R3:sta R4:ään: Tutustu uuteen Arduino Unoon

Asetettu päälle

Teknologisessa kehityksessä on saavutettu uusi virstanpylväs Arduino UNO R4:n julkaisu. Tämä rakastetun mikro-ohjaimen uusi tehokas versio ei ole vain harppaus laskentatehon ja liitettävyyden suhteen, vaan avaa myös uuden luvun itse-elektroniikan maailmassa. Kolmetoista vuoden menestyksekkään Arduino UNO R3:n jälkeen R4 on täällä määrittelemään uudelleen tapamme, jolla valmistamme, rakennamme ja innovoimme.

Uusi Arduino UNO R4

Arduino UNO R4 vie valmistajan ominaisuudet uusiin korkeuksiin. Nopealla 32-bittisellä Arm® Cortex®-M4:llä varustettu UNO R4 tarjoaa 16-kertaisen lisäyksen muistiin sekä enemmän liittimiä ja liitäntävaihtoehtoja kuin koskaan ennen. UNO R4:stä on kaksi versiota: UNO R4 Minima ja UNO R4 WiFI.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

UNO R4:n molemmilla versioilla voit helposti aloittaa tai päivittää olemassa olevia UNO R3 -projekteja, joissa on enemmän prosessointitehoa, muistia ja nopeutta. Joitakin merkittäviä uusia ominaisuuksia ovat:

  • Enemmän muistia ja nopeampi kello: UNO R4 voi suorittaa tarkempia laskelmia ja käsitellä monimutkaisempia ja edistyneempiä projekteja kuin koskaan 16-kertaisen muistin ja 3-kertaisen kellonopeuden ansiosta.
  • Uudet sisäänrakennetut oheislaitteet: Näitä ovat 12-bittinen DAC, CAN BUS, OP AMP ja SWD-portti, jotka kumpikin laajentavat valmistajan potentiaalia ja mahdollistavat entistä kehittyneempien projektien käsittelyn helposti.
  • USB -C -liitin: UNO R4 sisältää pienemmän, tehokkaamman ja kestävämmän kaapelistandardin.
  • HID-laite: Tämä ominaisuus tekee interaktiivisista projekteista miljoona kertaa viileämpiä, jolloin voit luoda käyttöliittymiä vähällä vaivalla ja nopeasti.

The Arduino UNO R4 Minima

Arduino ® UNO R4 Minima, UNO-perheen uusin jäsen, tuo 32-bittisen mikro-ohjaimen, Renesasin RA4M1:n tehon valmistajien käsiin ympäri maailmaa. Minima ei ole vain nopeampi, vaan siinä on myös enemmän muistia ja joukko sisäänrakennettuja toimintoja, kuten DAC, RTC ja HID, jotka kaikki on pakattu kompaktiin 5 V:n piirilevyyn, jonka mitat ovat samat kuin aiemmissa UNO-versioissa.

Mikä tekee UNO R4 Minimasta niin erityisen? Aluksi siinä on tehokas mikro-ohjain, joka perustuu Renesas RA4M1:een (Arm® Cortex®-M4), jonka käyttöjännite on 5 V. Siinä on 14 digitaalista I/O:ta, 6 analogista tuloa, joiden resoluutio on jopa 14-bittinen, kellotaajuus 48 MHz ja 32 kB SRAM, 256 kB flash-muisti ja 8 kB EEPROM.

Lisäksi UNO R4 Minimassa on joitain vaikuttavia sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Sisäänrakennetun REAL -Time Clock (RTC) avulla voit seurata kellonaikaa ja päivämäärää sekä asettaa hälytyksiä1. Sisäänrakennettu Digital-to-Analog Converter (DAC) mahdollistaa hienostuneiden ääniprojektien rakentamisen1​, kun taas hiiren/näppäimistön emuloinnin (HID) avulla voit rakentaa peliohjaimia jäljittelemällä hiirtä/näppäimistöä.1​.

Arduino ® UNO R4 MinimaValmistaudu Arduino vallankumoukseen uudella Arduino UNO R4 Minimalla. Rakastetun UNO-sarjan uusimpana iteraationa R4 Minima säilyttää kaikki käyttäjäystävälliset ominaisuudet, jotka tunnet ja rakastat,... Toimitetaan 14 - 30 päivässä € 20,05

Arduino UNO R4 WiFi

UNO R4:n WiFi-versio on ihanteellinen kaikille uusista tuloksista kokeneisiin asiantuntijoihin, jotka haluavat ylittää innovaatioiden rajoja. Tämä täysimittainen kortti on varustettu ESP32-S3-apuprosessorilla, joka vastaa Wi-Fi®- ja Bluetooth® Low Energy -liitännöistä. Tämän ansiosta RA4M1-mikro-ohjain voi keskittyä täysin muihin tehtäviin. Kaikkien Minima-version ominaisuuksien lisäksi se tarjoaa:

  • Wi-Fi®- ja Bluetooth®-yhteys sekä pilviyhteensopivuus: Rakenna IoT-projekteja, luo interaktiivisia kojetauluja ja etäohjaa projektiasi.
  • 12×8 LED-matriisi: Kuvittele työskenteleväsi luovan projektin parissa, joka sisältää animaatioita tai piirtää anturidataa ilman lisälaitteita.
  • Qwiic-liitin helpottaa nopeaa prototyyppien luomista: - Laajan valikoiman yhteensopivia moduuleja, jotka voidaan liittää I2C:n kautta, voit luoda helposti mukautettuja projekteja ja laajentaa UNO R4 WiFi:si ominaisuuksia.
  • Sisäänrakennettu mekanismi, joka havaitsee toiminnot, jotka voivat aiheuttaa kaatumisen: Jos se havaitsee virheitä, kuten jakamisen nollalla, kortti pysäyttää ne ennen kuin ne voivat aiheuttaa ongelmia ja tarjoaa yksityiskohtaisen selityksen sarjanäytössä.
Arduino ® UNO R4 WiFiEsittelyssä Arduino UNO R4 WiFi: täydellinen sekoitus Renesasin RA4M1-mikroprosessoria ja Espressifin ESP32-S3:a. Toimitetaan 14 - 30 päivässä € 29,05

Arduino evoluutio

Arduino ekosysteemi on kehittynyt valtavasti viimeisen kahden vuosikymmenen aikana tehokkaan avoimen lähdekoodin idean ja yli 30 miljoonan valmistajan suuren yhteisön ansiosta, jotka jatkavat jakamista, rakentamista ja parantamista. Jokainen uusi laitteistotuote, jokainen uusi ohjelmistoratkaisu on lisännyt uusia maailmoja, jotka ovat valmiita toivottamaan kaikki tervetulleiksi. Nyt UNO R4 vie ekosysteemin ja yhteisön suorituskyvyn uuteen ulottuvuuteen.

Vaikka Arduino UNO R4 -mallit tarjoavat vaikuttavia uusia ominaisuuksia ja ominaisuuksia, Arduino UNO R3 on edelleen tärkeä ja suosittu työkalu tekijöille maailmanlaajuisesti. Helppokäyttöisyytensä, helppokäyttöisyytensä ja laajan yhteisötuen ansiosta UNO R3 on edelleen erinomainen valinta aloittelijoille ja kokeneille luojille. Se tarjoaa vankan perustan ohjelmoinnin ja elektroniikan oppimiselle, ja verkossa on lukuisia projekteja ja resursseja, jotka keskittyvät erityisesti UNO R3:een. Lisäksi UNO R4:n yhteensopivuus UNO R3 -pohjaisten projektien kanssa varmistaa, että R3:n arvo ja merkitys säilyvät pitkälle tulevaisuuteen. Joten R3 on edelleen kriittinen osa Arduino ekosysteemiä ja pysyy luotettavana ja tehokkaana työkaluna tekijöille kaikkialla.

Johtopäätös

Arduino UNO R4:n julkaisu on epäilemättä jännittävää aikaa tekijöille ympäri maailmaa. UNO R4 Miniman ja UNO R4 WiFi:n tehokkailla ominaisuuksilla ja parannetulla suorituskyvyllä Arduino avaa uusia ovia ennennäkemättömiin mahdollisuuksiin projektien luomisessa ja suunnittelussa. Samaan aikaan Arduino UNO R3:n todistettu luotettavuus ja saavutettavuus tarjoavat edelleen vankan perustan kaikille, jotka haluavat uskaltaa elektroniikan ja ohjelmoinnin maailmaan. Arduino luomisen ja suunnittelun tulevaisuus on valoisampi kuin koskaan ennen, emmekä malta odottaa, mitä valmistajat luovat näillä uusilla työkaluilla.

lähettänyt Verkkosivusto Olen kiinnostunut elektroniikasta, ohjelmoinnista ja erityisesti näiden yhdistämisestä. Opencircuit kirjoitan blogeja, joissa selitän kuinka elektroniikka ja moduulit toimivat.

Kommentit

The Netherlands Gideon
Tämä on hieno uutinen.
Asetettu päälle 
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit