Leipälautatarvikkeet

Päästä piirinrakentamisen luovuutesi valloilleen leipälevytarvikkeillamme! Komponenteista hyppyjohtimiin ja virtalähteisiin, kaikki mitä tarvitset on täällä tehdäksesi piirien rakentamisesta ja testaamisesta helppoa. Koe lisävarusteidemme joustavuus ja tarkkuus. Aloita tänään!
20 tuloksia Järjestä


3 suosituin Leipälautatarvikkeet

Mitkä ovat leipälevyystävällisiä komponentteja?

Breadboard-ystävälliset komponentit ovat täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat rakentaa ja testata piirejään helposti. Nämä komponentit ovat ihanteellisia tekijöille, harrastajille ja opiskelijoille, ja ne on suunniteltu erityisesti käytettäväksi leipälaudan kanssa. Vakiokokonsa ja tasaisten tappien välisten etäisyyksiensä ansiosta näitä komponentteja on helppo työstää ja ne sopivat tiukasti mihin tahansa tavalliseen leipälevyyn.

Leipälevyystävällisten komponenttien valikoimamme sisältää laajan valikoiman elektronisia komponentteja, kuten LEDejä, vastuksia, kondensaattoreita ja transistoreita. Nämä komponentit ovat välttämättömiä kaikille, jotka haluavat rakentaa ja testata piirejään nopeasti ja helposti.

Miksi käytämme leipälaudan hyppyjohtimia?

Koivulevyn hyppyjohtimet ovat lyhyitä johtoja, joissa on liittimet molemmissa päissä ja joita käytetään liittämään elektronisia komponentteja leipälevyn sisällä. Niiden avulla komponentit voidaan liittää koepalevyn positiivisiin ja negatiivisiin tehokisoihin tai muihin piirin komponentteihin.

Hyppyjohtojen käyttö mahdollistaa piirin rakentamisen ilman juottamista, mikä tekee siitä kätevän ja helpon tavan rakentaa ja testata piiriprototyyppejä. Ne ovat joustavia, kestäviä ja niitä on saatavana eri pituuksilla ja väreillä organisoinnin helpottamiseksi.

Mikä on leipälevyn virtalähde?

Breadboard Power Supply on ulkoinen virtalähde, joka antaa sähköä koepalevyn komponenteille. Leipälauta on eräänlainen prototyyppitaulu, jonka avulla valmistajat, harrastajat ja opiskelijat voivat helposti rakentaa ja testata elektronisia piirejä. Kytkemällä koepalevyn virtalähde koepalevyyn on mahdollista saada virtaa piirin komponentteihin ja nähdä piirin tulokset.

Breadboard-virtalähteitä on eri jännite- ja virtalähdöillä, ja niiden tyypillinen lähtö on 5 V ja jopa 1 A tai 2 A virta. Joissakin Breadboard-virtalähteissä voi myös olla säädettävä jännite- ja virtalähtö, mikä voi olla hyödyllistä testattaessa eri komponentteja tai piirejä.

On tärkeää varmistaa, että Breadboard Power Supply on yhteensopiva koepalevysi kanssa, koska joissakin Breadboard-virtalähteissä voi olla eri liittimet tai nastavälit. On parasta tarkistaa sekä koepalavirran että leipälevyn tekniset tiedot varmistaaksesi yhteensopivuuden ennen ostamista.

Kaiken kaikkiaan Breadboard Power Supply on välttämätön työkalu kaikille, jotka haluavat rakentaa ja testata piirejä koepalevylle. Tarjoamalla vakaan ja yhtenäisen virtalähteen se mahdollistaa piirien rakentamisen ja testaamisen helposti. Olitpa valmistaja, harrastaja tai opiskelija, Breadboard Power Supply on arvokas työkalu kaikille, jotka haluavat kokeilla elektroniikkaa ja piirien rakentamista.
Asiakkaiden arvostelut tuotteesta Leipälautatarvikkeet

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit