Shelly napit

Asenna kätevät Shelly painikkeet ja tee kodistasi älykkäämpi. Helposti asennettavien, tyylikkäiden ja luotettavien älypainikkeiden avulla voit ohjata valaistusta, laitteita ja kohtauksia yhdellä painikkeen painalluksella. Ne integroituvat saumattomasti älykotijärjestelmääsi, ja ne tarjoavat vertaansa vailla olevan helppokäyttöisyyden.
8 tuloksia Järjestä


3 suosituin Shelly napit

Tutustu Shelly maailmaan, joka on johtava älykkäiden kodin automaatiotuotteiden toimittaja, joka muuttaa asuintilasi energiatehokkaaksi ja mukavaksi ympäristöksi. Tutustu monipuoliseen laitevalikoimaamme, mukaan lukien Shelly releet, älyliittimet, anturit ja paljon muuta. Opi kuinka Shelly tuotteet voivat parantaa elämääsi tarjoamalla saumattoman integroinnin suosittuihin alustoihin, kuten Google Home, Amazon Alexa ja Apple HomeKit.

Mikä on Shelly ?

Shelly on tunnettu kotiautomaatioalan brändi, joka tarjoaa kattavan valikoiman älykkään kodin laitteita, jotka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille vertaansa vailla olevan hallinnan asuintiloihinsa. Shelly tuotteet tunnetaan poikkeuksellisesta laadustaan, helposta asennuksestaan ja saumattomasta integraatiostaan suosittujen älykotialustojen kanssa. Energiatehokkuuteen keskittyvät Shelly -laitteet on suunniteltu säästämään rahaa energiakustannuksissa ja lisäämään samalla kotisi mukavuutta.

Voiko Shelly laitteita asentaa ilman ammattiapua?

Shelly laitteet on suunniteltu käyttäjäystävällistä asennusta ajatellen, jolloin monet niiden tuotteet voidaan asentaa ilman ammattiapua. Näissä laitteissa on kompakti rakenne, joka mahdollistaa helpon integroinnin olemassa olevaan kodin infrastruktuuriin. Jotkut Shelly tuotteet, kuten Shelly Plug ja Shelly Motion Sensor, soveltuvat erityisen hyvin kodin omistajien tee-se-itse-asennuksiin, koska ne vaativat vain kytkemisen pistorasiaan tai pintaan.

Ovatko Shelly tuotteet energiatehokkaita?

Shelly sitoutuminen energiatehokkuuteen näkyy heidän älykotilaitteiden valikoimassaan. Shelly -tuotteet sisältävät energiansäästöä edistäviä ominaisuuksia, jotka eivät ainoastaan edistä vihreämpää elämäntapaa, vaan auttavat myös vähentämään energialaskuja. Esimerkiksi Shelly Dimmerin avulla käyttäjät voivat säätää valojen kirkkautta, mikä optimoi energiankulutuksen ja luo mukavan tunnelman. Samoin Shelly Plug mahdollistaa kytkettyjen laitteiden seurannan ja ohjauksen, mikä antaa arvokasta tietoa kulutustottumuksista ja tunnistaa energiansäästömahdollisuuksia. Viime kädessä Shelly keskittyminen energiatehokkuuteen osoittaa heidän omistautumisensa älykkään kodin ratkaisujen luomiseen, jotka ovat sekä ympäristöystävällisiä että kustannustehokkaita.

Voiko Shelly tuotteita ohjata etänä?

Mahdollisuus ohjata Shelly tuotteita etänä on keskeinen ominaisuus, joka lisää niiden käyttömukavuutta ja monipuolisuutta. Shelly Cloud -sovelluksella, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille, käyttäjät voivat helposti hallita älykkään kodin laitteita mistä tahansa internetyhteyden avulla. Tämän etäkäytön avulla voit valvoa ja ohjata kotisi eri puolia, kuten valaistuksen säätämistä, laitteiden hallintaa ja energiankäytön seurantaa. Lisäksi sovellus tarjoaa mahdollisuuden luoda räätälöityjä aikatauluja ja automaatiorutiineja, mikä parantaa entisestään älykodin mukavuutta ja turvallisuutta. Shelly kaukosäätimen ominaisuudet tarjoavat käyttäjille viime kädessä paremman hallinnan tunteen ja mielenrauhan riippumatta siitä, ovatko he kotona tai poissa.

Shelly Cloud -sovellus

Shelly Cloud -sovellus toimii keskusohjauskeskuksena kaikille Shelly laitteillesi ja tarjoaa saumattoman ja intuitiivisen käyttökokemuksen. Tämän tehokkaan sovelluksen avulla voit helposti hallita, valvoa ja automatisoida älykodin laitteitasi kätevästi älypuhelimella tai tabletilla. Shelly Cloud -sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-alustoille, mikä varmistaa yhteensopivuuden useiden eri laitteiden kanssa. Lataa sovellus siirtymällä Apple App Storeen iOS-käyttäjille tai Google Play Storeen Android-käyttäjille ja etsimällä " Shelly Cloud". Asennuksen jälkeen sovelluksen avulla voit määrittää ja määrittää Shelly laitteesi, luoda aikatauluja ja automaatiorutiineja sekä etäohjata älykotijärjestelmääsi, mikä tekee siitä välttämättömän työkalun kaikille Shelly tuotteita kodin automaatioasennuksissaan käyttäville.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit