Teensy

Teensy on täydellinen USB-pohjainen mikro-ohjainkehitysjärjestelmä, jonka jalanjälki on erittäin pieni ja joka pystyy toteuttamaan monenlaisia projekteja. Teensy-levyissä on tehokas prosessori erittäin pienellä muototekijällä.
18 tuloksia Järjestä


Mitä Teensy laudat ovat?

Teensy on PJRC:n suunnittelema mikro- PJRC . Ne ovat kooltaan pieniä ja perustuvat AVR ja ARM Cortex-M4 -mikrokontrolleriarkkitehtuureihin. Ne ovat samanlaisia kuin Arduino -levyt, mutta tarjoavat enemmän prosessointitehoa ja laajemman valikoiman ominaisuuksia. Teensy laudat ovat suosittuja harrastajien ja tekijöiden keskuudessa monipuolisuutensa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi, ja niitä voidaan käyttää monenlaisiin projekteihin, kuten robotiikkaan, soittimiin ja muihin.

Kuinka tehokkaita Teensy levyt ovat verrattuna Arduino -levyihin?

Teensy levyjä pidetään tehokkaampina kuin Arduino -levyt, koska niissä käytetään edistyneempiä mikro-ohjainarkkitehtuureja, kuten ARM Cortex-M4. Teensy levyt tarjoavat enemmän muistia, nopeammat kellotaajuudet ja enemmän prosessointitehoa verrattuna Arduino -levyihin. Ne tukevat myös laajempaa valikoimaa ominaisuuksia, kuten USB :tä, REAL -aikakelloa ja muita oheisliitäntöjä.

Kun Teensy 4:ää verrataan Arduino Megaan, Teensy 4:ää pidetään tehokkaampana. Teensy 4:n kellotaajuus on 600 MHz, mikä on huomattavasti nopeampi kuin Arduino Megan 16 MHz:n kellotaajuus. Teensy 4:ssä on myös enemmän muistia, 1 Mt flash-muistia ja 320 kt RAM-muistia verrattuna Arduino Megan 256 kt flash-muistiin ja 8 kt RAM-muistiin. Lisäksi Teensy 4:ssä on laaja valikoima oheisliitäntöjä, kuten USB , Ethernet ja micro SD -korttipaikka, kun taas Arduino Megassa on pienempi joukko oheisliitäntöjä. Siksi Teensy 4 pystyy käsittelemään monimutkaisempia ja vaativampia tehtäviä kuin Arduino Mega.

Millaisia ohjelmointikieliä ja ohjelmistoja voi käyttää Teensy kanssa?

Teensy levyt voidaan ohjelmoida useilla ohjelmointikielillä ja ohjelmistoilla, mukaan lukien:

  1. Arduino- Teensy levyt ovat yhteensopivia Arduino IDE:n kanssa, jonka avulla käyttäjät voivat ohjelmoida Teensy levyjä Arduino -ohjelmointikielellä.
  2. C++ - Teensy levyt voidaan ohjelmoida myös käyttämällä C++:aa Arduino IDE:n Teensyduino-lisäosassa tai käyttämällä muita IDE-laitteita, kuten Visual Studio tai Eclipse.
  3. MicroPython- Teensy levyt voidaan ohjelmoida MicroPythonilla, joka on kevyt ja tehokas Python 3 -ohjelmointikielen toteutus, joka on optimoitu toimimaan mikrokontrollereilla.
  4. Muut kielet - Teensy levyt voidaan ohjelmoida myös muilla kielillä, kuten C, Rust ja muut.

On tärkeää huomata, että ohjelmointikielen tai ohjelmiston saatavuus Teensy levyille voi riippua Teensy -levyn tietystä mallista ja versiosta.

Onko Teensy -levyille saatavilla lisäosia tai suojia?

Teensy -laudoille on saatavana erilaisia lisäosia tai suojia. Nämä lisäosat tai suojat on suunniteltu lisäämään Teensy -tauluun lisätoimintoja, ja niitä voidaan käyttää erilaisissa projekteissa ja sovelluksissa. Joitakin esimerkkejä Teensy levyjen lisäosista tai suojista ovat:

  1. Audio Shield - Tämä suoja lisää äänen sisään- ja ulostuloominaisuudet Teensy -levylle, jolloin se voi toistaa ja tallentaa ääntä.
  2. Ethernet-suoja - Tämä suoja lisää Ethernet-yhteyden Teensy -korttiin, jolloin se voi muodostaa yhteyden verkkoon.
  3. Näytön suoja - Tämä kilpi lisää näytön Teensy -tauluun, jolloin se voi näyttää tekstiä, grafiikkaa ja muuta tietoa.
  4. Moottorin suoja - Tämä suoja lisää moottorin Teensy -korttiin, jolloin se voi ohjata tasavirtamoottoreita, askelmoottoreita ja paljon muuta.
  5. LoRa Shield - Tämä suoja lisää LoRa- Teensy -korttiin, jolloin se voi muodostaa yhteyden LoRa-verkkoon.
  6. GPS-suoja - Tämä suoja lisää GPS-ominaisuudet Teensy -tauluun, jolloin se voi vastaanottaa GPS-tietoja ja sijaintitietoja.

On tärkeää huomata, että Teensy levyjen lisäosien tai suojausten saatavuus voi riippua Teensy -levyn tietystä mallista ja versiosta. Joitakin suojista voi myös saada Teensy luojan viralliselta verkkosivustolta ja muita kolmansien osapuolien valmistajilta.
Asiakkaiden arvostelut tuotteesta Teensy

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit