Tutustu Crowbits: ohjelmoitavat, magneettiset lohkot

Asetettu päälle

Meillä on ilo ilmoittaa, että Crowbitit ovat nyt myynnissä Opencircuit .nl:ssä! Crowbitit ovat älykkäitä lohkoja, jotka auttavat lapsia ja aloittelijoita oppimaan ohjelmointia ja elektroniikkaa. Yli 80 erilaista kappaletta sisältävät ne tarjoavat lapsille hauskan ja mukaansatempaavan tavan oppia uusia taitoja ja päästää luovuutensa valloilleen.

Helppo käyttää, ei vaadi ohjelmointia

Yksi parhaista asioista Crowbitsissa on, että niitä on erittäin helppo käyttää. Sinun ei tarvitse osata mitään tietokonekieliä aloittaaksesi. Crowbits-lohkot voidaan helposti napsauttaa yhteen ilman ohjelmointia. Näin lapset voivat heti aloittaa rakentamisen ja löytämisen. Se tekee oppimisesta hauskaa!

Crowbitit ovat plug and play Crowbitit ovat plug and play

Rakenna Crowbitillä ja LEGOlla

Mikä on vielä hauskempaa kuin rakentaminen Crowbitsin kanssa? Rakenna Crowbitsilla ja LEGOlla! Olemme tehneet Crowbitit, jotka sopivat LEGO-palikoihin. Joten lapset voivat käyttää niitä yhdessä ja herättää suosikki LEGO-luomuksensa eloon Crowbittien avulla. Se on erittäin hauska tapa työskennellä tekniikan parissa!

Crowbit on lego-yhteensopiva Crowbit on lego-yhteensopiva

Askel askeleelta oppiminen Crowbittien kanssa

Crowbits on tarkoitettu auttamaan lapsia oppimaan uusia asioita askel kerrallaan. Niitä on kolmella tasolla, aloittelijoista asiantuntijoihin. Lapset voivat aloittaa ilman ohjelmointia, sitten ohjelmoida vähän ja lopuksi ohjelmoida itse. Näin he voivat oppia omaan tahtiinsa ja löytää yhä enemmän ohjelmoinnista ja teknologiasta!

Crowbitit ovat erittäin hauskoja ja opettavia! Crowbitit ovat erittäin hauskoja ja opettavia!

Tutustu erilaisiin Crowbits-sarjoihin

Opencircuit .nl:ssä meillä on erilaisia Crowbits-sarjoja, jokaiselle jotakin. Siellä on "Hello Kit" aloittelijoille, "Master Kit" oikeille teknikoille ja paljon muuta! Jokainen paketti tarjoaa oman ainutlaatuisen kokemuksensa ja tavan oppia ja luoda. Ja kiva asia on: voit myös ostaa yksittäisiä Crowbits-osia kootaksesi oman sarjasi!

Crow-teräsarjat Crow-teräsarjat

Tutustu tekniikan maailmaan Hello Kitin avulla

Hello Kit on täydellinen lähtökohta nuorille tutkimusmatkailijoille! Tämä sarja on suunniteltu erityisesti aloittelijoille, eikä se vaadi ohjelmointitaitoja. 7 elektroniikkalohkon ja 5 pahviprojektin avulla Hello Kit tarjoaa upean ensimmäisen kokemuksen tekniikan maailmassa. Lapset voivat harjoitella taitojaan, kehittää kätevyyttään ja luoda pohjan ohjelmoinnin oppimiselle. Hauskuus alkaa Hello Kitistä!

Crowbit: Hello kit Crowbit: Hello kit
Crowbits Hello KitTämä on Elecrow CRB0000HK Crowbits-Hello Kit, sisäänkäyntisi ohjelmointiin ja elektroniikkaan. Se on helppokäyttöinen, legopalikoiden kanssa yhteensopiva plug and play -elektroniikkasetti, joka on täydellinen aloittelijoille ja lapsille. Varastossa € 71,00

Lähde seikkailuun Explorer Kitin kanssa

Niille, jotka ovat jo hieman perehtyneet tekniikkaan, Explorer Kit on täydellinen seuraava askel. Tämä sarja sisältää 13 elektronista moduulia ja 12 jännittävää projektia. Sen avulla lapset voivat rakentaa vankan ohjelmoinnin perustan ja jatkaa samalla elektroniikan maailmaan tutustumista. Explorer Kitin avulla lapset voivat viedä taitonsa uudelle tasolle ja oppia entistä enemmän tekniikan jännittävästä maailmasta!

Crowbits: Explorer -sarja Crowbits: Explorer -sarja
Crowbits Explorer Kit - 433 MHz:n ohjaimellaElecrow Crowbits-Explorer Kit on aloittelijaystävällinen, ohjelmoitava elektroninen lohkosarja. Erilaisten antureiden ja 433 MHz:n ohjaimen ansiosta se tarjoaa jännittävän ja luovan tavan oppia ohjelmointia ja elektroniikkaa. Ei ole enää käytettävissä € 176,70

Aloita tänään Crowbitsilla

Joten oletko valmis aloittamaan ohjelmoinnin, rakentamisen ja luomisen? Vieraile osoitteessa Opencircuit .nl ja tutustu Crowbitsien maailmaan! Emme malta odottaa, mitä saat aikaan.

lähettänyt Verkkosivusto Olen kiinnostunut elektroniikasta, ohjelmoinnista ja erityisesti näiden yhdistämisestä. Opencircuit kirjoitan blogeja, joissa selitän kuinka elektroniikka ja moduulit toimivat.

Kommentit

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit