Asenna käynnistyslatain ATTiny85:een

Asetettu päälle
Kun kaikki yllä olevat vaiheet on suoritettu, on vihdoin aika tarjota ATTiny85-sirulle käynnistyslatain. Lataa ensin tarvittavat tiedostot kautta https://github.com/Jasdoge/Attiny85-Bootloader-Tutorial. Napsauta sivulla vihreää painiketta "Kloonaa tai lataa" ja napsauta sitten "Lataa ZIP". Aseta kansio ZIP-tiedostoon jonnekin tietokoneellesi.

Nyt meidän on muutettava erätiedostoa. Siirry juuri purtamaasi kansioon ja napsauta hiiren kakkospainikkeella "burn_attiny85_bootloader.bat" -tiedostoa ja napsauta sitten "Muokkaa". Muistio avautuu ja näet pitkän tekstin. Hae ensimmäiseltä riviltä "-PCOM22" ja korvaa numero "22" COM-numerolla, johon Arduino on yhdistetty. Tarkista tämä kytkemällä Arduino UNO takaisin, jos et ole jo tehnyt niin, avaa Arduino IDE ja valikossa "Tools" -> "Port" lukee "COMX" (jossa X on numero).

Esimerkki: Jos Arduino UNO:ssa "Port" -kohdassa lukee "COM1", varmista, että muistilehtiön teksti muuttuu "-PCOM22":sta "-PCOM1":ksi.

Tallenna tiedosto ja kopioi tiedostot "burn_attiny85_bootloader.bat" ja "t85_default.hex" Arduino IDE -asennuksen juureen. Useimmissa tapauksissa se löytyy kohdasta "C:\Program Files (x86)\ Arduino ". Saat liittämisen aikana viestin, jossa sinun on klikattava "Jatka".

Nyt välähdetään! Varmista siis, että Arduino UNO on kytketty tietokoneeseen USB kautta ja ATTiny85 on kytketty Arduino UNO:han oikein. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tiedostoa "burn_attiny85_bootloader.bat" ja napsauta "Suorita järjestelmänvalvojana", tässä vaiheessa avautuu komentokehote ja jos kaikki meni hyvin, se sanoo "avrdude done. Kiitos. Paina mitä tahansa näppäintä jatkaaksesi…".

Siinä kaikki! Käynnistyslatain on asennettu ja voit nyt ladata skriptejä ATTiny-kehityslevyn kautta! Varmista, että asetat ATTiny85 DIP:n takaisin kehityskorttiin oikein, etkä päinvastoin.
Tämänhetkinen sivu 7. Vaihe 5. Flasha käynnistyslatain ATTiny85:ssä 1. Johdanto 2. Sisällys 3. Vaihe 1. Ohjelmat ja ohjaimet 4. Vaihe 2. Määritä Arduino 5. Vaihe 3. Asenna ArduinoISP 6. Vaihe 4. Koivulevyn kaapelointi 7. Vaihe 5. Flasha käynnistyslatain ATTiny85:ssä 8. Yleisiä ongelmia lähettänyt Verkkosivusto

Kommentit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit