Laserit

Päivitä projektisi korkealaatuisilla lasermoduuleillamme ja osoittimillamme. Täydellinen esityksiin, teollisiin sovelluksiin ja tee-se-itse-projekteihin. Saatavana useissa eri väreissä, tehoissa ja kokoissa.
7 tuloksia Järjestä


3 suosituin Laserit

Mihin laseria (osoittimia) käytetään?

Laserosoittimet ovat pieniä, kädessä pidettäviä laitteita, jotka lähettävät erittäin keskittyneen valonsäteen. Niitä käytetään ensisijaisesti esityksissä, joissa niiden avulla voidaan osoittaa tiettyjä elementtejä diassa tai näytössä.

Lisäksi laserosoittimia voidaan käyttää teollisiin, sotilaallisiin ja tieteellisiin sovelluksiin, kuten linjaukseen, vaaitus ja kohdistus laitteissa tai robotiikassa. Jotkut käyttävät niitä myös viihdetarkoituksiin, kuten laseresityksiin tai kissaystäviensä kanssa.

Niitä voidaan käyttää jopa kommunikoimaan ihmisten kanssa pitkien etäisyyksien päässä tai meluisissa ympäristöissä!

Ovatko laserit turvallisia?

On tärkeää huomata, että laserosoittimet voivat olla vaarallisia, jos niitä ei käytetä vastuullisesti. Niitä ei saa koskaan osoittaa ihmisiin, eläimiin tai lentokoneisiin, koska ne voivat aiheuttaa silmävaurioita tai sokeuden. On myös tärkeää käyttää alhaisen tehon omaavia laserosoittimia, koska suuritehoiset laserit voivat aiheuttaa enemmän vahinkoa.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit