Wemos merkkejä

Voit ohjelmoida Wemos-kortteja Arduino IDE:llä, micropythonilla tai NodeMCU:lla.
23 tuloksia Järjestä


3 suosituin Wemos merkkejä

Mikä on WeMos-lauta?

WeMos-kortti on ESP8266- tai ESP32-mikrokontrolleriin perustuva kehityskortti. Nämä taulut on suunniteltu Internet of Things (IoT) -projekteihin, ja ne ovat suosittuja harrastajien, opiskelijoiden ja ammattiinsinöörien keskuudessa. Ne ovat pienikokoisia, edullisia ja helppokäyttöisiä, ja niissä on sisäänrakennetut WiFi-ominaisuudet, joiden avulla ne voivat helposti muodostaa yhteyden Internetiin ja muihin verkkoihin. Niissä on myös useita tulo-/lähtövaihtoehtoja, joiden avulla ne voivat liittää ja ohjata monenlaisia laitteita ja antureita. Tämä tekee niistä loistavan alustan älykkään kodin laitteiden, etävalvontajärjestelmien ja monen muun rakentamiseen. ESP8266 WeMos -levyjen kellotaajuus on 80 MHz - 160 MHz ja flash-muisti 4 Mt - 16 Mt, kun taas ESP32 WeMos -levyjen kellotaajuus on jopa 240 MHz ja flash-muisti jopa 16 Mt.

Miten WeMos-levy vertaa Arduino ?

WeMos- ja Arduino -levyt ovat molemmat mikrokontrollerikortteja, joilla voidaan ohjata elektronisia laitteita ja rakentaa erilaisia projekteja. Näiden kahden välillä on kuitenkin joitain keskeisiä eroja:

 1. Prosessori: Wemos-levyn prosessori perustuu tyypillisesti ESP8266- tai ESP32-siruun, jotka ovat molemmat edullisia Wi-Fi-mikro-ohjaimia. Arduino -levyt sen sijaan käyttävät tyypillisesti AVR tai SAM3X8E-prosessoreita.
 2. Yhteydet: WeMos-levyissä on sisäänrakennettu Wi-Fi-yhteys, kun taas Arduino -levyt vaativat yleensä ulkoisen Wi-Fi-moduulin kytkemisen Internet-yhteyden mahdollistamiseksi.
 3. Tehon kulutus: WeMos-levyillä on pienempi virrankulutus kuin Arduino -levyillä. Integroidun Wi-Fi-yhteyden ansiosta WeMos-levyjä voidaan käyttää helposti akkukäyttöisissä projekteissa.
 4. Kustannus: WeMos-levyt ovat yleensä halvempia kuin Arduino -levyt, joten ne ovat helpommin saatavilla aloittelijoille ja harrastajille.

On syytä huomata, että eroista huolimatta sekä WeMos- että Arduino -levyt ovat tehokkaita ja monipuolisia alustoja, joilla voidaan rakentaa monenlaisia projekteja. Valinta niiden välillä riippuu projektin erityisvaatimuksista ja käyttäjän mieltymyksistä.

Mitä voin tehdä WeMos-laudalla?

On olemassa monia erilaisia projekteja, joita voidaan rakentaa Wemos-levyllä, tässä on muutamia esimerkkejä:

 1. Älykkään kodin automaatio: Voit käyttää Wemos-korttia ohjaamaan kodin valoja, laitteita ja muita laitteita verkkokäyttöliittymän tai älypuhelinsovelluksen avulla.
 2. Etävalvonta: Voit käyttää Wemos-levyä kerätäksesi tietoja antureista, kuten lämpötilasta, kosteudesta ja liikkeestä, ja lähettää tiedot etäpalvelimelle analysointia ja visualisointia varten.
 3. Sääasema: Voit rakentaa Wemos-taulun avulla sääaseman, joka mittaa lämpötilaa, kosteutta ja muita ympäristötekijöitä ja lataa tiedot Internetiin muiden nähtäväksi.
 4. Kodin turvallisuus: Voit käyttää Wemos-levyä kodin turvajärjestelmän rakentamiseen, joka tunnistaa liikkeen, ottaa kuvia ja lähettää hälytyksiä puhelimeesi.
 5. Robotin ohjaus: Wemos-taululla voit ohjata robottia tai muuta mobiililaitetta, kuten dronea tai autoa, etänä verkkoliittymän tai älypuhelinsovelluksen avulla.
 6. IoT-laite: Voit rakentaa Wemos-levyn avulla IoT-laitteen, joka voi kommunikoida muiden laitteiden kanssa Internetin kautta, kuten älykkään termostaatin tai kauko-ohjattavan kameran.
 7. Älykello: Voit rakentaa Wemos-taulun avulla älykellon, joka voi näyttää ilmoituksia, ohjata musiikkia ja seurata kuntotietoja.
 8. Älykäs peili: Voit rakentaa Wemos-taulun avulla älypeilin, joka voi näyttää ajan, sään ja uutiset.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä, mahdollisuudet ovat rajattomat Wemos-levyn monipuolisuuden ja monien erilaisten antureiden ja toimilaitteiden liitäntämahdollisuuden ansiosta.

Kuinka ohjelmoin Wemos-levyn?

On olemassa useita tapoja ohjelmoida Wemos-kortti riippuen korttimallista ja ohjelmointikielestä, jota haluat käyttää:

 1. Arduino IDE: Yksi suosituimmista tavoista ohjelmoida Wemos-levy on Arduino IDE:n käyttö. Sinun on asennettava levyn määritelmät ja tarvittavat kirjastot Wemos-taulullesi, ja sitten voit kirjoittaa, ladata ja suorittaa koodia taululle.
 2. MicroPython: Toinen suosittu tapa ohjelmoida Wemos-levy on käyttää MicroPythonia, ohjelmointikieltä, joka on samanlainen kuin Python ja helppokäyttöinen. Sinun täytyy flash-kortti MicroPython-laiteohjelmistolla ja sitten voit kirjoittaa ja ajaa koodia kortille sarjapäätteen tai FTP-asiakasohjelman avulla.
 3. Lua: Jotkut Wemos-levyt voidaan ohjelmoida Lua-ohjelmointikielellä, joka on samanlainen kuin JavaScript. Sinun on flash-levy Lua-laiteohjelmistolla, jonka jälkeen voit kirjoittaa ja suorittaa koodia levylle sarjapäätteen avulla.
 4. PlatformIO: PlatformIO on avoimen lähdekoodin ekosysteemi IoT:n kehittämiseen. Se tarjoaa helpon tavan ohjelmoida ja jäljittää levyä, ja sen avulla voit käyttää erilaisia ohjelmointikieliä, kuten C++, MicroPython tai Lua.
 5. Blynk: Blynk on alusta, jonka avulla voit nopeasti rakentaa IoT-projekteja. Blynk-sovelluksella voit ohjata Wemos-korttiasi ja kirjoittaa koodia sovellukseen.Asiakkaiden arvostelut tuotteesta Wemos merkkejä

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit