Moottorin tarvikkeet

Kaikki tarvikkeet moottoreiden käyttöön projektissasi, kuten kannakkeet, sovittimet, navat ja muut lisälaitteet.
26 tuloksia Järjestä


3 suosituin Moottorin tarvikkeet

Oletko tee-se-itse-harrastaja ja haluat viedä projektisi uudelle tasolle? Jos näin on, sinulla on oltava oikeat laitteistokomponentit, jotta projektisi onnistuvat. Täältä löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää muttereista ja pulteista, moottoritarvikkeista, magneeteista, välikkeistä ja välikappaleista ja kuulalaakereista.

Kuinka valitsen oikeankokoiset mutterit ja pultit projektiani?

Mutterit ja pultit ovat välttämättömiä elektronisten laitteiden komponenttien kiinnittämisessä yhteen. Oikean kokoisten mutterien ja pulttien valitseminen projektiisi on tärkeää turvallisen ja vakaan liitoksen varmistamiseksi. Muttereiden ja pulttien koko mitataan yleensä niiden halkaisijan ja pituuden mukaan, ja haluat valita koon, joka sopii työstettäville materiaaleille. Tässä on esimerkki yleisten elektronisten sovellusten mutterin ja pultin kokotaulukosta:

Koko (M)Halkaisija (mm)Yleiset elektroniikkasovellukset
M22Pienet piirilevyt, anturit
M2.52.5Matkapuhelimet, tabletit
M33Tietokoneet, reitittimet
M44Virtalähteet, audio
M55Palvelimet, verkostoituminen
M66Vahvistimet, suuret kodinkoneet
M88Palvelintelineet, teolliset
M1010Laajamittainen sähkönjakelu

Kuinka voin kytkeä minkä tahansa kokoisen pyörän moottoriin?

Minkä tahansa kokoisten pyörien liittämiseksi moottoriin voit käyttää moottorin napoja, pyörän sovittimia ja moottorin kiinnikkeitä. Moottorin navat kiinnittävät moottorin tiukasti akseliin tai muihin osiin, kun taas pyöräsovittimet mahdollistavat erilaisten kiinnitysreikien konfiguraatioiden pyörien kytkemisen. Moottorin kiinnikkeet antavat vakautta kiinnittämällä moottorin turvallisesti.

Kuinka valitsen välilevylle tai välikappaleelle oikean pituuden?

Erottimet ja välikkeet ovat monipuolisia komponentteja, joita käytetään yleisesti elektroniikassa tilan luomiseen ja tukemiseen eri komponenttien välille. He löytävät sovelluksia painetuista piirilevyistä, näytöistä, koteloista, liittimistä, virtalähteistä, elektroniikkamoduuleista, robotiikasta ja automaatiosta. Painetuissa piirilevyissä ne varmistavat hyvän kohdistuksen ja estävät oikosulkuja. Asennettaessa näyttöjä tai näyttöjä ne tukevat ja säilyttävät halutun etäisyyden. Kotelot ja kotelot hyötyvät erotuksista ja välikkeistä, jotka luovat eron sisäisten komponenttien välille.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit