USB kamerat

Päivitä videoitasi ja turvallisuuttasi USB kameroillamme. Korkearesoluutioinen, nopea kuvanotto, suurennus jopa 500x. Täydellinen seurantaan, tutkimukseen, tarkastuksiin ja harrastusprojekteihin. Plug and play ja helppokäyttöinen.
8 tuloksia Järjestä


3 suosituin USB kamerat

Mitä ohjelmistoja tarvitsen kameroihin/mikroskooppeihin?

Tietokoneesi tunnistaa useimmat kamerat automaattisesti web-kameroksi, joten sinun ei todennäköisesti tarvitse asentaa lisäohjelmistoja. Kameraa tai mikroskooppia voidaan käyttää tavallisen verkkokameraohjelmiston kanssa, kuten Windowsin sisäänrakennetun kamerasovelluksen tai Macin Photo Booth -sovelluksen kanssa. Jos kamerassa on lisäominaisuuksia, kuten mittauslaitteita tai kuvankäsittelyä, sen mukana saattaa tulla patentoitu ohjelmisto, joka on asennettava tietokoneeseen näiden ominaisuuksien käyttämiseksi.

Mitkä ovat USB mikroskoopin edut?

USB mikroskoopit tarjoavat käyttömukavuutta, kohtuuhintaisuutta, monipuolisuutta, kuvan/videotallennusta, LED-valaistusta ja mahdollisesti jopa lisäominaisuuksia. Tässä on luettelo USB mikroskoopin tärkeimmistä eduista:

  1. Helppous: USB mikroskooppeja on helppo käyttää ja ne voidaan liittää tietokoneeseen, joten voit nopeasti ja helposti katsella ja kaapata valokuvia ja videoita.
  2. Suurennus: USB mikroskoopit tarjoavat korkean suurennustason, joten näet pienimmätkin yksityiskohdat selvästi.
  3. Edullinen: USB mikroskoopit ovat yleensä halvempia kuin perinteiset mikroskoopit, joten niihin pääsee käsiksi.
  4. Monipuolinen: USB mikroskooppeja voidaan käyttää monenlaisiin sovelluksiin, mukaan lukien tieteelliseen tutkimukseen, teollisiin tarkastuksiin ja harrastusprojekteihin.
  5. Kuvan ja videon tallennus: USB mikroskoopit voivat tallentaa still-kuvia ja videoita, joten voit dokumentoida havainnot ja jakaa ne muiden kanssa.
  6. LED valaistus: Useimmissa USB mikroskoopeissa on sisäänrakennettu LED-valaistus, joka auttaa valaisemaan kohteen ja tekemään siitä näkyvämmän.
  7. Kannettava: USB mikroskoopit ovat kevyitä ja helppoja kuljettaa.Asiakkaiden arvostelut tuotteesta USB kamerat

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit