DONOFF iot valonsäädin

Asetettu päälle

Johdanto

Vuosia sitten rakensin RF-laitteita lämpötilan mittaamiseen ja valojen sytyttämiseen ja sammuttamiseen. Minulla on yksi kirja aiheesta kirjoitettu. Ainoastaan minä olen aina kokenut häiritsevän, että RF-kytkimistä ei saa palautetta niiden tilasta. Jo silloin ajattelin, että se voisi olla parempi, ja kun pienet ESP8266-prosessorilevyt tulivat markkinoille sisäänrakennetulla WiFi-laitteistolla, se oli mahdollista!

Valitettavasti SONOFF voitti minut WiFi-kytkimillään. SONOFF-kytkimien haittana on kuitenkin se, että mukana toimitettu laiteohjelmisto ei ole kovin hyvä. Jotta ne olisivat käyttökelpoisia, sinun on määritettävä toinen laiteohjelmisto, joka on usein integroitu esimerkiksi Raspberry Pi llä toimivaan Domotica-järjestelmään. Toinen SONOFF-kytkimien haittapuoli on… no, ne ovat kytkimet (Snoita OnVinossa). Parantamisen varaa siis on!

Siksi esitän sinulle: DONOFF (Dkoskaan OnVinossa)!

Löydät englanninkielisen käännöksen postauksesta osoitteessa www.aandewiel.nl

Tämänhetkinen sivu 1. Johdanto 1. Johdanto 2. Projektin tavoitteet 3. Elektroniikka 4. Verkko AC DC 5. MOSFET-ohjauspiiri 6. optoerotinpiiri 7. ESP8266 mikroprosessori 8. 3v3 DC virtalähde 9. Laiteohjelmisto 10. Lataa laiteohjelmisto 11. Ensimmäinen käynnistyskerta 12. telnet-palvelin 13. rakentaa DONOFF lähettänyt Verkkosivusto Willem Aandewiel (1955) on tausta elektroniikasta ja digitaalitekniikasta. Suurimman osan työelämästään hän on kuitenkin työskennellyt automaation parissa, jossa hän on työskennellyt lähes kaikilla aloilla ohjelmoijasta projektijohtajaan ja projektipäälliköön. Willem oli yksi ensimmäisistä hollantilaisista, joilla oli mikrotietokone (KIM-1, 1976) aikana, jolloin PC:tä ei ollut vielä keksitty. Nykyään hän keskittyy pääasiassa pienten mikroprosessoreilla varustettujen elektronisten piirien suunnitteluun ja tuotantoon. Hänen "elämäntehtävänsä" on saada ihmiset innostumaan omien elektronisten piirien, mikrotietokoneiden ja ohjelmoinnin tekemisestä.

Kommentit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit