3D kello

Asetettu päälle

Sain painettuja piirilevyjä

Sahatut painetut piirilevyt Sahatut painetut piirilevyt

Nyt on aika valmistaa kaikki valaistus 3D-tulostettuja segmenttejä varten.

Saha kokeellisesta piirilevystä 28 pienempää levyä, joissa oli noin 3x13 reikää. Katso kuva yllä

Sille: keskelle sinun on myös tehtävä 2 kertaa 4x4-reikäinen piirilevy.

Juottaminen

Jokainen segmentti sisältää 2 5050 SMD-LEDiä ja 2 220 ohmin vastusta. Juota nämä alla olevan kuvan mukaan, rei'itetyt piirilevyt eivät ole varsinaisesti tarkoitettu smd-komponentteihin, mutta pienellä näpertelyllä toimii hyvin. On helpointa laittaa ensin vähän juotetta piirilevyn yhdelle puolelle ja sitten työntää LED pinseteillä sisään samalla kun kuumennat peltiä.

Sille: keskellä on vain 1 LED ja 1 vastus per piste.

Juotettu Juotettu

Kun kaikki smd-komponentit on juotettu, on aika juottaa kaapelit. Otin noin 5 cm nauhakaapelin ja repin sen 2 sydämeksi. Varmista, että nämä kaapelit on juotettu tiukasti, jotta ne eivät irtoa, kun ne liimataan koteloonsa.

Liimaa kotelossa

3D-painetuissa koteloissa on syvennykset, joihin piirilevyjen tulisi sopia täydellisesti, jos näin ei ole, on parasta pienentää piirilevyn kokoa pienellä tiedostolla. Jos painettuja piirilevyjä on vielä löysällä, on parasta kiinnittää ne pienellä yleisliimalla.

Piirilevyt liimattu koteloon Piirilevyt liimattu koteloon
Tämänhetkinen sivu 4. Segmenttien valaistus 1. Johdanto 2. Luo segmentit 3. Kehyksen valmistelu 4. Segmenttien valaistus 5. Tee ohjaimen piirilevy 6. Liima 7. Kytkeä 8. Tietokoneohjelmointi 9. Suorittaa loppuun lähettänyt

Kommentit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit