3D kello

Asetettu päälle

Yhdistä kaikki

Nyt kun kaikki on paikoillaan, voimme aloittaa kaiken yhdistämisen. Jokaisessa segmentissä on GND ja '+', aiomme liittää kaikki numeron GND:t toisiinsa "painetun välilevyn" kautta (katso kuva alla), joten ohjaimeen menevien kaapeleiden määrää ei tulosteta. piirilevy on rajoitettu, voimme nyt myös valita, mitä 4 numerosta ohjataan.

Joten kaikki 1-numeroiset johdot menevät välipiirilevylle, kaikki maadoitusliittimet on kytketty ja 8-napainen nauhakaapeli menee ohjaimen piirilevyyn.

Piirilevyn väliin Piirilevyn väliin

Kun kaikki 4 "levyjen väliä" on tehty, on aika puristaa JST-liittimet päälle. Varmista, että pidät aina samassa järjestyksessä 4 numeroa ja GND on oikeassa reunassa.

' - ' = GND ' ' = segmenteistä ' - ' = GND ' ' = segmenteistä

Erottimen kaapelit (':') tarvitsevat myös liittimen, tähän käytämme 2-nastaista JST-liitintä. Kytkin ja DC-liitin vaativat myös 2-nastaisen JST-liittimen.

Liitä ohjaimen piirilevyyn

Nyt voit liittää kaiken ohjainkorttiin:

Lopulta sen pitäisi nyt näyttää tältä:

Kaikki ohjainkorttiin kytketty Kaikki ohjainkorttiin kytketty
Tämänhetkinen sivu 7. Kytkeä 1. Johdanto 2. Luo segmentit 3. Kehyksen valmistelu 4. Segmenttien valaistus 5. Tee ohjaimen piirilevy 6. Liima 7. Kytkeä 8. Tietokoneohjelmointi 9. Suorittaa loppuun lähettänyt

Kommentit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit