Paneelianturit

Ohjaa järjestelmiäsi edistyneillä paneeliantureillamme. Nämä anturit on suunniteltu havaitsemaan ja mittaamaan fyysisiä ominaisuuksia, kuten jännite, lämpötila, paine, kosteus, valo ja liike, ja niiden avulla voit helposti valvoa ja ohjata järjestelmiäsi.
6 tuloksia Järjestä


3 suosituin Paneelianturit

Mitä ovat paneelianturit?

Paneelianturit ovat paneeliin tai pintaan asennettuja antureita havaitsemaan ja mittaamaan fyysisiä ominaisuuksia, kuten jännite, lämpötila, paine, kosteus, valo ja liike. Näitä antureita käytetään yleisesti teollisissa, kaupallisissa ja asuinrakennuksissa valvomaan ja ohjaamaan erilaisia järjestelmiä ja prosesseja. Niitä voidaan käyttää LVI-järjestelmien lämpötilamuutosten seurantaan, turvajärjestelmien liikkeen havaitsemiseen, valaistusjärjestelmien valotason mittaamiseen sekä paineen ja kosteuden seurantaan teollisuusprosesseissa. Niitä voidaan käyttää myös älykodin järjestelmissä lämpötilan ja kosteuden valvontaan sekä valaistuksen ja laitteiden ohjaamiseen.

Mitä erilaisia paneeliantureita on olemassa?

Saatavilla on monia erilaisia paneeliantureita, joista yleisimpiä ovat:

 1. Lämpötila-anturit - Näitä antureita käytetään tietyn ympäristön tai pinnan lämpötilan mittaamiseen.
 2. Paineanturit - Näitä antureita käytetään nesteen tai kaasun paineen mittaamiseen, kuten teollisuusprosesseissa tai LVI-järjestelmissä.
 3. Kosteusanturit - Näitä antureita käytetään tietyn ympäristön suhteellisen kosteuden mittaamiseen.
 4. Valoanturit - Näitä antureita käytetään mittaamaan valon määrää tietyssä ympäristössä, kuten valaistuksen ohjausjärjestelmissä.
 5. Liiketunnistimet - Näitä antureita käytetään havaitsemaan liikettä, kuten turvajärjestelmissä tai automaattisissa valaistuksen ohjausjärjestelmissä.
 6. Läheisyysanturit - Näitä antureita käytetään havaitsemaan esineen läsnäolo ilman fyysistä kosketusta.
 7. Tasoanturit - Näitä antureita käytetään nesteen tai kiinteän aineen tason mittaamiseen astiassa.
 8. Virtausanturit - Näitä antureita käytetään nesteen tai kaasun siirtymän mittaamiseen.
 9. Tärinäanturit - Näitä antureita käytetään mekaanisten järjestelmien, kuten moottoreiden tai koneiden, tärinöiden mittaamiseen.
 10. Ultraäänianturit - Nämä anturit käyttävät korkeataajuisia ääniaaltoja havaitakseen kohteen läsnäolon tai etäisyyden.
 11. Jännitteen anturit - Näitä antureita käytetään sähköpiirin jännitteen mittaamiseen.
 12. Ampeerimittarit - Näitä antureita käytetään sähköpiirin läpi kulkevan virran mittaamiseen.Asiakkaiden arvostelut tuotteesta Paneelianturit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit