Asenna käynnistyslatain ATTiny85:een

Asetettu päälle
Tätä vaihetta varten Arduino UNO on liitettävä tietokoneeseesi USB kautta. Odota, että Windows asentaa ohjaimen, ja toimi sitten seuraavasti:
  1. Siirry valikon kohtaan "Työkalut" -> "Palvelu" ja valitse riviltä " Arduino / Genuino Uno".
  2. Mene valikossa "Tools" -> "Port" ja valitse Arduino Uno, tämä vaihtelee jokaisessa tietokoneessa. Sen nimi voi olla COM1, COM2, COM3 jne. Jos Portin teksti on harmaa, joten et voi avata valikkoa, noudata oppaan alaosassa olevia ohjeita. Tämä on kuljettajaongelma.
  3. Mene valikon kohtaan "Tiedosto" -> "Esimerkit" -> "11.ArduinoISP" ja napsauta "ArduinoISP" avautuvasta valikosta.
  4. Uusi ikkuna avautuu koodilla. Jätä tämä rauhaan ja klikkaa alivalikossa (aina mainitun valikon alapuolella) kuvaketta, jonka nuoli osoittaa oikealle, jos pidät hiiren osoitinta sen päällä, oikealle tulee teksti "Lataa" alivalikosta. Lataus on valmis, kun ikkunan alareunassa näkyy "Lataus valmis" tai "Lataus valmis".
Tämänhetkinen sivu 5. Vaihe 3. Asenna ArduinoISP 1. Johdanto 2. Sisällys 3. Vaihe 1. Ohjelmat ja ohjaimet 4. Vaihe 2. Määritä Arduino 5. Vaihe 3. Asenna ArduinoISP 6. Vaihe 4. Koivulevyn kaapelointi 7. Vaihe 5. Flasha käynnistyslatain ATTiny85:ssä 8. Yleisiä ongelmia lähettänyt Verkkosivusto

Kommentit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit