DSMR Logger V4 (Smart Meter Reader)

Asetettu päälle

ADC-liitäntä

Älymittarin suuri haitta on, että se summaa aurinkopaneelien energian samaan ryhmään kuuluvien kuluttajien energiaan.

Näin et koskaan saa käsitystä tosiasiallisesti tuotetusta ja kulutetusta energiasta. Voit myös mitata tuotettua energiaa (älymittarin ulkopuolella) a AC-virran anturi (esim. SCT013-030 tai ECS1030-L59). Kiinnität nämä aurinkopaneelien vaihejohtimien ympärille, jotka tulevat mittarin kaappiin ja ne lähettävät jännitettä, joka riippuu kaapelin läpi kulkevasta virrasta.

ADC-piiri ADC-piiri
Tällaisten antureiden käyttöä varten ADC (Analogi-digitaalimuunnin) ESP8266:n nasta on erittäin sopiva. DSMR-loggerin v4:n kaaviossa sillä on valikoima 0-5 volttia. Tekijät R12 ja R13 (5% toleranssi, pienempi toleranssi on parempi) voit muuttaa tätä aluetta.
Tämänhetkinen sivu 5. ADC-liitäntä 1. Johdanto 2. tiedonpyyntöpiiri 3. Prosessin sähke 4. I2C-liitäntä 5. ADC-liitäntä 6. Laittamalla kaikki yhteen 7. Kaunis pakkaus lähettänyt Verkkosivusto Willem Aandewiel (1955) on tausta elektroniikasta ja digitaalitekniikasta. Suurimman osan työelämästään hän on kuitenkin työskennellyt automaation parissa, jossa hän on työskennellyt lähes kaikilla aloilla ohjelmoijasta projektijohtajaan ja projektipäälliköön. Willem oli yksi ensimmäisistä hollantilaisista, joilla oli mikrotietokone (KIM-1, 1976) aikana, jolloin PC:tä ei ollut vielä keksitty. Nykyään hän keskittyy pääasiassa pienten mikroprosessoreilla varustettujen elektronisten piirien suunnitteluun ja tuotantoon. Hänen "elämäntehtävänsä" on saada ihmiset innostumaan omien elektronisten piirien, mikrotietokoneiden ja ohjelmoinnin tekemisestä.

Kommentit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit