Neopixel älykkäät ledit

Päästä luovuutesi valloilleen NeoPixelin ja älykkäiden LEDien avulla! Eloisat värit, mukautettava kirkkaus ja edistyneet ohjelmointivaihtoehdot. Täydellinen tee-se-itse-projekteihin, kotiautomaatioon ja muuhun. Koe valaistuksen tulevaisuus NeoPixel-LEDillä jo tänään!
47 tuloksia Järjestä


3 suosituin Neopixel älykkäät ledit

Mitä Neopixel/Smart LEDit ovat?

NeoPixel / älykkäät LEDit ovat digitaalisia LED-valoja, joita voidaan ohjata ja ohjelmoida mikro-ohjaimella tai tietokoneella. Ne tunnetaan korkeasta kirkkaudestaan, laajasta katselukulmastaan ja kyvystään näyttää laajaa värivalikoimaa. Niitä kutsutaan myös yksilöllisesti osoitettaviksi LEDeiksi, mikä tarkoittaa, että jokaista NeoPixel-nauhan tai -matriisin LEDiä voidaan ohjata itsenäisesti. Niitä käytetään yleisesti DIY-elektroniikkaprojekteissa, kuten valaistusnäytöissä, kodin automaatiossa ja interaktiivisissa asennuksissa.

Älykkäät NeoPixel-LEDit käyttävät tyypillisesti protokollia, kuten WS2812, WS2812B, APA102, SK6812, SK9822, LPD8806, APA104, WS2801. Niitä voidaan ohjata mikro-ohjaimella, kuten Arduino tai Raspberry Pi , mikä mahdollistaa edistyneen ohjelmoinnin ja animoinnin.

Miten digitaalinen led toimii?

Useimmissa digitaalisissa LED-valoissa käytetty WS2812B-protokolla on yksijohtiminen protokolla, joka mahdollistaa useiden LEDien ohjaamisen yhdellä datanastalla. WS2812B-protokolla on hyvin samanlainen kuin vanhemmat WS2812- ja WS2811-protokollat, mutta se on nopeampi ja luotettavampi.

WS2812B-protokolla käyttää yhtä datanastaa bittivirran lähettämiseen LEDiin. Jokaisessa ketjun LEDissä on sisäänrakennettu mikro-ohjain, joka tulkitsee tiedot ja asettaa LEDin värin ja kirkkauden sen mukaan. Tiedot lähetetään sarjassa, bitti kerrallaan, ja jokainen ketjun LED välittää tiedot seuraavalle LEDille.

On tärkeää huomioida, että WS2812B-protokolla vaatii tiukkaa ajoitusta, mikä tahansa poikkeama siitä voi aiheuttaa virheitä signaalissa ja saada LEDit toimimaan kunnolla, myös mikro-ohjaimen tulee pystyä käsittelemään protokollan edellyttämää nopeaa tiedonsiirtoa.

Kuinka kytkeä digitaalinen ledi?

Digitaalisen LEDin, kuten NeoPixel-LEDin, liittäminen edellyttää yleensä sen liittämistä mikro-ohjaimeen tai tietokoneeseen ja sen ohjelmointia näyttämään eri värejä ja kuvioita. Tässä on yleinen katsaus prosessiin:

  1. Kerää materiaalit: Tarvitset NeoPixel LEDin, mikro-ohjaimen (kuten Arduino tai Raspberry Pi ), virtalähteen (kuten akun tai virtalähteen) ja USB -kaapelin ohjelmointia varten.
  2. Liitä LED: NeoPixel-LED:ssä on yleensä neljä nastaa: virta, maa, datatulo ja datalähtö. Yhdistä virtanasta virtalähteeseen, maadoitusnasta virtalähteen maahan ja tiedontulonasta mikro-ohjaimen digitaaliseen lähtönastaan.
  3. Kirjoita koodi: Käytä ohjelmointikieltä, kuten C++ tai Python, kirjoittaaksesi koodia, joka ohjaa LEDiä. Koodin tulee sisältää ohjeet LEDin värin ja kirkkauden asettamiseen sekä kaikki animaatiot tai kuviot, jotka haluat sen näyttävän. Useimmissa ohjelmointikielissä on kirjasto tietyille digitaalisille ledeille.
  4. Lataa koodi: Lataa koodi mikro-ohjaimeen USB -kaapelilla.
  5. Testaa LED: Kun koodi on ladattu, sinun pitäisi pystyä ohjaamaan LEDiä ja saada se näyttämään erilaisia värejä ja kuvioita.Asiakkaiden arvostelut tuotteesta Neopixel älykkäät ledit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit