Rakenna DCC++-tukiasema

Asetettu päälle

DCC++-tukiaseman rakentamiseen tarvitset kolme asiaa: Arduino levyn, moottorin suojan ja vähintään 12 V:n virtalähteen.

Projekti tukee virallisesti vain Arduino Unoa ja Arduino Megaa. Jos aiot käyttää ohjelmiston autopilottitoimintoa, suosittelen Megaa: silloin sinulla on paljon enemmän tilaa antureiden kytkemiseen.

Sinulla on myös kaksi vaihtoehtoa moottorisuojalle: virallinen Arduino Motor Shield (tai sen klooni) tai Pololu MC33926 -moottorisuoja. Pololu kilpi kestää hieman enemmän, nimittäin maksimi 28V/3A Arduino Motor Shieldin maksimi 18V/2A sijaan.

Laitteiston valmistelu on erittäin helppoa. On vain muutama vaihe:

Vaihe 1Katkaise pienellä veitsellä liitäntä kohdassa "VIN" ja kohdassa "BRAKE DISABLE" molemmat liitännät (A ja B).

Vaihe 2 Aseta moottorisuojus Arduino .

Vaihe 3Tee liitäntä nastan 10 ja nastan 12 välille sekä nastan 5 ja nastan 13 välille hyppykaapelilla tai pelkällä johdolla

Vaihe 4 Liitä virtalähteen lähtö moottorin suojavaipan tuloon.

Vaihe 5 Liitä johdot moottorin suojuksen lähdön A ja kiskon välille. On olemassa useita tapoja tehdä tämä, mutta helpoin on juottaa kaksi johtoa kiskon pohjaan (katso kuva).

Lähtö A on "pää"raita, joten melkein aina haluamasi. Voit myös kytkeä kappaleen raitalähtöön B. Tämä on ohjelmointiraita, jolla voit muuttaa useita dekoodereiden asetuksia. Ohjelmointiradalla ei kuitenkaan voi ajaa.

Juotosjohdot jäljitettäväksi Juotosjohdot jäljitettäväksi
Tämänhetkinen sivu 2. Laitteisto 1. Johdanto 2. Laitteisto 3. Ohjelmisto 4. Ongelmien ratkaiseminen lähettänyt Verkkosivusto Olen ohjelmistokehittäjä, mutta olen myös erittäin kiinnostunut elektroniikasta.

Kommentit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit