Micro:bit kotelot

Suojaa ja mukauta Micro:bit monipuolisella Micro Bit -koteloiden valikoimallamme. Kotelomme eivät ole vain toimivia, vaan ne myös lisäävät tyyliä projekteihisi. Micro Bit -koteloiden valikoimallamme Micro:bit on yhtä ainutlaatuinen kuin projektisi!
5 tuloksia Järjestä


3 suosituin Micro:bit kotelot

Virallisena jälleenmyyjänä micro:bit laitteita, olemme sitoutuneet tarjoamaan tämän monipuolisen ja opettavaisen työkalun laajalle yleisölle. Asiakkaamme vaihtelevat opettajista, jotka haluavat tuoda vuorovaikutteisen oppimisen luokkahuoneeseen, vanhemmista, jotka ruokkivat lastensa kiinnostusta koodaukseen, harrastajiin ja tekniikan harrastajiin, jotka ovat valmiita tutkimaan tämän kompaktin mutta tehokkaan laitteen mahdollisuuksia. Kumppanuutemme Micro:bit kanssa merkitsee sitoutumistamme edistää digitaalista lukutaitoa ja edistää rakkautta koodaukseen ja elektroniikkaan kaikenikäisissä ihmisissä.

Mikä on Micro:bit ?

A Micro:bit on pieni, täysin ohjelmoitava tietokone, jonka BBC ja yhteistyökumppanit ovat kehittäneet osana aloitetta nuorten digitaalisen lukutaidon edistämiseksi. Noin puolet luottokortin koosta pienemmällä Micro:bit voidaan luoda monenlaisia projekteja yksinkertaisista peleistä monimutkaisiin robotiikkaan. Siinä on useita sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten joukko LED-valoja, kaksi ohjelmoitavaa painiketta, fyysiset liitäntänastat, liiketunnistin, kompassi ja Bluetooth-tekniikka.

Mitä voit tehdä Micro:bit ?

Micro:bit mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Se on suunniteltu inspiroimaan luovuuteen ja opettamaan koodausta ja elektroniikkaa. Voit koodata Micro:bit useilla eri ohjelmointikielillä, mukaan lukien lohkopohjainen koodaus (samanlainen kuin Scratch), JavaScript, Python ja paljon muuta. Näiden avulla voit saada Micro:bit näyttämään viestejä LED-valoissaan, reagoimaan painikkeiden painalluksiin, lukemaan lämpötilaa ja kommunikoimaan muiden laitteiden kanssa. Voit myös liittää lisälaitteita, kuten moottoreita tai antureita, luodaksesi monimutkaisempia projekteja.

Mikä ikä sopii Micro:bit ?

Micro:bit on suunniteltu käytettäväksi ja hauskaksi jopa seitsemänvuotiaille lapsille, mutta sitä voivat käyttää kaiken ikäiset ihmiset. Lohkopohjaisen koodauksen yksinkertaisuus tekee siitä ihanteellisen aloittelijoille, kun taas JavaScriptin tai Pythonin käyttö vetoaa edistyneempiin koodaajiin. Se on monipuolinen työkalu oppimiseen, luovuuteen ja kokeiluun, joten se sopii laajalle ikäryhmälle.

Kuinka ohjelmoit Micro:bit ?

Micro:bit ohjelmointi on tehty helpoksi erilaisten verkkoalustojen avulla. Voit käyttää virallista Micro:bit verkkosivustoa, joka tarjoaa a web-pohjainen koodieditoritai käytä muita alustoja, kuten MakeCode- tai Python-editoreja. Kirjoitat koodin näille alustoille, lataat sen .hex-tiedostona ja siirrät sen Micro:bit USB :n tai Bluetoothin kautta. Vaikka olisit aloittelija, niitä on paljon verkkoresursseja ja opetusohjelmia, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun.

Voitko käyttää Micro:bit tabletin tai älypuhelimen kanssa?

Kyllä, voit käyttää Micro:bit tabletin tai älypuhelimen kanssa. Micro:bit on sisäänrakennettu Bluetooth-ominaisuus, jonka avulla se voi kommunikoida muiden Bluetooth-laitteiden, kuten tablettien ja älypuhelimien, kanssa. Voit myös ohjelmoida Micro:bit käyttämällä Micro:bit -sovellusta, joka on saatavilla iOS:lle ja Androidille. Näin voit kirjoittaa koodia ja siirtää sen Micro:bit langattomasti.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit