Kuulalaakerit

Etsitkö luotettavaa ja suorituskykyistä lineaarilaakeriratkaisua 3D-tulostukseen tai CNC-sovelluksiin? Älä etsi kauempaa kuin lineaarikuulalaakerimme! Nämä laakerit on suunniteltu tarjoamaan tasaista, tarkkaa lineaarista liikettä, ja ne kestävät suuria nopeuksia ja tarkkuutta, joita 3D-tulostus ja CNC-koneet edellyttävät.
4 tuloksia Järjestä


3 suosituin Kuulalaakerit

Mitä ovat kuulalaakerit?

Kuulalaakeri on eräänlainen laakeri, joka käyttää palloja kitkan vähentämiseen ja radiaali- ja aksiaalikuormien tukemiseen. Kuulalaakerit koostuvat sisärenkaasta, ulkorenkaasta ja useista palloista, jotka pidetään paikallaan häkin avulla. Kuulat on valmistettu teräksestä tai keraamista ja ne pyörivät sisä- ja ulkorenkaiden välissä vähentäen kitkaa ja mahdollistaen laakerin pyörimisen tasaisesti. Kuulalaakereita käytetään monenlaisissa sovelluksissa autoista ja koneista kodinkoneisiin ja urheiluvälineisiin.

Kuinka asennan kuulalaakerit oikein 3D-tulostimeeni tai CNC-koneeseeni?

Kuulalaakereiden oikea asennus 3D-tulostimeen tai CNC-koneeseen on välttämätöntä tasaisen ja tarkan liikkeen varmistamiseksi sekä laakerin käyttöiän pidentämiseksi. Tässä on muutamia vaiheita, jotka auttavat varmistamaan kuulalaakerien oikean asennuksen:

  1. Puhdas: Ennen kuin asennat laakerin, muista puhdistaa sekä laakeri että liitospinnat. Tämä auttaa estämään roskien pääsyn laakeriin ja vaurioitumisen.
  2. Voitelu: Voitele pieni määrä laakereita ja vastinpintoja. Tämä auttaa vähentämään kitkaa ja pidentää laakerin käyttöikää.
  3. Aseta paikoilleen: Paina laakeri varovasti paikalleen ja varmista, että se on kunnolla paikallaan ja laippa, jos sellainen on, on oikeassa asennossa.
  4. Tasaus: Varmista, että laakeri on kohdistettu oikein liitäntäpintoihin, tämä on tärkeää sujuvan liikkeen varmistamiseksi ja laakerin vahingoittumisen estämiseksi.
  5. Kiristä laitteisto: Jos laakerit pitävät paikoillaan laitteiston avulla, varmista, että kiristät laitteiston sopivan vääntömomentin mukaisesti.
  6. Testaa konetta: Kun laakeri on asennettu, testaa kone varmistaaksesi, että se liikkuu tasaisesti ja ettei siinä ole liiallista melua tai tärinää.Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit