Nextion löytösarja

Päivitä tee-se-itse-projektisi Nextion Discovery -sarjan, tehokkaamman MCU:n, edistyneiden ominaisuuksien ja alhaisen virrankulutuksen avulla. Saatavilla useita kokoja, tehokas käyttöliittymäkehitys ilmaisella Nextion Editor -ohjelmistolla. Täydellinen akkukäyttöisiin projekteihin.
Järjestä
Tuotteita ei löytynyt.


Mikä on Nextion-näyttö?

Nextion on eräänlainen älykäs kosketusnäyttö, jota voidaan käyttää eri laitteiden, kuten mikro-ohjainten ja yhden levyn tietokoneiden, kuten Arduino tai Raspberry Pi , ohjaamiseen ja liitäntään. Sen avulla käyttäjät voivat helposti luoda ja suunnitella omia käyttöliittymiä vedä ja pudota -editorin avulla, ja se tarjoaa REAL -aikaisen ohjauksen ja vuorovaikutuksen yhdistettyjen laitteiden kanssa.

Nextion-näytöissä on sisäänrakennettu mikro-ohjain, joka käyttää Nextion-laiteohjelmistoa ja tulkitsee isäntäohjaimelta (kuten Arduino tai Raspberry Pi ) tulevat komennot näytön elementtien, kuten painikkeiden, liukusäätimien, tekstikenttien, mittareiden jne. ohjaamiseksi. Isäntäohjain lähettää sarjakomennot Nextion-näytölle ja näyttö tulkitsee ne. Käyttäjät voivat suunnitella käyttöliittymänsä Nextion Editor -ohjelmistolla ja ladata sitten luodun TFT-tiedoston näytölle USB -kaapelin kautta.

Nextion-näyttöjä on saatavilla monenlaisia kokoja ja resoluutioita.

Mitä erilaisia Nextion-näyttöjä on saatavilla?

Nextion tarjoaa useita näyttökokoja ja resoluutioita, joista valita. Käytettävissä olevia Nextion-näyttötyyppejä ovat:

 1. Perussarja: Näitä näyttöjä on useita kokoja, kuten 2,4", 2,8", 3,2", 5,0" ja 7,0" ja ne ovat ihanteellisia yksinkertaisiin projekteihin, jotka eivät vaadi paljon suorituskykyä.
 2. Enhanced Series : Nämä näytöt ovat samankokoisia kuin perussarjat, mutta ne tarjoavat paremman resoluution ja paremman suorituskyvyn. Myös tämä sarja lisää 8GPIO:ta ja RTC:tä ( REAL Time Clock).
 3. Älykäs sarja : Nämä näytöt ovat Nextion-malliston edistyneimmät vaihtoehdot, kuten 3,5", 4,3", 5,0", 7,0" ja 8,0". Niissä on korkein resoluutio, ja niissä on nopein mikro-ohjain ja eniten salamaa. muisti.
 4. Discovery-sarja: Nämä näytöt on suunniteltu erityisesti koulutus- ja harrastusprojekteihin ja sisältävät perussarjaa nopeamman prosessorin. Uuden kuvanpakkaustekniikan ansiosta tämä sarja voi tallentaa enemmän valokuvia samaan määrään flash-muistia perus- ja paranneltuihin malleihin verrattuna. Syvän lepotilan virta on vain 0,25 mA, joten Discovery-sarjan näytöt sopivat paremmin akkukäyttöisiin projekteihin.

Kuinka lataan koodin Nextion-näyttööni?

Jotta voit ladata koodin Nextion-näyttöön, sinun on käytettävä Nextion Editor -ohjelmistoa, joka on saatavana ilmaiseksi Nextion-verkkosivustolta. Editointiohjelmiston avulla voit luoda ja suunnitella mukautettuja käyttöliittymiä vedä ja pudota -editorin avulla ja luoda TFT-tiedoston, joka voidaan ladata näytölle. Seuraavassa on vaiheet koodin lataamiseksi Nextion-näyttöön:

 1. Liitä Nextion-näyttö tietokoneeseen USB -kaapelilla.
 2. Avaa Nextion Editor -ohjelmisto ja luo tai muokkaa käyttöliittymän suunnittelua.
 3. Napsauta "Käännä"-painiketta editoriohjelmistossa luodaksesi TFT-tiedoston.
 4. Valitse "Serial"-vaihtoehto editoriohjelmistosta ja valitse oikea sarjaportti Nextion-näytölle.
 5. Napsauta "Lataa"-painiketta editoriohjelmistossa ladataksesi TFT-tiedoston Nextion-näyttöön.
 6. Odota, että latausprosessi on valmis.
 7. Kun lataus on valmis, Nextion-näyttö alkaa automaattisesti ajaa uutta koodia.

Voinko luoda animaatioita Nextion-näytölleni?

Kyllä, voit luoda animaatioita Nextion-näytölle käyttämällä sisäänrakennettua mikro-ohjainta ja Nextion Editor -ohjelmistoa. Nextion Editor -ohjelmiston avulla voit luoda ja suunnitella mukautettuja käyttöliittymiä vedä ja pudota -editorilla ja luoda TFT-tiedoston, joka voidaan ladata näytölle. Editointiohjelmisto tarjoaa erilaisia widgetejä ja elementtejä, kuten painikkeita, liukusäätimiä, tekstikenttiä, mittareita jne., joita voidaan käyttää interaktiivisten käyttöliittymien rakentamiseen. Muokkausohjelmiston tapahtuma- ja toimintaominaisuuden avulla voit luoda animaatioita Nextion-näytölle.

Voit esimerkiksi luoda painikkeen, jota painettaessa se muuttaa kohteen sijaintia tai väriä. Tai voit luoda liukusäätimen, jota siirrettäessä se muuttaa animaation nopeutta säätelevän muuttujan arvoa. Voit myös luoda animaatioita ajastimien ja ehdollisten lausekkeiden avulla mikro-ohjaimessa.

On syytä huomata, että Nextion-näytön mikro-ohjain ei ole yhtä tehokas kuin yleiskäyttöinen mikro-ohjain, joten animaatiot voivat olla rajoitettuja monimutkaisuuden ja sujuvuuden suhteen, mutta se voi silti antaa hyvän käyttökokemuksen.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit