433 MHz moduulit

433 MHz:n moduulit tunnetaan luotettavasta toiminta-alueestaan ja seinien läpäisevyydestään, ja ne sopivat ihanteellisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön, kuten kotiautomaatioon tai kaukokartoitukseen. Niiden alhaisempi tiedonsiirtonopeus voi kuitenkin olla haittana dataintensiivisemmille tehtäville. Nämä moduulit löytävät tasapainon kustannustehokkuuden ja suorituskyvyn välillä tarjoten luotettavan mutta edullisen langattoman viestintäratkaisun.
21 tuloksia Järjestä


3 suosituin 433 MHz moduulit

Mikä on 433 MHz:n taajuus?

Ajattele 433MHz:tä radioaseman taajuudena, mutta laitteille radio-ohjelmien sijaan. Tämä taajuus on suosittu kaikenlaisissa kotipohjaisissa langattomissa projekteissa. Autotallin ovenavajista yksinkertaisiin kaukosäätimiin monet laitteet käyttävät tätä taajuutta, koska se on luotettava ja ei maksa paljon.

Miksi käyttäisin 433 MHz:n moduulia?

Kuvittele, että pidät tee-se-itse-projekteista ja haluat sytyttää olohuoneesi valot nousematta sohvalta, tai ehkä haluat yksinkertaisen järjestelmän, joka ilmoittaa, kun posti saapuu. 433 MHz moduulit sopivat täydellisesti tällaisiin tehtäviin. Ne ovat erittäin edullisia ja melko yksinkertaisia asentaa, joten sinun ei tarvitse olla tekniikan nero käyttääksesi niitä.

Kuinka kauas 433 MHz:n moduulit voivat lähettää signaaleja?

Näiden moduulien valikoima voi vaihdella. Jotkin moduulit voivat lähettää signaaleja jopa muutaman kilometrin etäisyydelle selkeässä näköyhteydessä. Mutta talon sisällä, seinät ja muut esineet tiellä, se on yleensä vähemmän – enemmän kuin kymmeniä metrejä. Haluatko laajentaa tätä valikoimaa? Voit tehdä sen lisäämällä tehokkaamman antennin.

Minkä tyyppisiä 433 MHz:n moduuleita on olemassa?

Pääsääntöisesti törmäät kahteen tyyppiin. Yksi on lähetin, joka lähettää signaaleja. Toinen on vastaanotin, joka poimii nuo signaalit. Jotkut moduulit voivat lähettää ja vastaanottaa signaaleja; näitä kutsutaan lähetin-vastaanottimiksi. Voit käyttää niitä monimutkaisemmissa projekteissa, joissa laitteiden on puhuttava edestakaisin, kuten dronin kaksisuuntaisessa kaukosäätimessä.

Mitkä ovat 433 MHz:n moduulien käytön hyvät ja huonot puolet?

Hyvät tavarat

  • Edullinen: Yksi parhaista osista on hinta; nämä moduulit ovat yleensä melko halpoja.
  • Helppokäyttöinen: Sinun ei tarvitse olla asiantuntija. Joidenkin juottamisen perustaitojen ja pienellä koodauksella saat nämä käyntiin.
  • Monipuolinen: Voit käyttää niitä kaikenlaisiin projekteihin, yksinkertaisista monimutkaisiin.
  • Esteystävällinen: Nämä moduulit voivat lähettää signaaleja, jotka kulkevat seinien ja muiden esteiden läpi, joten ne sopivat erinomaisesti sisäprojekteihin, kuten kodin automaatioon.

Ei niin hyvät tavarat

  • Rajoitettu tiedonsiirtonopeus: Näitä ei ole suunniteltu suurten tietomäärien nopeaan lähettämiseen. Jos sinun on lähetettävä videokuvaa tai suuria tiedostoja, ne eivät sovellu.
  • Häiriö: Koska 433 MHz on yleinen taajuus, muut laitteet voivat häiritä signaalejasi, jos ne käyttävät samaa taajuutta.Asiakkaiden arvostelut tuotteesta 433 MHz moduulit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit