Testatut Sonoff-älykytkimet: mikä on paras sinulle?

Asetettu päälle

Maailma on älykkäämpi päivä päivältä, ja niin ovat myös kotimme. Teknologian nopean kehityksen myötä älykytkimistä on tullut yhä suositumpia ja ne tarjoavat uuden tason mukavuutta, mukavuutta ja energiatehokkuutta. Yksi näistä älykodin automaation alalla erottuvista brändeistä on Sonoff. Tässä artikkelissa tarkastelemme perusteellisesti erilaisia Sonoffin älykotilaitteita ja vertaamme niitä auttaaksemme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan laitteen.

Tee kodistasi älykäs Sonoffin avulla Tee kodistasi älykäs Sonoffin avulla

Eri Sonoff-kytkimet

Sonoff on tunnettu brändi, joka on omistautunut kehittämään innovatiivisia, edullisia ja luotettavia älykytkimiä. Heidän tuotevalikoimansa on laaja ja sisältää joitain markkinoiden suosituimmista älykytkimistä.

Sonoffin älykäs koti Sonoffin älykäs koti

Sonoff Basic / Mini / Pro

Sonoff Basic on älykytkimen lähtötason versio ja tarjoaa yksinkertaisen ja budjettiystävällisen ratkaisun valaistuksen ja laitteiden kauko-ohjaukseen. Se integroituu helposti puheavustajien, kuten Google Assistantin ja Amazon Alexan, kanssa ja on ihanteellinen niille, jotka eivät ole tutustuneet älykkään valaistuksen maailmaan.

Sonoff Mini on Basicin kompaktimpi versio, joka on suunniteltu sopimaan olemassa oleviin kytkinrasioihin. Tämä tekee siitä ihanteellisen integroitavaksi olemassa oleviin valaistusasennuksiin ilman suuria muutoksia. Mini on yhteensopiva sekä Wi-Fi- että mobiiliverkkojen kanssa ja tarjoaa samat perustoiminnot kuin Basic, mutta parannetulla ja vähemmän häiritsevällä muotoilulla.

Sonoff Pro puolestaan on edistyneempi älykytkin, joka tarjoaa lisätoimintoja, kuten kohtauksia ja ajastimia. Näin käyttäjät voivat ohjata valojaan ja laitteitaan ennalta asetettujen aikataulujen ja henkilökohtaisten skenaarioiden mukaan. Pro-sarja sopii käyttäjille, jotka etsivät edistyneempiä automaatioominaisuuksia ja tarkkaa hallintaa älylaitteilleen.

Sonoff seinäkytkimet

Sonoff Wall Switch on sisäänrakennettu kytkin, joka sopii saumattomasti tavalliseen eurooppalaiseen kytkinrasiaan. Siinä on kosketusohjaimet, ja se voidaan mukauttaa ohjauspainikkeiden mukautetuilla tarroilla. Tämä kytkin tarjoaa edistyksellisemmän muotoilun kuin Basic ja tarjoaa modernin ilmeen kotiisi.

Sonoff Sockets

Sonoff Socket on älykäs pistoke, joka voidaan liittää suoraan olemassa olevaan pistorasiaan. Näin voit ohjata valaistuksen lisäksi myös muita elektronisia laitteita etänä. Se on helppo asentaa ja toimii sekä Wi-Fi- että mobiiliverkkojen kanssa, mikä erottaa sen joukosta monipuolisena ja helppokäyttöisenä ratkaisuna.

Sonoffin valaistus

Sonoff Lamps ovat älykkäitä LED-lamppuja, jotka voidaan liittää suoraan olemassa oleviin valaisimiin. Niissä on säädettävä kirkkaus ja värilämpötila, mikä mahdollistaa yksilölliset valaistusskenaariot. Nämä lamput ovat ihanteellisia energian säästämiseen ja tunnelman luomiseen.

Sonoff LED-nauhat ovat monipuolisia, energiatehokkaita valaistusvaihtoehtoja kotiin ja toimistoon. Ne on helppo leikata sopivaan kokoon, ja ne tarjoavat tunnelmallisen valaistuksen, jota voit ohjata älypuhelinsovelluksella tai puheavusteilla, kuten Amazon Alexa, Google Assistant ja Apple Siri. Säädä kirkkautta, värilämpötilaa ja väriä ja aseta kohtauksia ja rutiineja eri tilanteisiin.

Sonoff Zigbee

Sonoff Zigbee -tuotteet sisältävät kytkimiä, antureita ja muita Zigbee-viestintäprotokollaa käyttäviä laitteita. Tämä mahdollistaa paremman yhteensopivuuden muiden Zigbee-yhteensopivien älylaitteiden kanssa ja parantaa verkon vakautta. Sen avulla käyttäjät voivat luoda kattavamman ja integroidumman älykotijärjestelmän eri merkkien ja valmistajien laitteilla.

Sonoff NSPanel (Pro)

Sonoff NSPanel on edistyksellinen ja tyylikäs seinäkytkin, jossa on sisäänrakennettu kosketusnäyttö. Näin voit ohjata paitsi valaistusta myös muita kodin älylaitteita. Pro-versio tarjoaa lisätoimintoja, kuten kohtauksia ja ajastimia, joiden avulla käyttäjät voivat ohjata valojaan ja laitteitaan ennalta asetettujen aikataulujen mukaan. NSPanel (Pro) erottuu monipuolisuudestaan ja mukautetavuudestaan käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin.

Sonoff TH

Sonoff TH -sarja sisältää älykytkimet integroiduilla lämpötila- ja kosteusantureilla. Näiden kytkimien avulla käyttäjät voivat ohjata laitteita, kuten lämmitystä tai ilmastointia, ennalta asetettujen lämpötila- ja kosteusarvojen perusteella. Tämä takaa viihtyisämmän ja energiatehokkaamman elinympäristön. Sonoff TH -sarja on ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat laajentaa kotiautomaatioaan entisestään ja haluavat tarkasti ohjata ilmastointia.

Sonoff kamera

Sonoff-kamera on älykäs turvakamera, joka integroituu saumattomasti Sonoff-ekosysteemiin. Se tarjoaa REAL -aikaisen videon suoratoiston ja liikkeentunnistuksen, jonka avulla käyttäjät voivat seurata kotiaan tai toimistoaan etänä. Sonoff-kameralla on mahdollisuus vastaanottaa ilmoituksia epätavallisesta toiminnasta ja kaksisuuntainen ääni viestintää varten, joten se erottuu kattavasta ja luotettavasta tietoturvaratkaisusta Sonoffin tuotevalikoimassa.

Sonoff RF Bridge

Sonoff PIR3, DW2 ja BridgeR2 ovat älykkäitä turvalaitteita, jotka käyttävät RF-tekniikkaa (radiotaajuus) toimivat yhdessä langattomasti integroidun suojausratkaisun tarjoamiseksi. PIR3 on liiketunnistin, joka havaitsee ei-toivotun liikkeen huoneessa, kun taas DW2-ovi- ja ikkunatunnistimet tarkkailevat ovien ja ikkunoiden auki- tai kiinnitilaa. BridgeR2 toimii keskuskeskittimenä, joka vastaanottaa signaalit PIR3:sta ja DW2:sta ja välittää ne älypuhelimeen tai muuhun käyttöjärjestelmään. RF-tekniikan ansiosta anturit voivat kommunikoida tehokkaasti ja langattomasti, mikä tekee turvajärjestelmän helposta asentamisesta.

Sonoff Switchman

Sonoff Switchman on innovatiivinen ja monipuolinen kytkin, jonka avulla voit ohjata erilaisia laitteita kotonasi tai toimistossasi. Tämä kytkin on suunniteltu antamaan käyttäjälle mahdollisuus ohjata useita laitteita yhdellä kytkimellä, mikä tarjoaa mukavuutta ja tehokkuutta. Ainutlaatuinen asia Sonoff Switchmanissa on kyky yhdistää sekä fyysisiä kytkimiä että langattomia ohjaimia, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun ihmisille, jotka haluavat säilyttää nykyiset kytkimensä ja hyödyntää älykkään teknologian etuja. Switchman integroituu ääniassistenttien ja mobiilisovellusten kanssa, jolloin käyttäjät voivat käyttää laitteitaan ja valojaan etänä, ja tukee myös pariliitosta muiden Sonoff-tuotteiden kanssa saumattoman älykkään kodin kokemuksen saavuttamiseksi.

Ymmärrä erot: RF, Wi-Fi ja Zigbee älykkäissä järjestelmissä

Älylaitteiden ja kodin automaation maailmassa RF, Wi-Fi ja Zigbee ovat kolme näkyvää langatonta viestintätekniikkaa, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja sovelluksensa. Näillä tekniikoilla on keskeinen rooli langattoman yhteyden ja yhteentoimivuuden mahdollistamisessa eri älylaitteiden välillä koti- tai toimistoverkossa.

RF (434MHz) tai radiotaajuus, on langaton viestintämenetelmä, joka voi lähettää signaaleja pitkiä matkoja ilman Internet-yhteyttä. RF-tietoliikennettä käytetään yleisesti kauko-ohjaimissa, autotallin oven avaajissa ja muissa laitteissa, jotka lähettävät yksinkertaisia komentoja. RF:n etuna on, että se tarjoaa luotettavan ja energiatehokkaan ratkaisun, mutta siitä puuttuu Wi-Fi:n ja Zigbeen tarjoamat etäisyydet ja edistyneet ominaisuudet. Sonoff RF -kytkimiä voidaan kytkeä jopa 10 metrin etäisyydeltä alla olevilla kaukosäätimillä.

Wi-Fi on laajalti käytetty langaton tekniikka, joka vaihtaa tietoja oman verkon kautta ja tarjoaa Internet-yhteyden. Wi-Fi-yhteyttä käytetään yleisesti älylaitteissa, kuten termostaateissa, valvontakameroissa ja älyvalaistuksessa, koska se on helppo integroida olemassa oleviin verkkoihin ja on laajalti yhteensopiva muiden laitteiden ja palvelujen kanssa. Wi-Fi tarjoaa pidemmän kantaman ja suuremmat tiedonsiirtonopeudet verrattuna RF-verkkoon, mutta voi kuluttaa enemmän virtaa ja olla altis verkkohäiriöille. Kun laite toimii Wi-Fin kautta, sitä voidaan ohjata paitsi kotonasi, myös kaikkialla maailmassa. Sonoff Wi-Fi -laitteet voidaan yhdistää eWeLink APP Sonoffilta ohjataan.

eWelink APP eWelink APP

Zigbeeon langaton viestintästandardi, joka on erityisesti suunniteltu kotiautomaatioon ja esineiden Internetiin (IoT). Zigbee käyttää mesh-verkkorakennetta, mikä tarkoittaa, että verkon sisällä olevat laitteet eivät vain kommunikoi keskenään, vaan myös välittävät signaaleja muille laitteille. Tämä tarjoaa suuremman kantaman ja paremman signaalin luotettavuuden. Zigbee on energiatehokas, turvallinen ja tukee monenlaisia laitteita, mikä tekee siitä ihanteellisen suuren mittakaavan älykodin ekosysteemeihin. Zigbee-laitteet vaativat kuitenkin usein erillisen keskittimen toimiakseen, mikä voi tarkoittaa lisäinvestointia. Suosittelemme tätä donglia Sonoffin Zigbee-laitteille:

Sonoff Zigbee 3.0 USB Dongle Plus ZBDongle-ETutustu Sonoff Zigbee 3.0 USB Dongle Plus ZBDongle-E:hen, äärimmäiseen älykkään kodin integrointiratkaisuun. Paranna kotiautomaatiokokemustasi saumattomalla yhteensopivuudella, liitä ja käytä -mukavuudella ja pitkän kantaman liitettävyydellä. Varastossa € 22,45

eWeLink-sovellus

eWeLink-sovellus on käyttäjäystävällinen ja monipuolinen mobiilisovellus, joka on erityisesti suunniteltu helpottamaan älylaitteiden ohjausta ja hallintaa. Se tarjoaa keskeisen käyttöliittymän useiden yhteensopivien älylaitteiden, mukaan lukien suositun Sonoff-brändin, yhdistämiseen, ohjaamiseen ja automatisointiin.

eWeLink-sovelluksella voit ohjata älykkäitä Wi-Fi-laitteitasi etänä älypuhelimesi tai tablet-laitteesi kautta, jolloin pääset kotiautomaatiojärjestelmääsi milloin ja missä tahansa. Voit kytkeä laitteita päälle ja pois päältä, asettaa ajastimia, luoda kohtauksia ja jopa ryhmitellä laitteita niiden sijainnin tai toiminnan perusteella. Sovellus tarjoaa myös laitteiden REAL -aikaisen seurannan, joten olet aina tietoinen älylaitteidesi ajankohtaisesta tilasta ja energiankulutuksesta.

Yksi eWeLink-sovelluksen tärkeimmistä eduista on sen yhteensopivuus puheavustajien, kuten Amazon Alexa, Google Assistant ja Apple Siri. Tämä tarkoittaa, että voit ohjata älylaitteitasi yksinkertaisilla äänikomennoilla, mikä tekee kotiautomaatiokokemuksestasi entistä intuitiivisemman ja handsfree-kokemuksen.

eWeLink-sovellus ei ole vain käyttäjäystävällinen, vaan se tarjoaa myös runsaasti räätälöintiä ja laajennettavuutta. Tuen kanssa IFTTT (Jos tämä, sitten tuo) voit luoda edistyneitä automaatiosääntöjä ja yhdistää älylaitteesi moniin muihin palveluihin ja sovelluksiin.

Voit ladata eWeLink-sovelluksen seuraavista APP-kaupoista:

Tilanteita, joissa Sonoff voi tulla apuun

Muuta kotisi älykkääksi ja automatisoiduksi asuintilaksi Sonoffin tuotteilla. Alla on kymmenen esimerkkiä siitä, kuinka voit käyttää Sonoff-laitteita kotisi jokapäiväisten ongelmien ratkaisemiseen sekä mukavuuden ja tehokkuuden parantamiseen.

Poista unohdetut laitteet automaattisesti käytöstä

Ongelma: Kodinkoneiden sammuttamisen unohtaminen voi johtaa tarpeettomaan energiankulutukseen ja mahdollisiin turvallisuusriskeihin, kuten ylikuumenneen silitysraudan tai lieden aiheuttamaan palovaaraan.

Ratkaisu: Sonoff POW:n avulla voit seurata energiankulutusta ja asettaa ajastimia sammuttamaan laitteet automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Kun yhdistät laitteen älypuhelimeesi, saat ilmoituksen, kun yhdistetyn laitteen energiankulutus on epätavallisen korkea. Näin voit puuttua ajoissa ja estää onnettomuuksia. Lisäksi se edistää energiansäästöä ja pienentää energialaskua.

SONOFF POW Origin Smart Power Meter -kytkin (POWR2-päivitysversio)SONOFF POW Origin (POW R2:n päivitysversio) on tehomittarin kytkin, hiljattain päivitetty ESP32-siru 200 % nopeampi kuin edellinen ESP8622-siru. Varastossa € 22,20

Ohjaa autotallin ovea etänä

Ongelma: Unohdit sulkea autotallin oven tai haluat avata sen jollekulle ollessasi poissa kotoa, mikä saattaa aiheuttaa turvallisuusriskin tai jättää jonkun odottamaan.

Ratkaisu: Sonoff SV:n avulla voit kauko-ohjata autotallin ovea älypuhelimella, jolloin voit avata tai sulkea sen tarvittaessa. Tämä ei tarjoa vain mukavuutta, vaan myös mielenrauhaa, koska tiedät aina, että autotallin ovi on kunnolla kiinni. Lisäksi voit käyttää Sonoff SV:llä myös muita sovelluksia, kuten aitoja, esteitä tai jopa eläintarhan ovia.

Sonoff SV - Langaton turvajännitekytkinSonoff on edullinen ratkaisu kotiautomaatioon (kotiautomaatioon). Tämä kytkin perustuu tunnettuun ESP8266:een ja toimii WiFi-yhteyden kautta, jonka avulla laitteet voidaan kytkeä päälle ja pois päältä pilven kautta. Toimitetaan 14 - 30 päivässä € 7,80

Älykäs valaistus mukavaan tunnelmaan

Ongelma: Valojen kytkeminen päälle ja pois manuaalisesti voi olla aikaa vievää, lisäksi useimmat valot rajoittuvat vain päälle/pois valkoiseen valoon.

Ratkaisu: Sonoffin LED-nauhojen tai Sonoff-lamppujen avulla voit ohjata valaistusta etänä älypuhelimesi kautta. Näin on helppo luoda oikea tunnelma ja säästää energiaa kytkemällä valaistus päälle vain tarvittaessa. Sonoffin LED-nauhat ovat joustavia ja helposti levitettävissä mille tahansa pinnalle, kun taas Sonoff-lamppuja on saatavilla useissa eri väreissä ja muodoissa yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Näillä älykkäillä valaistusratkaisuilla voit aina luoda täydellisen tunnelman kotisi jokaiseen huoneeseen.

SONOFF L3 RGB Smart LED -nauhavalot - 5M/16,4FtHaluatko lisätä romanttista tunnelmaa elämääsi? Kokeile SONOFFin uutta L3 RGB älykästä LED-nauhavaloa. Toimitetaan 14 - 30 päivässä € 26,55

Automaattinen lämpötilan säätö

Ongelma: Kotisi lämpötilan manuaalinen säätäminen voi olla aikaa vievää ja energianhukkaa. Lisäksi on ärsyttävää tulla taloon, joka on hyvin kylmä tai lämmin.

Ratkaisu: Käytä Sonoff TH -tuotteita kotisi lämpötilan automaattiseen säätämiseen ennalta asetettujen aikataulujen tai nykyisen lämpötilan perusteella. Älypuhelinsovelluksella tai ajastimien avulla voit kytkeä lämmityksen tai ilmastointilaitteen päälle ja pois päältä etänä, jotta tulet kotiin miellyttävässä lämpötilassa. Myös silloin, kun olet töissä tai tien päällä autossa. Näin säästät energiaa ja voit pitää kotisi aina ihanteellisessa lämpötilassa.

SONOFF TH Origin Smart lämpötilan ja kosteuden valvontakytkin (TH10/16 -päivitysversio) 16ASONOFF TH Origin (TH10/TH16:n päivitysversio) on älykäs lämpötilan ja kosteuden valvontakytkin, jossa on ESP32-siru, se valvoo lämpötilaa ja kosteutta REAL Varastossa € 17,95

Älykäs turvallisuus loma-asunnossa

Ongelma: Loma-asunnon omistaja haluaa parantaa kiinteistön turvallisuutta, kun talo ei ole käytössä. He haluavat mahdollisuuden seurata etänä ja tarkistaa, onko ei-toivottuja vierailijoita.

Ratkaisu: Sonoff-kamera on sopiva tuote tähän tilanteeseen. Tämä älykamera on helppo asentaa loma-asuntoon ja sen avulla omistaja voi etänä katsoa REAL -aikaisia videokuvia älypuhelimen eWeLink-sovelluksen kautta. Kamerassa on myös liiketunnistin, joka ilmoittaa omistajalle, kun kodissa havaitaan liikettä.

SONOFF CAM Ohut Wi-Fi älykäs turvakameraEtsitkö älykästä kodin turvakameraa, joka tarjoaa selkeän ja turvallisen näkymän kotiisi päivin ja öin? Älä etsi kauempaa kuin SONOFF CAM Slim Wi-Fi Smart Security Camera. Toimitetaan 14 - 30 päivässä € 32,50

Automatisoi kahvinkeitin

Ongelma: Käyttäjä haluaa herätä aamulla tuoreeseen kahviin, mutta ei ole tekninen eikä halua monimutkaisia ratkaisuja.

Ratkaisu: Asettamalla Sonoff S26 -pistorasian kahvinkeittimen ja seinäpistorasian väliin käyttäjä voi helposti asettaa aikataulun eWeLink-sovelluksen kautta. Kahvinkeitin kytkeytyy automaattisesti päälle haluttuun aikaan, jolloin käyttäjä herää tuoreeseen kahviin ilman teknisiä esteitä.

Sonoff S26 R2 Smart Socket - WiFi-pistoke EU-pistokkeella (F) - MaadoitettuTämän Sonoff S26 Smart -pistorasian avulla jokaisesta laitteesta tulee IOT (Internet of things) -laite, joka voidaan kytkeä päälle ja pois missä tahansa päin maailmaa puhelimellasi. Kotiautomaatio ei ole koskaan ollut helpompaa! Varastossa € 9,80

Hallitse makuuhuoneen laitteita

Ongelma: Käyttäjä haluaa ohjata useita elektronisia laitteita makuuhuoneessaan, kuten ilmankostutinta, tuuletinta ja yövaloa, yhdellä kytkimellä.

Ratkaisu: Sonoff Wi-Fi -seinäkytkimet kolmella kanavalla mahdollistavat useiden laitteiden ohjaamisen samanaikaisesti. Käyttäjät voivat määrittää kohtauksia, kuten "lepotilan", joka automaattisesti kytkee kaikki laitteet päälle tai pois päältä samanaikaisesti. Lisäksi he voivat ohjata laitteitaan äänikomennoilla yhteensopivien ääniavustajien kautta.

Sonoff T3 Seinäkytkin - T3EU3C - WiFi + RF - MustaKorosta älykästä kotiasi mustalla Sonoff T3EU3C-TX Wi-Fi-seinäkiinnityskytkimellä – tyylikäs, monipuolinen ratkaisu valaistuksen ja laitteiden vaivattomaan hallintaan. Koe mukavuus ja tyyli jo tänään! Varastossa € 28,65

Viimeinen sana: Sonoffin älykytkimet ja kotisi tulevaisuus

Ja niin olemme tulleet seikkailunhaluisen matkamme päätökseen Sonoffin älykkään universumin läpi. Olemme tutkineet älykytkimien ihmeellistä maailmaa ja selvittäneet, kuinka nämä pienet teknologian ihmeet voivat tehdä elämästäsi helpompaa, mukavampaa ja jopa turvallisempaa.

Joten mikä Sonoff-kytkin sopii sinulle täydellisesti? Onko se yksinkertainen Basic, pieni mutta tehokas Mini vai kenties edistynyt ja hienostunut Pro? Vastaus on omissa käsissäsi. Tai pikemminkin kämmenessäsi, älypuhelimen näytöllä. Koska Sonoffin ja eWeLink-sovelluksen avulla sinä hallitset.

Mutta varoita: kun astut Sonoffin ihmeelliseen maailmaan, paluuta ei ole. Huomaat pian, että koko kodistasi tuli juuri paljon älykkäämpi ja kuka tietää, ehkä jopa hieman viisaampi. Joten mene eteenpäin, ota askel ja lisää ripaus tekniikkaa päivittäiseen rutiinisi Sonoffin älykytkimien avulla.

lähettänyt Verkkosivusto Olen kiinnostunut elektroniikasta, ohjelmoinnista ja erityisesti näiden yhdistämisestä. Opencircuit kirjoitan blogeja, joissa selitän kuinka elektroniikka ja moduulit toimivat.

Kommentit

Spain Martin
Yleensä ne toimivat hyvin, ihanteellinen olisi, että silta, joka toimii RF433-taajuudella, tunnistaisi muut säätimet voidakseen hallita kaikkea samasta sovelluksesta eikä turvautua muihin merkkiin, jotka tekevät niin.
Asetettu päälle 
Denmark Anton
Olet todella hyvä keskustelemaan Sonoffin pistokkeista ja kytkimistä. Äskettäin päätin ostaa älyliittimet. Mutta siellä on monia älyliittimiä, en voi tehdä oikeaa päätöstä. Ole hyvä ja opas, mikä turvallinen ja pitkäikäinen tuote.
Asetettu päälle 
Opencircuit
Meillä on Sonoffilta saatavilla C/F-tyypin pistoke, joka saattaa olla yhteensopiva tanskalaisten pistorasioiden kanssa: https://opencircuit.nl/product/sonoff-s26-r2-smart-socket-wifi-socket-eu-plug. Myös E-tyypin pistorasioihin meillä on vaihtoehto: https://opencircuit.nl/product/sonoff-s26-r2-smart-socket-wifi-socket-be-fr Sonoff ei vielä tue K-tyypin pistorasioita.
Asetettu päälle 
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit