Sonoff RF

Sonoff RF -järjestelmät ja kaukosäätimet, joita voidaan ohjata 433 MHz:llä tai Zigbee-protokollan kautta.
13 tuloksia Järjestä


3 suosituin Sonoff RF

Mikä on Sonoff?

Sonoff on sarja älykkään kodin ohjaustuotteita, jotka on kehittänyt Itead Studio. Näin voit ohjata kodinkoneitasi, kuten lamppuja ja vedenlämmittimiä, etänä matkapuhelimesi kautta. Sonoff-tuotteet on yhdistetty Wi-Fi-verkkoosi ja niitä voidaan ohjata sovelluksella tai äänikomennolla. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat helposti asettaa ajastimia ja aikatauluja kodinkoneidesi automatisoimiseksi. Lisäksi Sonoffin RF-sillan avulla käyttäjät voivat ohjata laitteita, joilla ei ole IP-osoitetta tai Wi-Fi-yhteyttä. Tämä tekee Sonoffista loistavan valinnan niille, jotka etsivät tehokasta tapaa hallita älykkään kodin asetuksia. Lisäksi tuotteet on helppo asentaa ja käyttää, joten ne sopivat ihanteellisesti kaikentasoisille käyttäjille. Sonoffin tuotteilla on 1 vuoden takuu. Laajan älykkään kodin ohjausratkaisujen valikoimansa ansiosta Sonoff on täydellinen valinta, jos haluat viedä kodin ohjausasetukset uudelle tasolle.

Yhdessä Sonoffin kanssa olemme sitoutuneet tekemään kodin automaatiosta helpompaa kaikille. Yksinkertaisten mutta tehokkaiden Sonoff-tuotteidemme ja Openciruitin palveluidemme avulla voit olla varma, että älykkään kotisi kokoonpano on aina turvallinen ja ajan tasalla. Tuotteillamme on 1 vuoden takuu ja meidän asiakaspalvelu on saatavilla päivittäin kysymyksiin tai ongelmiin.

Voinko ohjata Sonoff-laitteitani etänä?

Voit ohjata Sonoff-laitteitasi etänä, jos ne ovat yhteydessä WiFi-verkkoon ja mobiililaitteeseesi on asennettu eWeLink-sovellus. Sovelluksen avulla voit kytkeä laitteet päälle ja pois, asettaa aikatauluja ja seurata käyttöä mistä tahansa internetyhteydellä.

Sonoffin tuotteet suojaavat ulkoisilta kyberuhkilta

Kaikki Sonoff-tuotteet ovat erittäin turvallisia ja suojaavat käyttäjiä ulkoisilta kyberuhkilta ja luvattomalta käytöltä. Tuotteissa on ainutlaatuinen tunnistusjärjestelmä, joka estää muita kuin käyttäjää käyttämästä laitteita. Lisäksi kaikki tiedonsiirrot on salattu edistyneillä salausstandardeilla, mikä takaa käyttäjille maksimaalisen turvallisuuden ja yksityisyyden. Sonoff on laadukkaiden turvatoimiensa ansiosta luotettava valinta turvalliseen kodin automaatioon.

Sonoff pyrkii aina tarjoamaan sinulle parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut. Opencircuit uskoo, että älykkään kodin automaation tulee olla helppoa ja kaikkien saatavilla, riippumatta heidän budjetistaan tai kokemustasosta. Tämä mielessä kaikki Sonoff-tuotteet on suunniteltu mukavuutta, turvallisuutta ja edullisuutta ajatellen. Sonoff on sitoutunut jatkuvasti innovoimaan ja parantamaan tuotteitamme, jotta voit nauttia helposta, turvallisesta ja edullisesta kotiautomaatiokokemuksesta.

Uusimmat ominaisuudet Sonoffilla

Sonoffin avulla voit olla varma, että älykkään kotisi kokoonpano on aina turvallinen ja ajan tasalla. Sonoffin tuotteita päivitetään jatkuvasti uusimmilla ominaisuuksilla, joten sinulla on aina käytettävissäsi paras kodin automaatiotekniikka. Joten jos etsit luotettavaa ja turvallista tapaa hallita älykkään kotisi asetuksia, etsi Sonoffia. Olipa kyse valaistuksen ohjauksesta tai kattiloiden hallinnasta, tämä ei voisi olla helpompaa Sonoffin kanssa. Laajan Sonoff-tuotevalikoiman ja Opencircuit palveluiden avulla voit olla varma, että älykotisi kokoonpano on aina ajan tasalla ja turvallinen. Joten miksi et tekisi Sonoffista kotisi automaatiotarpeitasi? Tehdään maailmasta älykkäämpi yhdessä!

eWeLink-sovellus

eWeLink-sovellus on kaikkien Sonoff-laitteiden ydinohjauskeskus, joka tarjoaa helppokäyttöisen ja kattavan käyttöliittymän älykkään kodin ekosysteemin hallintaan. Tämän monipuolisen sovelluksen avulla voit vaivattomasti ohjata, valvoa ja automatisoida Sonoff-laitteitasi, mikä varmistaa saumattoman ja kätevän älykodin käyttökokemuksen. eWeLink-sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille, ja se palvelee laajaa käyttäjäkuntaa. Lataa sovellus siirtymällä Apple App Storeen iOS-käyttäjille tai Google Play Storeen Android-käyttäjille ja etsimällä "eWeLink". Asennuksen jälkeen sovelluksen avulla voit asentaa ja konfiguroida Sonoff-laitteitasi, luoda räätälöityjä aikatauluja ja automaatioskenaarioita sekä etähallita älykkään kodin järjestelmää. Sonoff-ekosysteemin kiinteänä osana eWeLink-sovellus on pakollinen työkalu kaikille, jotka käyttävät Sonoffin tuotteita kotiautomaatioprojekteissaan.

Voinko toimittaa Sonoff-tuotteille oman ohjelmistoni?

Sonoffit on erittäin helppo toimittaa vaihtoehtoisella tai omalla laiteohjelmistolla, koska ne perustuvat tunnettuihin ESP8266- ja ESP32-mikro/Wifi-ohjaimiin.

TasmotaAloitettiin yksinkertaisesta tavasta murtautua Sonoff Basiciin (yksi markkinoiden ensimmäisistä halvoista ja saavutettavista älykodin laitteista) on kasvanut täysimittaiseksi ekosysteemiksi käytännössä kaikille ESP8266-pohjaisille laitteille.

ESPEasy on ilmainen ja avoimen lähdekoodin MCU-laiteohjelmisto asioiden internetille (IOT), jonka alun perin on kehittänyt LetsControlIt.com-yhteisö. Laiteohjelmistolla voidaan muuttaa ESP-moduuli yksinkertaiseksi monitoimisen anturilaitteen kodin automaatioratkaisuille, kuten Domoticz.

ESPurna on mukautettu laiteohjelmisto ESP8285/ESP8266-pohjaisille älykytkimille, valoille ja antureille. Se käyttää Arduino Corea ESP8266-kehyksen ja joidenkin kolmansien osapuolien kirjastojen kanssa.
Asiakkaiden arvostelut tuotteesta Sonoff RF

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit