DSMR Logger V4 (Smart Meter Reader)

Asetettu päälle

Telegram vastaanotettu

Smart Meter lähettää sähkeen RJ12-liittimen nastan 5 kautta käänteisellä 5 voltin TTL-logiikalla. ESP8266:ssa tämä signaali on käännettävä (taaksepäin) sekä sovitettava ESP8266:n 3v3-logiikkaan.

Vipu-vaihde-/invertteripiiri Vipu-vaihde-/invertteripiiri

Lepotilassa R6 on Q1:n tukikohta.korkea” vetää, lähtee Q1”Suljettu” tulee ja Keräilijä, ja sen mukana Rx_SM ”matala" tulee olemaan. Jos Tx_SM "matala”onko myös Q1:n tukikohta”matala” tulee olemaan ja tulee olemaan Q1”Avata"mene seisomaan. R8 vetää Collectorin ja sen mukana Rx_SM:n 3v3:een. Rx_SM on sitten "korkea”. Onko Tx_SM:n mukana "korkea" signaali sisään, silloin Q1:n tukiasema myös "korkea" tulla. Tämä saa Q1 johtamaan ja kerääjä yhdessä Rx_SM:n kanssa "matala" tulla.

Lever-Shifter / Invertteri 1of!-Proto-kortilla Lever-Shifter / Invertteri 1of!-Proto-kortilla
Yllä voit nähdä, miltä kaavion osa näyttää siinä 1/!-Proto levy näyttää.
Tämänhetkinen sivu 3. Prosessin sähke 1. Johdanto 2. tiedonpyyntöpiiri 3. Prosessin sähke 4. I2C-liitäntä 5. ADC-liitäntä 6. Laittamalla kaikki yhteen 7. Kaunis pakkaus lähettänyt Verkkosivusto Willem Aandewiel (1955) on tausta elektroniikasta ja digitaalitekniikasta. Suurimman osan työelämästään hän on kuitenkin työskennellyt automaation parissa, jossa hän on työskennellyt lähes kaikilla aloilla ohjelmoijasta projektijohtajaan ja projektipäälliköön. Willem oli yksi ensimmäisistä hollantilaisista, joilla oli mikrotietokone (KIM-1, 1976) aikana, jolloin PC:tä ei ollut vielä keksitty. Nykyään hän keskittyy pääasiassa pienten mikroprosessoreilla varustettujen elektronisten piirien suunnitteluun ja tuotantoon. Hänen "elämäntehtävänsä" on saada ihmiset innostumaan omien elektronisten piirien, mikrotietokoneiden ja ohjelmoinnin tekemisestä.

Kommentit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit