikilla aloilla ohjelmoijasta projektijohtajaan ja projektipäälliköön. Willem oli yksi ensimmäisistä hollantilaisista, joilla oli mikrotietokone (KIM-1, 1976) aikana, jolloin PC:tä ei ollut vielä keksitty. Nykyään hän keskittyy pääasiassa pienten mikroprosessoreilla varustettujen elektronisten piirien suunnitteluun ja tuotantoon. Hänen "elämäntehtävänsä" on saada ihmiset innostumaan omien elektronisten piirien, mikrotietokoneiden ja ohjelmoinnin tekemisestä.

Kommentit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit