Kuinka rakennat Tesla-kelan?

Asetettu päälle

Ensisijaisen kelan käämitys:

Primäärikäämin kelaamiseen tarvitset ohuen palan PVC-putkea, käytin 32 mm paksua. Voit määrittää kelan korkeuden itse, minun on 26 cm korkea. Jos olet käämittänyt kelan, voit myös laittaa korkin kelan päälle.

Kelan alkuosa on teipattava teipillä, jotta se pysyy paikallaan. Jätä alkuun n. 20 cm lankaa. Sen jälkeen voit pitää kynttäsi lankaa pitkin niin, että se on siististi vierekkäin. Sinun on tehtävä tämä, kunnes yläreunassa on enää 2 cm jäljellä, sitten voit lopettaa käärimisen ja teipata pään teipillä. Lopuksi puolaan on jätettävä noin 10 cm:n pala lankaa ja leikattava se lopussa. Kun kelaa kelataan, älä unohda teipata sitä joskus! Muuten voit aloittaa kaiken alusta. Kelan alkuosa on teipattava teipillä, jotta se pysyy paikallaan. Jätä alkuun n. 20 cm lankaa. Sen jälkeen voit pitää kynttäsi lankaa pitkin niin, että se on siististi vierekkäin. Sinun on tehtävä tämä, kunnes yläreunassa on enää 2 cm jäljellä, sitten voit lopettaa käärimisen ja teipata pään teipillä. Lopuksi puolaan on jätettävä noin 10 cm:n pala lankaa ja leikattava se lopussa. Kun kelaa kelataan, älä unohda teipata sitä joskus! Muuten voit aloittaa kaiken alusta.
Kelasi pitäisi nyt näyttää tältä: Kelasi pitäisi nyt näyttää tältä:

Toisiokäämin käämitys: Nyt tarvitset mustan 22 awg langan ja paljon paksumman PVC-putken kuin kietoit ensiökäämin.

Kiinnitä ensin käämin ylälanka PVC-putkeen eristeteipillä. Sitten voit kääriä langan PVC-putken ympärille neljä kertaa ja teipata myös pohjalangan eristeteipillä. Jätä noin 6 tuumaa (15 cm) johtoa molemmille puolille, jotta johdot voidaan edelleen kytkeä. Kiinnitä ensin käämin ylälanka PVC-putkeen eristeteipillä. Sitten voit kääriä langan PVC-putken ympärille neljä kertaa ja teipata myös pohjalangan eristeteipillä. Jätä noin 6 tuumaa (15 cm) johtoa molemmille puolille, jotta johdot voidaan edelleen kytkeä.

Aseta primäärikäämi toisiokäämin keskelle ja ruuvaa se lankkuun. Kelaasi pitäisi nyt näyttää tältä:

Tämänhetkinen sivu 2. Kelojen käämitys 1. Johdanto 2. Kelojen käämitys 3. Rakenna piiri 4. Loppu lähettänyt

Kommentit

The Netherlands Arwind
Anteeksi, löytyi! 🤷🏾‍♂️
Asetettu päälle 
The Netherlands Arwind
Missä selitys veli?
Asetettu päälle 
1
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit