Leipälaudalle sopivat välipalat

Haluatko laajentaa leipälautailumahdollisuuksiasi? Breakout-levyjemme avulla on helppo kytkeä eri komponentteja antureista mikrokontrollereihin luotettavan ja vakaan piirin rakentamiskokemuksen takaamiseksi. Hanki käsiisi täydelliset työkalut ideoiden toteuttamiseen jo tänään!
13 tuloksia Järjestä


3 suosituin Leipälaudalle sopivat välipalat

Mikä on breakout board ja miten se toimii?

Breakout board on kompakti piirilevy, joka tarjoaa pääsyn mikro-ohjaimen tai integroidun piirin nastoihin. Breakout-levyn päätarkoitus on helpottaa näiden pienten ja tiiviisti pakattujen komponenttien yhdistämistä muihin komponentteihin, kuten antureisiin, toimilaitteisiin tai muihin piireihin. Levy irrottaa komponentin nastat ja tarjoaa ne erillisiksi, helposti saavutettaviksi liitoksiksi, tyypillisesti otsikoiden kautta. Tämän avulla voit nopeasti ja helposti kokeilla erilaisia kokoonpanoja ja testata piirejäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia suorien kytkentöjen tekemisestä itse komponenttiin.

Kuinka yhdistän välilevyn leipälautaan?

Breakout-levyn liittämiseksi leipälevyyn käytät yleensä jumpperijohtoja. Tai kiinnitetään irroitukseen suoraan leipälautaan käyttämällä (kulmallisia) urosotsikoita.

Millaisia komponentteja on saatavilla Breakout Boardissa?

Breakout-kortin avulla voit liittää koepalevyyn tai piirilevyyn erilaisia komponentteja, mukaan lukien antureita, toimilaitteita ja muita integroituja piirejä. Joitakin yleisiä komponentteja, jotka voidaan liittää breakout-korttiin, ovat:

  • Anturit: lämpötila, valo, liike, ääni, kosteus jne.
  • Toimilaitteet: moottorit, releet, LEDit, summerit jne.
  • Integroidut piirit: mikro-ohjaimet, vahvistimet, analogia-digitaalimuuntimet (ADC), digitaali-analogimuuntimet (DAC) jne.

Voinko käyttää useita jakotauluja yhdellä koetaululla?

Kyllä, voit käyttää useita jakotauluja yhdellä koetaululla. Tämä voi olla hyödyllistä, kun sinun on yhdistettävä useita komponentteja tai kun haluat rakentaa monimutkaisemman piirin. Jos haluat käyttää useita erotuslevyjä yhdessä koelautailulaudassa, liität vain jokaisen jakotaulun koelautailuun samalla prosessilla kuin jos käyttäisit vain yhtä. Käytä sitten hyppyjohtimia kytkeäksesi eri kytkentälevyt toisiinsa tai muihin piirisi komponentteihin tarpeen mukaan. Vahingoittumis- tai yhteensopivuusongelmien välttämiseksi on tärkeää varmistaa, että jännitetasot ja signaalitiet välilevyjen ja muiden komponenttien välillä on sovitettu oikein. Varmista myös, että komponenttien tehovaatimukset ovat virtalähteesi rajoissa.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit