Neopikselin älykkäät LEDit

Päästä luovuutesi valloilleen NeoPixeleillä ja älykkäillä LEDeillä! Eloisat värit, säädettävä kirkkaus ja edistyneet ohjelmointivaihtoehdot. Täydellinen tee-se-itse-projekteihin, kotiautomaatioon ja muuhun. Koe valaistuksen tulevaisuus älykkäillä LEDeillä jo tänään!
59 tuloksia Järjestä
Katsottu 50 / 59 Tuotteet


3 suosituin Neopikselin älykkäät LEDit

Mitä neopikselit/älykkäät LEDit ovat?

NeoPixels tai älykkäät LEDit ovat digitaalisia LED-valoja, joita voidaan ohjata ja ohjelmoida mikro-ohjaimella tai tietokoneella. Ne tunnetaan korkeasta kirkkaudestaan, laajasta katselukulmastaan ja kyvystään näyttää monenlaisia värejä. Ne tunnetaan myös yksilöllisesti osoitettavilla LEDeillä, mikä tarkoittaa, että jokaista NeoPixel-nauhan tai -matriisin LEDiä voidaan ohjata itsenäisesti. Niitä käytetään usein DIY-elektroniikkaprojekteissa, kuten valaistusnäytöissä, kodin automaatiossa ja interaktiivisissa asennuksissa.

Älykkäät NeoPixel-LEDit käyttävät yleensä protokollia, kuten WS2812, WS2812B, APA102, SK6812, SK9822, LPD8806, APA104, WS2801. Niitä voidaan ohjata mikro-ohjaimella, kuten Arduino tai Raspberry Pi , mikä mahdollistaa edistyneen ohjelmoinnin ja animoinnin.

Kuinka digitaalinen LED toimii?

WS2812B-protokolla, jota käytetään useimmissa digitaalisissa LED-valoissa, on yksijohtiminen protokolla, joka mahdollistaa useiden LEDien ohjaamisen yhdellä datanastalla. WS2812B-protokolla on hyvin samanlainen kuin vanhemmat WS2812- ja WS2811-protokollat, mutta on nopeampi ja luotettavampi.

WS2812B-protokolla käyttää yhtä datanastaa bittisarjan lähettämiseen LEDiin. Jokaisessa ketjun LEDissä on sisäänrakennettu mikro-ohjain, joka tulkitsee tiedot ja asettaa kunkin LEDin värin ja kirkkauden. Tiedot lähetetään sarjassa bitti kerrallaan, jolloin jokainen ketjun LED välittää tiedot seuraavalle LEDille.

On tärkeää huomata, että WS2812B-protokolla vaatii tiukkaa ajoitusta. Mikä tahansa poikkeama tässä voi aiheuttaa virheitä signaalissa ja aiheuttaa sen, että LEDit eivät toimi kunnolla. Lisäksi mikro-ohjaimen tulee pystyä käsittelemään protokollan edellyttämää nopeaa tiedonsiirtoa.

Kuinka voin liittää digitaalisen LEDin?

Digitaalisen LEDin, kuten NeoPixel-LEDin, liittäminen edellyttää yleensä sen liittämistä mikro-ohjaimeen tai tietokoneeseen ja sen ohjelmointia näyttämään erilaisia värejä ja kuvioita. Tässä on yleinen katsaus prosessiin:

  1. Kerää materiaalit: Tarvitset digitaalisen LEDin, mikro-ohjaimen (kuten Arduino tai Raspberry Pi ), virtalähteen (kuten akun tai virtalähteen) ja USB -kaapelin ohjelmointia varten.
  2. Liitä LED: LEDissä on yleensä neljä nastaa: virta, maa, datatulo ja datalähtö. Kytke virtanasta virtalähteeseen, maadoitus virtalähteen maahan ja datatulonasta mikro-ohjaimen digitaaliseen lähtöön.
  3. Kirjoita koodi: Käytä ohjelmointikieltä, kuten C++ tai Python, kirjoittaaksesi koodia, joka ohjaa LEDiä. Koodin tulee sisältää ohjeet LEDin värin ja kirkkauden asettamiseen sekä kaikki animaatiot tai kuviot, jotka haluat näyttää. Useimmissa ohjelmointikielissä on kirjasto tietyille digitaalisille LED-valoille.
  4. Lataa koodi: lataa koodi mikro-ohjaimeen USB kaapelilla.
  5. Testaa LED: Kun koodi on ladattu onnistuneesti, LED pystyy näyttämään erilaisia värejä ja kuvioita.Asiakkaiden arvostelut tuotteesta Neopikselin älykkäät LEDit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit