Arduino yhteensopiva

Tutustu Arduino kloonien voimaan! Nämä yhteensopivat vaihtoehdot ovat edullisia ja monipuolisia, ja ne tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia rakentaa ja ohjelmoida omia sähköisiä projekteja.
51 tuloksia Järjestä
Katsottu 50 / 51 Tuotteet


3 suosituin Arduino yhteensopiva

Mikä on Arduino ?

Arduino on pieni, älykäs laite, jonka voit ohjelmoida suorittamaan tiettyjä tehtäviä. Se on kuin minitietokone, jonka voit määrittää suorittamaan tiettyjä toimintoja. Voit esimerkiksi ohjelmoida Arduino sytyttämään valot pimeän tullessa tai hälyttämään, kun joku avaa oven. Se on avoimen lähdekoodin alusta, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi käyttää ja muokata malleja. Tämä tekee siitä loistavan työkalun ihmisille, jotka haluavat rakentaa asioita itse ja kokeilla teknologiaa.

Kenelle Arduino on tarkoitettu?

Arduino on tarkoitettu kaikille teknologiaan liittyvien projektien luomisesta kiinnostuneille. Olitpa opiskelija, joka haluaa tehdä tiedeprojektin, taiteilija, joka haluaa luoda interaktiivisen installaation, tai vain joku, joka haluaa leikkiä tekniikalla, Arduino on loistava työkalu. Et tarvitse laajaa teknistä tietämystä aloittaaksesi Arduino käytön. On olemassa monia lähteet ja Käyttöohjeet käytettävissä auttamaan sinua pääsemään alkuun kokemustasostasi riippumatta.

Mitä voin tehdä Arduino ?

Arduino voit tehdä kaikenlaisia hauskoja ja hyödyllisiä asioita. Se on vähän kuin sinulla olisi pienet aivot, jotka voit ohjelmoida tekemään mitä haluat. Tässä on muutamia esimerkkejä:

  1. Voit tehdä automaattisen kasvien kastelujärjestelmä tehdä. Kuvittele, että sinulla on kasvi, joka tarvitsee juuri oikean määrän vettä. Liian paljon vettä ja kasvi kuolee. Liian vähän vettä ja kasvi myös kuolee. Arduino voit luoda järjestelmän, joka asettaa anturin kasvin maaperään. Kun maaperä kuivuu liikaa, anturi ilmoittaa siitä Arduino . Arduino voi sitten käynnistää pumpun kastelemaan kasvia. Ja voila! Sinulla on kasvi, joka saa aina juuri oikean määrän vettä.
  2. Voit rakentaa kotiisi hälytysjärjestelmän. Kuvittele, että asetat anturin ovellesi. Kun joku avaa oven, anturi lähettää signaalin Arduino . Arduino voi sitten antaa kovan hälytyksen. Tai ehkä se lähettää puhelimeesi viestin, jossa kerrotaan, että joku on avannut oven. Arduino voit rakentaa oman mukautetun hälytysjärjestelmän.
  3. Voit rakentaa robotin. Arduino avulla voit ohjata moottoreita, joten voit rakentaa robotin, joka liikkuu haluamallasi tavalla. Ehkä haluat robotin, joka tanssii, kun se kuulee musiikkia. Tai robotti, joka seuraa sinua minne ikinä menetkin. Voit tehdä sen Arduino .

Kuinka ohjelmoida Arduino ?

Arduino IDE (Integrated Development Environment) on tehokas ja helppokäyttöinen ohjelmistotyökalu, joka on suunniteltu erityisesti Arduino levyjen ohjelmointiin. Se tarjoaa yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän, jossa voit kirjoittaa, muokata ja lähettää ohjelmia Arduino . Kanssa Arduino IDE voit käyttää C/C++-pohjaista Arduino ohjelmointikieltä ja hyödyntää erityisesti Arduino projekteihin kehitettyjä sisäänrakennettuja toimintoja ja kirjastoja.

IDE tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten syntaksin korostuksen, koodin automaattisen täydennyksen ja sarjanäytön ohjelmien virheenkorjausta ja testausta varten. Se tukee myös laajaa valikoimaa Arduino levyjä ja -versioita, joten voit työskennellä projektiisi parhaiten sopivan levyn kanssa. Arduino IDE:n avulla voit päästää luovuutesi valloilleen ja luoda helposti interaktiivisia sähköisiä projekteja. Se on välttämätön työkalu niin aloittelijoille kuin edistyneille Arduino harrastajille.

Mitä ovat Arduino suojat?

Kilvet ovat kuin lisäosia, jotka voit laittaa Arduino saadaksesi sen tekemään enemmän. Ajattele sitä ylimääräisen työkalun lisäämisenä työkalupakkiisi. Oletetaan esimerkiksi, että haluat luoda projektin, joka vaatii Arduino tuottavan ääniä. Voit ostaa äänisuojan ja laittaa sen Arduino . Nyt Arduino voi tuottaa ääntä!

Voit käyttää monia erilaisia suojatyyppejä. On suojat, joiden avulla Arduino voi kommunikoida Internetin kanssa. On suojia, joiden avulla Arduino voi puhua GPS-satelliiteille. On jopa suojia, jotka tekevät Arduino matkapuhelimen. Kaikki riippuu siitä, mitä haluat projektisi tekevän.

Hieno puoli suojissa on, että niitä on erittäin helppo käyttää. Sinun tarvitsee vain kytkeä ne Arduino ja kirjoittaa koodi käyttääksesi niitä. Ja kun projektisi on valmis, voit ottaa suojan pois ja kokeilla jotain muuta. Se on loistava tapa opettaa Arduino uusia temppuja.

Mikä on Arduino -sarja ja mitä se sisältää?

Arduino sarja on laatikko täynnä kaikkea mitä tarvitset omien Arduino projektien rakentamisen ja ohjelmoinnin aloittamiseen. Se on vähän kuin sarjan ostaminen, mutta lentokonemallin tai leluauton sijaan rakennat elektronisia projekteja, jotka voivat todella toimia.

Tyypillisestä Arduino sarjasta löydät Arduino levyn, tämä on projektisi sydän. Se on osa, jonka ohjelmoit tekemään mitä haluat. Löydät myös kaikenlaisia muita osia, kuten valoja, painikkeita, antureita ja jopa pieniä moottoreita. Voit yhdistää nämä osat Arduino tehdäksesi projekteistasi interaktiivisia.

Voit esimerkiksi liittää valoanturin Arduino ja ohjelmoida sen sitten syttämään valon pimeän tullessa. Tai voit liittää moottorin ja ohjelmoida Arduino käynnistämään moottorin, kun painat painiketta.

Monet Arduino sarjat sisältävät myös kirjan tai oppaan, jossa on ohjeet erilaisiin projekteihin, joita voit rakentaa. Tämä on loistava tapa oppia, koska voit alkaa rakentaa kirjan projekteja ja kokeilla sitten omia ideoitasi, kun tunnet olosi mukavammaksi.

Voinko tehdä Arduino projektini langattomasti?

Kyllä sinä voit! On olemassa useita tapoja tehdä Arduino projekteistasi langattomia. Yksi yksinkertaisimmista tavoista on langattoman suojan käyttö. Tämä on lisäkomponentti, jonka voit laittaa Arduino , jotta se voi kommunikoida Internetin kanssa. Voit käyttää sitä tietojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen tai Arduino etähallintaan.

Toinen vaihtoehto on käyttää omaa Arduino , jolla on jo langattomat ominaisuudet. Esimerkiksi, Arduino MKR Wi-Fi 1010 on sisäänrakennettu WiFi, joten voit yhdistää sen suoraan.
Asiakkaiden arvostelut tuotteesta Arduino yhteensopiva

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit